Lokalizácia
Formulár sa odosiela
potom napis ako to islo ;-] a pre istotu si precitaj co je chargeback ...
Zobraziť komentár 20.08.2025 - 13:35:26
01
Najpravdepodobnejšie ako odpoveď príde odkaz na podvodnú stránku s obsahom: "tuto je vaša platba, a aby ste ju prijali, musíte zadať údaje z vašej platobnej karty"
https://sk.wikipedia.org/wiki/Phishing
Zobraziť komentár 20.08.2025 - 13:37:47
02
arrow_leftivast napísal:
potom napis ako to islo ;-] a pre istotu si precitaj co je chargeback ...

ak mu zaplatí prevodom, tak si vie uplatniť chargeback? nefunguje to len pri platbe kartou?
Zobraziť komentár 20.08.2025 - 13:53:31
00
Samozrejme len prevodom na účet, ako inak? Platba na kartu je jasný podvod, rovnako aj presmerovanie na inú stránku.
Zobraziť komentár 20.08.2025 - 13:59:27
00
chcel by som vas upozornit na smelinara isheep ktory sa v miestnom bazare venuje predaju kolies "Elitewheels Carbon Wheels ENT 2.0 Disc" raz maju tie kolesa 100km, raz maju 2000km, raz su nove, vzdy maju tu istu fotku momentalne inzerat myslel som ze nevie predat stare kolesa za premrstenu cenu. nakoniec je to ale inak, lebo podla jeho slov:

ty musis mat strasne ubohy zivot retardik ? mas depky ze si v zivote nic nedosiahol ? ***** zivot ? hmm ? jednoizbak, ci este stale u rodickov ? ??? alebo mas len ksich jak vygrcana vifonka a potrebujes si tu vybijat zlost ? Kludne si tam napis tam aj 20 komentarov , predam dalsich 10 parov, tak ako kazdy rok ? a vies co poviem ti tajomstvo … nestoja 350 … mam ich za 200 ? to by ale taky chudacik dezolatik ako ty nikdy nedokazal ? tak spamuj nadalej a uzivaj si svoj ubohy zivot ?

cize snad zacne respektovat pravidla bazaru, a pojde naplnit svoj sen napriklad na bazos., to ze ma problemy v manzelstve, alebo so stolicou necham bokom.
ako vravi Nora Mojsejova, "nedajte sa o**bat !"
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 20:50:16
40
Mily mfekete :) uz si sa tu vyplakal ? Pomohlo ti to ? fajn. Ukazes mi, ake pravidlo sa tu porusilo ? mam tu ukazat kedy boli tieto konkretne kolesa kupovane a profil na stravu aby si tu kazdy mohol pozriet ze tie kolesa boli vonku na ceste na 2-3 jazdach … chces sa tu nadalej strapnovat tvojimi primitivnymi konspiraciami ? Ak mas osobne problemy a potrebujes si na niekom vybijat zlost , rob to prosim inde. Tu je vacsina ludi inteligentnych a nema za potrebu tu citat tieto tvoje fantasmagorie ??‍♂️

PS. ak by si mal v hlave aj nieco ine ako len , poviem to slusne , prazdne , a trosku by si sa aj rozumel cyklistike , vedel by si ze predosly inzerat na kolesa s najazdom 2000km boli disc 1 generacie a teraz su to kolesa ENT 2.0 a teda druhej generacie :) chapem ze nie kazdy moze byt manazer a nie kazdy pobral dostatok inteligencie a vnimavosti nato, aby dokazal takuto skutocnest pochopit. Ak by si sa chcel dovzdelavat , mozem ti do sukromnej spravy zaslat technicke detaily oboch generacii. Len ta prosim naozaj sa tu uz viac nestrapnut ?

Naposledy upravil isheep dňa 05.10.2025 - 21:09:07, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:00:47
00
arrow_leftisheep napísal:
Mily mfekete :) uz si sa tu vyplakal ? Pomohlo ti to ? fajn. Ukazes mi, ake pravidlo sa tu porusilo ? mam tu ukazat kedy boli tieto konkretne kolesa kupovane a profil na stravu aby si tu kazdy mohol pozriet ze tie kolesa boli vonku na ceste na 2-3 jazdach … chces sa tu nadalej strapnovat tvojimi primitivnymi konspiraciami ? Ak mas osobne problemy a potrebujes si na niekom vybijat zlost , rob to prosim inde. Tu je vacsina ludi inteligentnych a nema za potrebu tu citat tieto tvoje fantasmagorie ??‍♂️

Inzeráty komerčného charakteru (zárobková činnosť, opakovaný predaj nového tovaru) sú zakázané a budú zmazané.

200 eurove kolesa za 450, 10 krat za rok, nie je zarobkova cinnost ?
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:03:52
01
arrow_leftmfekete napísal:
Inzeráty komerčného charakteru (zárobková činnosť, opakovaný predaj nového tovaru) sú zakázané a budú zmazané.

200 eurove kolesa za 450, 10 krat za rok, nie je zarobkova cinnost ?

