Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Neobhajujem to
ale
aky je rozdiel ked 3r dietatu strcis do ruky mobil a vychovas si zavislaka na sledovani a posuvani tupych videi?
Ktore si vypestuje stratu pozornosti, nevydrzi pri nicom dlhsie ako 5-6 sekund pretoze v takom intervale od mala posuval video.
odpovedzte si sami co z nich vyrastie
Zobraziť komentár 29.08.2025 - 15:22:56
01
Ja som vyrastal na drevenej káre s ložiskami. Kto si pamätá nech dá like :)
Zobraziť komentár 29.08.2025 - 16:55:13
023
komentár zo skupiny

Viete aký je rozdiel v skupinách o elektrobicykloch a o cyklotrasách? Elektrobikeri s objemnými kolesmi sa prezentujú 20 až 40km tripom po cestách 1 triedy, s fotkami tváre, jedla a v cyklotrasách sú zas bezmotoroví, žiadna selfie, lesy, kopce a 100vka. Iste sa ktosi ohradí, že on jazdí viac, ale na jedného poriadneho elektrobikera pripadá aspoň 6 takých, čo by bol lepší cestný, prípadne gravel... Pri bežnom scroolovani mi algoritmus, hoc ich nerozklikávam, ani nelajkujem, podsúva práve tie krátke okruhy módnej prehliadky. Ak sa ich na to spýtam a ukážem fotky prírody, 10 výhovoriek, že by zablúdili, že je terén náročný, že by sa umazali, že by sa vybila baterka, že po ceste je to lepšie a že na kamióny sú zvyknutí... Prilby samozrejme nechcú a celý rok postujú v skupine 3 rovnaké trasy, až to nudí. Horšie je, že polovica príspevkov v skupine je práve od nich a zaujímavé sa tam strácajú. 3x selfie vycerené zuby, 3x jedlo, 2x ebike a jedno zábradlie z mosta nad diaľnicou... Nechce sa mi veriť, ale je to tak aj naživo. V lese bike a na ceste ebike. Nemalo by to byť opačne? Ebikeri nezabudnú zverejniť štart a cieľ vo svojom dome, čas kedy pravidelne odchádzajú a potom im vykradnú garáž.
Zobraziť komentár 03.09.2025 - 13:21:33
07
Tak raz za kvartal pokladam za svoju povinnost upozornit na skatulkovanie na zaklade nespravnych parametrov. Uverte mi ludia sa nedelia na elektro a bio ale na ko- a nekok*tov.
Zobraziť komentár 06.09.2025 - 15:32:14
27
Si skor ako svedok elektrikarovi. Otravny, nikto ta nepozval a nikoho to nezaujima. Naco su e-bikerom motory ked aj tak tlacia do kopca "bicykel"? Asi fakt lepsie zostat na asfalte.
Zobraziť komentár 06.09.2025 - 19:03:16
00
pista, mali sme tu na začiatku debatku o elektro-sadle, jeho predpokladanej kvalite a množstve.... úplne rovnaká logika sa uplatňuje aj na pomery v tebou zadefinovanej kategorizácii ..
Zobraziť komentár 06.09.2025 - 20:10:38
00
arrow_leftpalo14 napísal:
Si skor ako svedok elektrikarovi. Otravny, nikto ta nepozval a nikoho to nezaujima. Naco su e-bikerom motory ked aj tak tlacia do kopca "bicykel"? Asi fakt lepsie zostat na asfalte.

Do kopca som tlacil len raz ked som zle odhadol pri navrate z Kralovej hole a pokracoval zo Sumiaca do Telgartu a dosla elektrina. Kolko krat si tam bol? Ja styrikrat bez elektriny a dvakrat e-bikom. Otravny, nikto ta nepozval a nikoho to nezaujima. Typicky vyrok sebastredneho cloveka, ktoremu staci vlastny nazor a vsetci okolo su nuly. Ak chces dodam zoznam vsetkych europskych top vyjazdov co som do osemdesiatky absolvoval a az potom presedlal na e-bike. :P
Zobraziť komentár 07.09.2025 - 08:02:31
08
Si radsej pozri nazov temy, v kuse tu pises hluposti o e-bikoch. Hej pridaj sem este vsetky tvoje vyjazdy, vsetci nato cakame :-D
Zobraziť komentár 07.09.2025 - 08:28:31
00
arrow_leftpista napísal:
Uverte mi ludia sa nedelia na elektro a bio ale na ko- a nekok*tov.

A v oboch skupinach sa nachadzaju e-lenivci. :D

Vcera na Bielom krizi nad Bratislavou stvorclenna rodinka na vylete. Rodicia a dve deti vo veku cca 10-12 rokov. Vsetci na elektre. Ani rodicia nemali vek na to, ze by uz mali potrebovat motor...
Zobraziť komentár 07.09.2025 - 08:41:35
01
keyboard_arrow_up