nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
https://www.facebook.com/TheCyclingWeek/posts/pfbid02eBSFztjw81EFg9jEkQ3NG45FVyWV5k9tB72w1c7dbBRua7LXgVkLA7mCNSyXLvhzl
Máš pravdu. Mal som si uvedomiť, že keď mi visí nemôže byť s tvrdým.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
byt sefom timu, zazalujem organizatora za ohrozenie jazdcov na zivote.
Peter ani keď nevyhrával bol stále v strede pozornosti, stále sa o ňom na pretekoch hovorilo či bol vpredu alebo v gruppete bavil divákov a podpisoval autogramy za jazdy. Pogi v tomto ohľade vystupuje podobne ako svoho času Peter.
Peter ani keď nevyhrával bol stále v strede pozornosti, stále sa o ňom na pretekoch hovorilo či bol vpredu alebo v gruppete bavil divákov a podpisoval autogramy za jazdy. Pogi v tomto ohľade vystupuje podobne ako svoho času Peter.
Vystihla si to, u mna velka paralela s Froomom, ten prisiel iba na TdF, vyhral a bol hviezda, inak som o nom cely rok nepocul... dal maximalne 2-3 jednotyzdnove etapaky do roka a velmi vynimocne druhu grandtour. Jonas ma podobny kalendar, akurat TdF zakazdym nevyhra, lebo sa narodil aj Tadej a dal sa na cyklistiku, takze v jeho tieni neposobi az tak hviezdne.