Kategórie
Bike-tech
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.10" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
-10% Schwalbe Billy Bonkers 26x2.25" Performance plášť, kevlar
26,99 €
-10%
MOC 41,99 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2,25" Performance Addix E-25, plášť, TLR, kevlar
22,99 €
savings
MOC 44,99 €
-20% Schwalbe Billy Bonkers 26x2.10" K-Guard plášť, drôt, bronze
15,90 €
-20%
MOC 23,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.25" Active K-Guard plášť, drôt
11,79 €
savings
MOC 24,99 €
Akcia -25% Schwalbe MAGIC MARY 26x2.35" Ultra Soft plášť, TLE, kevlar
51,99 €
-25%
MOC 80,99 €
Nabudúce idem cez KH
Edit:
Amonova studnicka ma vodu, len treba otvorit dvierka a nacerpat do pohara. Kolovratok ma vodu, ale tiez treba cerpat do pohara. Hubalova studnicka tecie jak vodopad. A na Pezinskej Babe a Bielom krizi tecie pivo. 😉
Pocasie uplne uzasne...uz sa neviem dockat, ako sa tam zajtra budem brodit po kolena v blate. Pri zapise im nenapadne navrhnem, ci by sme nemohli ist hore ako ide maraton cez panelku v Borinke a tam sa napojit na povodnu trat
stava sa mi to kazdy jeden vyjazd do karpat, ze pozdravim a nic..
skor ma pozdravy pesi turista ako bajker :/
hamba vam ! zakladna slusnost kde?
MK su masovka, ani v Auparku nezdravis cudzich ludi.
stava sa mi to kazdy jeden vyjazd do karpat, ze pozdravim a nic..
skor ma pozdravy pesi turista ako bajker :/
hamba vam ! zakladna slusnost kde?
MK tradícia,tiež sa nad tým rozčuľujem,ale nemá to význam,srdco mam len jedno a to si musím šetriť.
potom pochopis
"Sluchatka" =)))
Nerozumiem ale, co to mate za krehke ega, ked sa vas takato hlupost dotyka natolko, ze to musite riesit na internetoch. Si asi musim ludi v lese viac vsimat (sry, ale fakt tam nechodim kvoli vasim xichtom, prave naopak, chodim tam aby som bol od nich co najdalej
ked tam chodia take spektability a honorability, ktore si potrpia na zdraveni. Aj cerveny koberec treba vyrolovat pod kolesa vasa excelencia?
Ako tu bolo spominane, povodne sa malo ist zo Stupavy tadial, ako minule koncil maraton. Ale je to uplne znicene tazbou. Za sucha este teoreticky mozno..ale kedze od vecera prsalo, tak to zmenili na povodny zlab. Boli tam dva stromy, ktore bolo treba podliezt, inak prechodne, prenasat nebolo treba ani raz. Zvaznica s mlakami, ale dalo sa. Sv.Vrch celkom fajn, mokry ale ziadne blatove galeje.
Ja som este v letnom setupe, vzadu mam RaceKing a po tom mazlavom blate v prudkom zlabe mi to strasne presmykovalo. Viac ako polovicu som musel tlacit, nevedel som sa rozbehnut, takze nadej na dobry cas zhasla vlastne hned v prvych minutach, co ma mrzi a na vykone mi to moc nepridalo. Ale tak vsetci mali rovnake podmienky a k bedni by som sa aj tak nepriblizil. Aspon mam co zlepsovat o rok