A ukazes mily mfekete alebo akokolvek dokazes ze som tu na mtbiker bazari predal 10 parov kolies ? Vidis tam v tej Tvojej citacii to slovicko “NOVEHO TOVARU” … stale ti to v tej Tvojej hlavicke nedochadza ? Vies ty vobec aky je rozdiel medzi jazdenymi a novymi kolesami ? ??? Apropo… Taky Admin si vie velmi lahko pozriet ake a kolko inzeratov som tu mal :) ?? jaaaj uz chapem , ty si ten …. zem je plocha a elvis zije na mesiaci ??‍♂️ uz mi je to jasne ?
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:12:14
00

PS. ak by si mal v hlave aj nieco ine ako len , poviem to slusne , prazdne , a trosku by si sa aj rozumel cyklistike , vedel by si ze predosly inzerat na kolesa s najazdom 2000km boli disc 1 generacie a teraz su to kolesa ENT 2.0 a teda druhej generacie :) chapem ze nie kazdy moze byt manazer a nie kazdy pobral dostatok inteligencie a vnimavosti nato, aby dokazal takuto skutocnest pochopit. Ak by si sa chcel dovzdelavat , mozem ti do sukromnej spravy zaslat technicke detaily oboch generacii. Len ta prosim naozaj sa tu uz viac nestrapnut ?

fotku ktoru mas pri aktualnom inzerate si prvy krat zverejnil v inzerate 11.11.2023, a je aj pri inzerate s 2000km.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:16:31
00
Máš tam hodnotenia od nakupujúcich od r.2023...Vždy ide o kolesá Elitewheels - rôzne modely. Dá sa predpokladať, že ich bolo ešte viac. Kde sa prišlo k cene, že stoja 200 eur neviem??. Stoja na Ali väčšinou okolo 380 eur. Len to asi vezme colnica, takže nové voňavé 450-500.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:19:17
00
A ukazes mily mfekete alebo akokolvek dokazes ze som tu na mtbiker bazari predal 10 parov kolies ? Vidis tam v tej Tvojej citacii to slovicko “NOVEHO TOVARU” … stale ti to v tej Tvojej hlavicke nedochadza ? Vies ty vobec aky je rozdiel medzi jazdenymi a novymi kolesami ? ??? Apropo… Taky Admin si vie velmi lahko pozriet ake a kolko inzeratov som tu mal :) ?? jaaaj uz chapem , ty si ten …. zem je plocha a elvis zije na mesiaci ??‍♂️ uz mi je to jasne ?

nechajme to na kupujucich, uz vedia ze ty im dokazes zabezpecit "skoro nove" kolesa ktore si kupil za 200, za 450e. a ked ta z toho vynechaju, 100ku usetria.
adminom nechame posudit, ci tvoj predaj je v sulade s pravidlami fora.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:21:52
00
arrow_leftbranomelis napísal:
Máš tam hodnotenia od nakupujúcich od r.2023...Vždy ide o kolesá Elitewheels - rôzne modely. Dá sa predpokladať, že ich bolo ešte viac. Kde sa prišlo k cene, že stoja 200 eur neviem??. Stoja na Ali väčšinou okolo 380 eur. Len to asi vezme colnica, takže nové voňavé 450-500.

ked si to dnes vyklikas, vyberes si priplatkovu dopravu (aby si neriesil colnicu), pouzijes kupon ktory ti to tam ponukne, dostanes sa na 349.daco.

za 200 euro ich vie nakupit tuto pan predajca.

vsetky inzeraty kolies maju jednu fotku.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:24:34
01
ake nechajeme to tak :) si tu na mna poukazal , obvinil ma, tak nech sa paci teraz odpovedz na moje otazky :) ci uz ti dosli slova ? auz si pochopil ze si tu ostal len za obycajneho trapneho blba ? 🤦🏻‍♂️bolo Ti to treba ?
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:25:15
00
arrow_leftmfekete napísal:
ked si to dnes vyklikas, vyberes si priplatkovu dopravu (aby si neriesil colnicu), pouzijes kupon ktory ti to tam ponukne, dostanes sa na 349.daco.

za 200 euro ich vie nakupit tuto pan predajca.

vsetky inzeraty kolies maju jednu fotku.

A ? kde je zakazane mat jednu fotku ? to mam akoze zakazdym robit nove fotky v atelieri aby bol tu panko mfekete spokojny ? ??‍♂️? prosim fakt sa tu uz nestrapnut ??? ostal si za blba a vidia to tu vsetci…
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:27:40
00
ake nechajeme to tak :) si tu na mna poukazal , obvinil ma, tak nech sa paci teraz odpovedz na moje otazky :) ci uz ti dosli slova ? auz si pochopil ze si tu ostal len za obycajneho trapneho blba ? ??‍♂️bolo Ti to treba ?

v tomto fore pisem preto aby ludia vedeli ze nepredavas kolesa lebo "Prechadzam na vyssi rafik", ale preto ze na tom chces zarobit. a upozornujem ich na to ze cena ktoru za to pytas vobec nieje pre nich priazniva.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:29:59
01
keyboard_arrow_up