Fiala brutálne posunul Česko do predu, ekonomicky, geopoliticky. Platy búdú mať za chvíľu ročný medián 2x väčší ako na Slovensku. Babiš v 1. vláde postavil 63km diaľnic, Fiala 200km a 260km majú rozostavaných.
Aj tak väčšina populácie nadáva, že Fialova drahota, všetko je na figu, všetko je Fialova vina.
Teraz bude Bureš a vôbec nebude platiť žiadna "accountability". Ak sa niečo pokazí, ak nedodrží sľuby, voličovi to vôbec nebude vadiť. Každý Babišov nezmar a chyba bude zvalená na Fialu. Na to zoberte jed.
Presne ako v USA. Všetko, čo sa nedarí tak Trump hádže na Bidena. Ako fico na Matoviča, Radičovu a Šimečkovú mamu.
Tu si pustite pre predstavu, čo získalo 35% v Česku
https://x.com/pravybreh/status/1973441879414022643Sorry jako, ale toto je fest damogicke, co si napisal.
.
Len skratkovite...ak si uz spomenul median tak za Babisa rastol rychlejsie ako za Fialu,
A s dialnicami uz zadanie je odrb...nemozes porovnavat postavene, ci rozostavane kilometre, dialnica sa ti nepostavi za mesiac, ci rok...teda v Cine hej, ale u nas, ci v CR nie. dialncie sa proste prelinaju vladami...na nasa do KE dokonca destarociami.
Co sa tyka ekonomickeho rastu v absolutnych cislach bola na tom lepsie Babisova vlada, ale to opat o nicom nevypoveda,...ak rastie ekonomika celeho sveta rastia aj nasa...aj ked je za kormidlom babrak Robert, ci Bures.
Fialova vlada spravila kopec pruserov, bitcoinova kauza, stavebne riadenie(aj ked to hodili na piratov)...atd. Za mna len o kusok lepsi
vykon ako predchadzajuca Babisova, vzdy vsak lepsie ako sa predviedla nasa kolotacarska nadej.
Co mna znepokojuje je fakt, ze ked sa dostal pri moc Fico povedal som si prezili sme SMER uz velakrat prezijeme aj toto...a je to o fest horsie ako ktorakolvek vlada SMERu predtym a ako si si myslel, ze to bude zle.
Ked si v USA zvolili oranzovu opicu povedal som si, ze sak uz raz prezidentom bol a nic take zle sa nestalo...a j.. cely svet rozdrbany na mindar lebo Donald c.2 nie je zdaleka Donaldom c.1 a predovsetkym ludia okolo neho su ini ako boli predtym...uz ho nema kto drzat na uzde a ked nesibe zrovna jemu zasibe nejakemu jeho ministrovi urcite.
Takze predikovat, ze sak Babis tu uz bol, pozname ho, bude to ako tak v pohode....si uz ja osobne nedovolim, pretoze som sa uz tolkokrat sekol...