Mozno som aj ja neodzdravil. Pretoze proste zalezi, ci sa nam stretnu pohlady, ci nie som zrovna zamysleny, ci akurat nezjazdujem a nesustredim sa na kamene/korene, na zovretie zvieracov, ci nie som zarozpravany, ci ide oproti jeden clovek alebo prud 30tich. A beriem to tak, ze to rovnako maju aj ostatni naokolo a preto si neberiem osobne, ked ma niekto neodzdravi.
Nerozumiem ale, co to mate za krehke ega, ked sa vas takato hlupost dotyka natolko, ze to musite riesit na internetoch. Si asi musim ludi v lese viac vsimat (sry, ale fakt tam nechodim kvoli vasim xichtom, prave naopak, chodim tam aby som bol od nich co najdalej

)
ked tam chodia take spektability a honorability, ktore si potrpia na zdraveni. Aj cerveny koberec treba vyrolovat pod
kolesa vasa excelencia?

Sorry ale niekedy byva v karpatoch viac ludi ako na vaclavaku. Podla coho si vyberate, kedy a koho zdravite? Neverim totiz, ze zdravite vzdy a vsetkych...
krehke ego a aroganciu tu mas akurat len ty! ja s mojim dedom, starym turistom, partizanom som chodil do tychto lesov ako male decko, vzdy sme sa kazdemu pozdravili a kazdy odzravil slusne naspat, je to elementarna slusnost. ja chodievam do karpat cez tyzden, dokopy stretnem 5ludi, polka znich neodzravy, druha polka su pesi.
nabuduce sa ti budem viac pozerat do oci a dufat ze sa nam stretnu pohlady alebo ti dam vatcsi priestor ked sa budes sustredit na korene a kemene, ach to su argumenty toto.. dufam ze ta tam nestretnem.. Ahoj!