Ked bude nove forum nainstalovane a vyskytnu sa hocijake problemy, prosim, piste ich do tejto temy.
Edit: prosim, nepiste veci duplicitne. Ak najdete novu chybu / mate novy napad, sem s nim, ale ak je tu uz napisany, nepiste do tejto temy. Kvoli poriadku budu duplikaty a off-topic prispevky z tejto temy vymazane.
Skus najprv klasiku a potom sa uvidi - musia byt povolene cookies pre forum.mtbiker.sk, skus vymazat historiu, temporary files a vypnut vsetky okna prehliadaca a spustit ho nanovo. Ak nepomoze, tak este sa da skusit restart celeho compu a ked aj tak nic, tak uz mi napada jedine problem s nekompatibilitou prehliadaca - mne to korektne funguje na IE6 aj IE7. Daj vediet vysledok testovania.
To Cervo: Ja mam jednu prosbu - ked vojdem do sekcie Sukromne spravy, tak automaticky to nacita prazdne okno s tym, ze mam hned pisat novu sukromnu spravu. Skor by bolo podla mna vhodne, aby sa nacitala schranka dorucenych sprav.
vsetko spominane som vyskusal, ale tale to iste... mam IE 6...
A ešte mi to po asi 3 minútach načítavania všetkých príspevkov na jednu stranu, vždy vyhodí toto:
OK
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Uz ok?
naco? podla mna je to takto dobre
Po odhlaseni a prihlaseni je to to iste..
OK, kompromis (?): mozete Zobraziť: nové | vaše | všetky príspevky.
Nove zobrazia nove prispevky od poslednej navstevy.
Vase zobrazia temy, do ktorych ste prispeli
Vsetky zobrazia vsetky prispevky zoradene podla datumu zostupne (tak ako chcel Gary 'nove')
neni lebo je to na druhej strane monitora ako zaciatok prispevku a je to neergonomicke
ano, podla mna je to dobre. Ak ho chces kontaktovat ohladom prispevku, stlacis tlacitko PM pod prispevkom. Ak ho chces kontaktovat len tak, prejdes na profil, kliknes na PM a mas prazdny formular.
nemas mat tak velky monitor
ze mam hned pisat novu sukromnu spravu. Skor by bolo podla mna vhodne, aby sa nacitala schranka dorucenych sprav.
odkial klikas? Zda sa, ze to vsetkym ide korektne.
a zajtra tu mam 20 prispevkov, ze to ludia hladaju napravo a marne. Spis peticiu.
toto uz naozaj neviem - vsetko by malo mat target="_blank" (i.e. otvarat sa v novom okne). Mozes mi dat link na prispevok, z ktoreho sa ti link otvori v tom istom okne? Nemas v IE6 nejake nastavenie typu blokovat pop-ups/otvarat v tom istom okne/podobne?
to by ti malo byt uplne jedno
Teraz skusam doma a funguje to OK, podvecer som to skusal v praci a tam to nacitavalo pisanie novej spravy. Je mozne, ze som v praci klikal cez nejaky iny vstup, ktovie.
Vynikajúco...Ale teraz to funguje tak, že ak si napr. na strane 21 označím nejaké príspevky, potom prejdem na stranu 22, tak sa tie označenia na strane 21 zrušia....
neviem ako, ale uz mi to frci
a tu svatu trojicu (nove/vase/vsetky) si super vymislel. dik cervo...