nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Skjelmose už to vzdal.
Pekné preteky.
Riadne dristanie, strasne. Evenepoel je o 5 rokov mladsi o MVDP a podla rebrickov je uspesnejsi cestny cyklista ako MVDP. Uplynule tri roky skoncil v rebricku Evenpoel vzdy v top 3, MVDP skoncil najlepsie 8. V celkovom historickom poradi je tiez Evenepoel pred MVDP. Pises, ze Evenpoel je vyborny klasikar, pritom vyhral len LBL. Eventuelne San Sebastian, okrem toho prakticky nic, ale neviem ake mas kriteria, kedze 3 tyzdnovu Vueltu nepovazujes za GC. Celkovych etapovych GC prvenstiev ma aj mimo vuelty nasobne viac ako MVDP. Ale mozno si ich len pleties, lebo ak je niekto z nich vyborny klasikar, tak je to Matej, ktory vacsinou GT nedokonci.
chapem, sprava sa ako futbalista a Svatemu naposledy velmi nepekne nalozil, ale aj tak, trochu sudnosti
ČASOVKA JEDNOTLIVCOV (ITT) – 1. októbra 2025:
Juniorky: Nina Andacká
Juniori: Michal Kacina
Ženy U23: Viktória Chladoňová, Sofia Ungerová
Muži U23: Matthias Schwarzbacher, Adam Gross
Ženy Elite: Nora Jenčušová
PRETEKY S HROMADNÝM ŠTARTOM (IRR):
3. októbra – ženy U23, juniori, juniorky
Juniorky: Nina Andacká, Miriam Šichtová
Juniori: Michal Kacina, Jakub Javor, Ondrej Sobota
Ženy U23: Viktória Chladoňová, Sofia Ungerová
4. októbra – Muži U23 a Ženy elite
Muži U23: Matthias Schwarzbacher, Adam Gross, Samuel Novák, Richard Riška, Tomáš Sivok
Ženy elite: Nora Jenčušová
5. októbra – Muži elite
Muži elite: Martin Svrček, Lukáš Kubiš
https://www.cycling-info.sk/12078-pariz-chauny-2025-kubis
https://www.instagram.com/p/DPHj3d4iILa/?utm_source=ig_web_copy_link
Ty vogo, to som prehliadol. 😁 Oni sa to nenaučia rozlišovať.😁Tak to je dvojnásobná radosť.
chapem, sprava sa ako futbalista a Svatemu naposledy velmi nepekne nalozil, ale aj tak, trochu sudnosti
Myslím, že dnes mu to vrátil aj s úrokami 1 a 1/2 min je brutálna sekera. Som sa celkom pobavil na tom, ako sa tento afektovačný neurotik tváril v cieli sklamane a krútil hlavičkou, ako keby prehral s Pogačarom v špurte na páske.
Si nevšimli, že Slovinci majú úplne inú farbu dresu ako bielo modro červenú???
Tadejovi fandím, ale v Montreale bud.rok budem dúfať že vyhrá hocikto iný
Ináč k tým riaditkám, o čo tam vlastne šlo? Nejako UCI poslednú dobu vymýšľa, nedávno čosi s prevodmi a SRAM podal žalobu? Blbosti vymýšľajú a potom im dajú 8 zákrut 1 km pred cieľom a sa idú prizabiť. Alebo v záver stúpaní a nejaký blbec ťa ide zhodiť z bajku a to je asi ok pre nich, to neriešia.