Lokalizácia
Formulár sa odosiela
vuelta vďaka tomuto padne hlboko dole.škodia len sami sebe,ale asi im to vôbec nedochádza.
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 17:50:36
01
Nie je to len o Vuelte a o Palestine.
Protestanti získali divokého koňa - môžu urobiť protesty na hociktorých pretekoch, za hocičo a získajú pozornosť, televízny priestor, dokážu ovplyvniť preteky a organizátor zatiaľ s tým nevie moc urobiť, len sa prispôsobí. Tým, že sú diváci priamo pri trati, nie sú nijako kontrolovaní, je to oveľa ťažšie.
Už na stúpaní 1.kategórie Alto de Groba tú hŕstku policajti držali LTT, pred cieľom ich bola celá tlupa, eskalovať konflikt nemalo význam. Môže to byť na každých pretekoch a vtedy bude problém. Nemotorná UCI bude musieť niečo vymyslieť.
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 19:17:19
01
Ked maju radi média treba im dat exempláre obuškom +likvidačné pokuty a ďalší sa rozmyslia. Ked ukazu slabosť, ze sa im nic nestane a budú len ustupovať tak leju olej do ohňa
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 21:23:46
02
aj podla mna by mali tu vueltu radsej ukoncit, bo ak to chcu riesit len takto ako doteraz, ze policia tam postava a pozera do blba a nic nikto nerobi, tak to fakt nema absolutne ziadny vyznam v tom pokracovat. ak neuzavru komplet kopec tak zajtra zas nebude ziadny dojazd na kopec. casovku by mali zrusit ihned a nahradit nejakou inou etapou, lebo tam to bude masaker podla mna.
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 22:21:45
03
arrow_leftJohnny80 napísal:
Tomu ja hovorím progresívne preteky, začneš a nevieš kedy skončíš :D

Niečo ako keď si dáme spoločný výjazd partia a na začiatku počas výjazdu riešime kam pôjdeme. Takže v balíku sa po odštartovaní etapy dohadujú, kde si urobia cieľ etapy. :lol:
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 23:06:15
01
O tom tu už týždeň, vypisujem. Toto ustupovanie tej čvarge nakoniec skončí tak, že sa nebude dať vôbec pretekať. A na výstrahu mali rovno Vueltu zrušiť po nedeli.
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 23:08:47
00
arrow_leftcapulo napísal:
aj podla mna by mali tu vueltu radsej ukoncit, bo ak to chcu riesit len takto ako doteraz, ze policia tam postava a pozera do blba a nic nikto nerobi, tak to fakt nema absolutne ziadny vyznam v tom pokracovat. ak neuzavru komplet kopec tak zajtra zas nebude ziadny dojazd na kopec. casovku by mali zrusit ihned a nahradit nejakou inou etapou, lebo tam to bude masaker podla mna.

Veď práve. Môžme tipovať, či dnes pôjdu záverečné stúpanie alebo čo sa udeje dnes resp. v časovke nielen pri IPT a či dôjdu do Madridu.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 05:11:58
00
Dnešný rébus dňa nieje, kto bude prvý, ale či vôbec niekto bude prvý...
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 14:39:39
00
treba si konečne uvedomiť,že keď sa to stále opakuje je to len za tichej podpory kompetentných.to kam smeruje esp. je na hanbu.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 14:53:47
04
Ja som si dnes na oficiálnom IG účte Vuelty trochu rypol pod jedným príspevkom v diskusii, že dnešný deň by mohol venovať IPT víťazstvom v etape štátu Izrael za úspešnú likvidáciu vedenia Hamasu. Lebo už ma nebaví preklikávať sa stále iba tými memečkami vlajok s nápisom Fréé Plastelíne.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 15:08:21
03
Tour Cycliste Féminin International de l'Ardèche (2.1)
Stage 2 | Saint-Rambert-d'Albon - Saint-Donat-sur-l'Herbasse (113.7km)
Race cancelled This stage was cancelled because of the threat of a protest during the stage.

Takže už aj vo Francúzsku sa protestuje.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 15:13:17
00
to čo je vo fra má súvis skôr s pádom vlady,ale blokády sú celoštátne a nemajú dosť policajtov.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 16:25:16
00
arrow_leftJOLI napísal:
Ja som si dnes na oficiálnom IG účte Vuelty trochu rypol pod jedným príspevkom v diskusii, že dnešný deň by mohol venovať IPT víťazstvom v etape štátu Izrael za úspešnú likvidáciu vedenia Hamasu. Lebo už ma nebaví preklikávať sa stále iba tými memečkami vlajok s nápisom Fréé Plastelíne.

Zároveň by to bola aj pripomienka úspešnej realizácie genocídy a smrti desiatok tisíc civilistov, najmä žien a detí. Založ si už prosím to svoje vlákno s názvom "podporujem Izrael / genocídu", názov nechám na Teba, ale prosím už to tu nespamuj svojim postojom k uvedenému konfliktu, aj keď sa to snažíš zaobaliť do témy protestov na Vuelte. To, že tu nikto nereaguje, neznamená, že s Tebou všetci súhlasia a že si tu môžeš púšťať svoje politické názory k tak vážnej situácii, aká v danom regióne je. Ďakujem.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 16:30:13
85
Miso12 :y: vdaka ze uz to tu niekto konecne napisal na plnu hubu, ti ludia nemaju predstavu ake masakre sa tam deju a je mi zle z toho co citam este aj v tejto teme. Neschvalujem vandalizmus na Vuelte ale isti jedinci to hned vyuziju na prezentaciu svojich zvratenych nazorov v teme kde vsetci chodime pre nieco ine a to je profi cyklistika. Skoda ze nejake moderovanie fora a mazanie spamu absolutne nefunguje.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 16:36:55
44
"neznamená, že že si tu môžeš púšťať svoje politické názory k tak vážnej situácii"

Fiiha. Preco by si nemohol pustat svoj politicky nazor? Ty si arbitrom? A ked uz se pri tom: ty vari mozes? (Skratka "Izrael = genocida" jednoznacne politicky nazor je.)
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 16:40:01
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up