Ked bude nove forum nainstalovane a vyskytnu sa hocijake problemy, prosim, piste ich do tejto temy.
Edit: prosim, nepiste veci duplicitne. Ak najdete novu chybu / mate novy napad, sem s nim, ale ak je tu uz napisany, nepiste do tejto temy. Kvoli poriadku budu duplikaty a off-topic prispevky z tejto temy vymazane.
dole mas 2 odkazy: Označiť všetko :: Zrušiť označenie všetkých. Snad nie je problem kliknut
pise mu, ze dava zle heslo/login? Alebo ho len neprihlasi?
Ak to prve, tak skutocne dava zle heslo alebo login.
Ak to druhe, nech skusi premazat cookies, iny prehliadac...
este mam dotaz
teraz ked to dam tak su tam len prispevky ktore boli poslane od mojho posledneho odhlasenia a bolo by dobre podla mna tam dat vsetky neprecitane
moze byt takto?
navrhovane riesenie - skusit nastavit RSS tak, aby vyhadzovalo "najnovsie prispevky na FORUM.mtbiker.sk", no nazvy v RSS nebude Predmet prispevku, ale nazov temy v ktorej sa najnovsi prispevok nachadza a vyhadzovat vzdy len ten NAJnovsi prispevok (nie duplicitne). nieco ako je na hlavnej stranke fora (obsah fora) vpravo. je tam nazov poslednej zmenenej temy a po kliknuti to hodi na posledny pridany prispevok v danej teme.
ale to je len moj maly navrh na zlepsenie fora.
Je to uz OK?
Ano je to ovela lepsie...
Problém to nie je, ale funguje to len na aktuálne zobrazenú stranu, čiže sa musí na to klikať na každej strane a ak si dám zobraziť všetky príspevky na jednej strane napr. pri Galérii bikov, tak mi tých 2400 príspevkov s fotkami načítava asi pol hodinu, čo neni moc príjemné...
A ešte mi to po asi 3 minútach načítavania všetkých príspevkov na jednu stranu, vždy vyhodí toto:
OK
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
ano...velmi dobre
Po odhlaseni a prihlaseni je to to iste..
Po odhlaseni a prihlaseni je to to iste..
napodobne a mam v tom totalny chaos... predtym to bolo lepsie
urobil som to 3 krat a stale mam 20 stranok neprecitanych...
Skus najprv klasiku a potom sa uvidi - musia byt povolene cookies pre forum.mtbiker.sk, skus vymazat historiu, temporary files a vypnut vsetky okna prehliadaca a spustit ho nanovo. Ak nepomoze, tak este sa da skusit restart celeho compu a ked aj tak nic, tak uz mi napada jedine problem s nekompatibilitou prehliadaca - mne to korektne funguje na IE6 aj IE7. Daj vediet vysledok testovania.
To Cervo: Ja mam jednu prosbu - ked vojdem do sekcie Sukromne spravy, tak automaticky to nacita prazdne okno s tym, ze mam hned pisat novu sukromnu spravu. Skor by bolo podla mna vhodne, aby sa nacitala schranka dorucenych sprav.
mne to funguje tak ja by si chcel
S tym problem nemam, funguje to korektne (FF 3.0.3). Mne vadi, ze ked niekomu pisem PM priamo kliknutim na tlacitko pod prispevkom, vypise to temu, skopiruje prispevok a este prida aj link. Je to nutne?