Lokalizácia
Formulár sa odosiela
musis nakuknut do vlakna "co pocuvaju bikeri"
potom pochopis
"Sluchatka" =)))
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 11:25:13
00
;D sak ale kyvnut hlavou,rukou ?Teda sem tam,min ak má niekto púšťa a to už sú pravidlá slušného správania,čo podaktorí nemajú ani páru.
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 11:41:00
10
Ja som prestal zdraviť prvý, keď iný neodzdraví. Ak ma pozdravia prví, odzdravím.
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 13:16:49
02
Mozno som aj ja neodzdravil. Pretoze proste zalezi, ci sa nam stretnu pohlady, ci nie som zrovna zamysleny, ci akurat nezjazdujem a nesustredim sa na kamene/korene, na zovretie zvieracov, ci nie som zarozpravany, ci ide oproti jeden clovek alebo prud 30tich. A beriem to tak, ze to rovnako maju aj ostatni naokolo a preto si neberiem osobne, ked ma niekto neodzdravi.

Nerozumiem ale, co to mate za krehke ega, ked sa vas takato hlupost dotyka natolko, ze to musite riesit na internetoch. Si asi musim ludi v lese viac vsimat (sry, ale fakt tam nechodim kvoli vasim xichtom, prave naopak, chodim tam aby som bol od nich co najdalej :P)
ked tam chodia take spektability a honorability, ktore si potrpia na zdraveni. Aj cerveny koberec treba vyrolovat pod kolesa vasa excelencia? ;) :D Sorry ale niekedy byva v karpatoch viac ludi ako na vaclavaku. Podla coho si vyberate, kedy a koho zdravite? Neverim totiz, ze zdravite vzdy a vsetkych...
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 14:40:31
110
Dnes sa konal Stupavsky MTB sprint. Ak tam niekto bol, mohol by napisat ako to prebiehalo, ci boli nejake kolizne situacie, defekty a vobec celkovy dojem.
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 15:45:43
00
Ja som bol. O koliznej situacii neviem. Defekt som videl jeden opravovat na BK.

Ako tu bolo spominane, povodne sa malo ist zo Stupavy tadial, ako minule koncil maraton. Ale je to uplne znicene tazbou. Za sucha este teoreticky mozno..ale kedze od vecera prsalo, tak to zmenili na povodny zlab. Boli tam dva stromy, ktore bolo treba podliezt, inak prechodne, prenasat nebolo treba ani raz. Zvaznica s mlakami, ale dalo sa. Sv.Vrch celkom fajn, mokry ale ziadne blatove galeje.

Ja som este v letnom setupe, vzadu mam RaceKing a po tom mazlavom blate v prudkom zlabe mi to strasne presmykovalo. Viac ako polovicu som musel tlacit, nevedel som sa rozbehnut, takze nadej na dobry cas zhasla vlastne hned v prvych minutach, co ma mrzi a na vykone mi to moc nepridalo. Ale tak vsetci mali rovnake podmienky a k bedni by som sa aj tak nepriblizil. Aspon mam co zlepsovat o rok :)
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 17:36:07
02
arrow_leftcokupit napísal:
Mozno som aj ja neodzdravil. Pretoze proste zalezi, ci sa nam stretnu pohlady, ci nie som zrovna zamysleny, ci akurat nezjazdujem a nesustredim sa na kamene/korene, na zovretie zvieracov, ci nie som zarozpravany, ci ide oproti jeden clovek alebo prud 30tich. A beriem to tak, ze to rovnako maju aj ostatni naokolo a preto si neberiem osobne, ked ma niekto neodzdravi.

Nerozumiem ale, co to mate za krehke ega, ked sa vas takato hlupost dotyka natolko, ze to musite riesit na internetoch. Si asi musim ludi v lese viac vsimat (sry, ale fakt tam nechodim kvoli vasim xichtom, prave naopak, chodim tam aby som bol od nich co najdalej :P)
ked tam chodia take spektability a honorability, ktore si potrpia na zdraveni. Aj cerveny koberec treba vyrolovat pod kolesa vasa excelencia? ;) :D Sorry ale niekedy byva v karpatoch viac ludi ako na vaclavaku. Podla coho si vyberate, kedy a koho zdravite? Neverim totiz, ze zdravite vzdy a vsetkych...

