Kategórie
Bike-techRakúsko - dunajské nížiny (Wien, Hainburg, Bruck, Neusiedler...) # cykloturistika # mapy # cyklotrasy # skúsenosti # tipy # diskusia # cestovanie
pre zdarny zaciatok par letnych fotiek z Hainburgu:
posledný komentár: 12. 7. 2019 o 20:10
Akcia -38% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
2 799 €
-38%
MOC 4 499 €
Novinka -14% Corratec Allroad Travel 1 28 bicykel, orange red/black/red
1 199 €
-14%
MOC 1 899 €
-22% Schwalbe G-One Overland 700x40C Evolution ADDIX SpeedGrip plášť, TLE, kevlar
46,99 €
-22%
MOC 71,99 €
Akcia -23% WTB Horizont 27.5x1.75" (47 mm) TCS Dual DNA plášť, kevlar
40,99 €
-23%
MOC 56,99 €
-9% Ere Research TENACI 700x44C TLR Armis2 plášť, kevlar, skinwall
29,90 €
-9%
MOC 54,99 €
-24% Pirelli Cinturato™ GRAVEL H 700x35C SpeedGrip plášť, TLR, kevlar
47,99 €
-24%
MOC 78,99 €
-17% Pirelli Cinturato™ GRAVEL M 27.5x2.0" TLR plášť, kevlar, classic
54,99 €
-17%
MOC 78,99 €
Akcia -16% Pirelli Cinturato™ Gravel H 27.5x1.8" TLR plášť, kevlar, classic
51,99 €
-16%
MOC 78,99 €
savings Schwalbe G-One Ultrabite 700x45C Evolution Super Ground ADDIX SpeedGrip plášť, TLE, kevlar
35,99 €
savings
MOC 72,99 €
Keby chcel niekto vidieť celkovú trasu.
https://www.bikemap.net/en/r/17298557/?utm_source=website&utm_medium=route_details&utm_campaign=share_route
Pridal som aj gpx trasy pod obrázkami.
Edit: takáto bola trasa
https://connect.garmin.com/modern/activity/20300016979
Ja som sa v tých vlakoch začal tak pekne orientovať, že by som ti dal jednu radu. Tým vlakom čo začínaš v Petržalke a ide smer Wiedeň, tak tým sa bez prestupu dostanem až do stanice Wulkaprodersdorf. Je to stanica, čo je iba cca 6 km južnejšie od Eisenstadt. Tam potom začínam, alebo končím jazdu. Odpadáva ti ten prestup v Parndorfe a trvá to vlakom iba o cca 25 min. viac. No zase ušetríš tých 5-6 km na začiatok ak ideš smer Mattersburg a ďalej do kopcov.
Do Gloggnitzu je zase dobré využiť ten vlak čo ide 6:11 z Petržalky, lebo ten ide priamo cez Wiedeň až za Semmering. Späť sa zase cez kopce dostanem do Wulkaprodersdorfu, kde nastúpim na vlak čo je značený ako REX6 a má niekedy vypísané ida Wien HBF, ale pokračuje až do BA. To isté z BA ak má napísané iba Wien, tak pokračuje stále ako REX6 až do Deukreuzu cez ten Wulkaprodersdorf.
Takže východzí bod Eisenstadt ako aj prestup v Parndorfe som po prvých dvoch výletoch už vynechal a začal som cestovať týmito smermi.
Ak však ostaneš jazdiť v oblasti Semmering, RAX, Schneeberg a opäť skončíš v Gloggnitzi, v Payerbachu alebo aj na Semmeringu, tak po 17tej ide ten priamy vlak opäť bez prestupu späť do BA.
Ak chceš ísť 140 km pod Semmering na bicykli a tam potom začať okruhy po kopcoch a dolinách a zase sa 140 km vrátiť späť, tak kľudne môžeš. Je to síce kilometricky extrém no dá sa. Hlavne treba mať svetielko, lebo za bieleho dňa to najskôr nedáš.
Autom to trvá tak 1,5 hodiny. Vlakom dve hodiny do tej oblasti Schneeberg, RAX alebo pohoria Wechsel alebo kopčekov pod Mattersburgom.
To mi vychádza, že ísť autom má väčší zmysel ako ísť vlakom. Či mi niečo uniká?
To mi vychádza, že ísť autom má väčší zmysel ako ísť vlakom. Či mi niečo uniká?
Už sme to tu na jar riešili a písal tu o tom Dudo. Je výhodné kúpiť si skupinový lístok. Ak idete napr. štyria s bicyklami, tak si kúpiš lístok za 54 Eur. To máš na hlavu 13,50 Eur a za tú sumu máš neobmedzený počet jázd vlakom v ten deň.
https://shop.oebbtickets.at/de/ticket/offer?personOkClicked=true
A to pises az teraz?
Máš to na revanš, za tie skupinové lístky, ktoré ma inšpirovali viac využívať vlak než auto do Rakúska.
Tieto skupinové lístky na vlaky sú výhodné po regióne. Nie naprieč Rakúskom ako napr do toho Vilachu. Tam už musíš ísť RJ ak chceš vlak bez prestupov a tam je úplne iná tarifa. Navyše na tieto diaľkové vlaky ten skupinový neplatí. To by si musel ísť tými regiovlakmi na niekoľko prestupov kým by si sa dostal do Vilachu alebo Salzu. A to by si zabil iba cestovaním polovicu dňa. No krásne jazdenie máš z BA už po 1,5-2 hodine vlakom.
Vyhoda auta je ale ze idem kedy chcem a zastavim kde chcem (teoreticky).
Vyhoda auta je ale ze idem kedy chcem a zastavim kde chcem (teoreticky).
Ako chceš kúpiť skupinový lístok pre jedného? Však čítaj s porozumením. Dal som sem aj link z e-shopu lístkov OBB. Tie lístky sú určené pre skupiny od 2-5 ľudí. Tak čo myslíš, čo bude v prípade jedného človeka výhodnejšie ak má k dispozícií auto.
Spiatočné a jednorázové lístky pre jednotlivca sú v tomto smere cenovo dosť nevýhodné oproti tým skupinovým.