krehke ego a aroganciu tu mas akurat len ty! ja s mojim dedom, starym turistom, partizanom som chodil do tychto lesov ako male decko, vzdy sme sa kazdemu pozdravili a kazdy odzravil slusne naspat, je to elementarna slusnost. ja chodievam do karpat cez tyzden, dokopy stretnem 5ludi, polka znich neodzravy, druha polka su pesi.
nabuduce sa ti budem viac pozerat do oci a dufat ze sa nam stretnu pohlady alebo ti dam vatcsi priestor ked sa budes sustredit na korene a kemene, ach to su argumenty toto.. dufam ze ta tam nestretnem.. Ahoj!
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 17:57:05
12
Presne tak, minule som robil taky pokus, ze kolki pozdravia, bez toho, aby som prvy ja. No nikto... A to vravim o oblasti, kde stretnes tak 5 ludi za den.
Je to smutne, hlavne ked prejdes za hranice do AT, FR a tam vyskereni vlekari zdravia kazdeho, kto ide na lanovku. To je u nas scifi.
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 18:01:49
13
arrow_leftfoobar napísal:
si bol prvykrat v lese?
MK su masovka, ani v Auparku nezdravis cudzich ludi.

mojko, ja do tychto lesov chodievam od mojich 8mich rokov, cize 33rokov..
do auparku nechodim a v MK cez tyzden stretnem 5ludi za den, skus aj ty ;) mozno sa naucis slusnosti

v tomto bajkerskom fore som chcel poukazat na to, ze peši turista je slušnejši ako bajker. premna zamna neodzdravujte dalej.. a takto si tu zijeme na tom nasom krasnom slovensku..
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 18:25:42
02
"slusnost" je dojst nasraty na forum a stazovat sa tu ze MY (lebo forum je jeden clovek) ta v lese nezdravime.

Ja odzdravim, Ale ako prvy v zasade nezdravim - na to su Karpaty prilis plne. Prvy pozdravim len ludi ked pridem na zaciatok dolekopcovych trailov (TBK, Kamzik atd), a obcas nejaku tu bajkerku.
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 18:44:24
01
jan.hinst konaj ako si nauceny, ale neber si k srdcu ked niekto neodzdravi. Je to pre tvoje dobro. Aj ked stretnes cez tyzden v lese 5 ludi, je velka pravdepodobnost, ze su to len ludia relaxujuci na bicykli a nie cyklisti-nadsenci s komunitnym duchom resp. citiaci spolupatricnost s inymi cyklistami a potrebou na zdvorilosti vo forme zdravenia.
Bicykle maju v dnesnej dobe masy roznych ludi..
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 19:56:47
35
Za seba musím povedať, že mám dobrú skúsenosť, mne väčšina ľudí odzdraví, poďakuje ak ich pustím, alebo iniciatívne pozdravia prví. Rovnako ak niekde zastavím a kontrolujem bike, neraz sa niekto spýta či nepotrebujem pomoc. Jasné, nezdraví každý, ale z mojej skúsenosti veľká časť ľudí áno, či cyklisti alebo turisti.

Ja sa tiež snažím zdraviť, ale často len kývnem hlavou alebo rukou. A je to iné niekde hlboko v lese, a niekde na asfalte pri Bielom Kríži kde jazdia cez víkendy zástupy.

A áno, tiež sa mi stalo, že som bol ponorený vo vlastných myšlienkach, a spamätal som sa, že som bol pozdravený až keď daný cyklista už prešiel okolo mňa. Stane sa.
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 20:25:41
13
Jano co ti je? Ak mas dake trable, kludne napis do sukromnej spravy, alebo aj sem. Viac hlav viac kapusty. Lebo iba o zdraveni to nie je, vsak...
Zobraziť komentár 31.08.2025 - 22:01:07
00
Čo chcete akú slušnosť, pozrite na našich politikov, ako roz***ali túto spoločnosť.
Zobraziť komentár 01.09.2025 - 07:10:58
29
jan.hinst cítiť z teba veľkú frustráciu až nasratosť a momentálne si si našiel terč ľudí, čo neodzdravia. Napadlo ťa, že tu sme vo vlákne možno aj všetci, čo odzdravia? Čo ťa v skutočnosti trápi? Vŕzga bajk, treba servis, či iné starosti?
Ináč máme tu najhoršiu vládu v histórii krajiny, šíri iba zlo, nenávisť, klame, kradne a ty čakáš, že všetci bežní ľudia budú tip top? 😬
Zobraziť komentár 01.09.2025 - 08:13:57
013
keyboard_arrow_up