Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak tí čo sú z neho frustrovaní si môžu už želať len nejaké zranenie čo ho vyradí zo sezóny.
Inak je to smiešne, vyplakávať, že Tadej ničí cyklistiku svojimi výkonmi a bezkonkurenčnou dominanciou.
Jonass ide do minimálnej konfrontácie okrem TdF, na ktorú sa trasie ako ratlík, ostatní to zabalia hneď po štarte. Snáď jediný Remco aj s tou svojou hlavou nemá problém a dokonca aj chuť sa mu postaviť a snažiť sa až do cieľa bojovať. Aspoň na tých jednorazovkach, no a ešte MVDP na jarných klasikách.
Pre mňa je to také zadosťučinenie za Sagana, ktorý, kde sa zjavil tam tvoril preteky, ale veľakrát s ním v únikoch nespolupracovali. Tu majú teraz Tadeja, ktorý si ide svoje úniky a nikoho nepotrebuje. Nech sa tie ostatné tímy opäť naučia spolupráci aj v malých skupinkách. Inak im neostáva nič iné len robiť štatistov a tak im to prajem.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 19:43:38
02
V kopci je to jedno . Možno keď sa najde tim , ktorý bude mat aspoň 3-4 takych ako Ayuso tak potom môžu Pogacara nastupmi unavit. Ale keď je raz inde tak proste aj tuto taktiku preští tak že nastúpi a odíde. To je vždy tak keď niekto dominuje tak že ostatní idu “úplne iné preteky” tak prirodzene to budi dajme tomu pozornosť . Remco dnes 1 na 1 nestiahol nič , čakal som že aspoň pár sekúnd . To musí byt samo o sebe na nervy . Vyhrá časovku a v časovke nestiahne nič a pritom je OH MS a ME v časovke . A teraz buď kľudný
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 20:08:43
01
tim z 3-4 Ayusami by sa do pol roka rozpadol :lol:
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 20:13:32
010
Dnes by som si vedel zgustnúť, ale ako som už napísal predtým, škoda plytvať slovami na niekoho, kto podá v pretekoch takýto úbohý a podradný výkon doslova na úrovni štatistu. Keď som čítal komentáre a prognózy pred pretekmi-že vraj to bude súboj hviezdnej trojice :D Zase Remca dnes by som aj celkom pochválil, žiadne teátro a afekt, aj keď musel byť frustrovaný z toho, že sa mu to manko za celé preteky nedarilo stiahnuť, odstup bol prakticky konzistentný až do chvíle, keď posledný km pred cieľom, už víťaz viditeľne spomalil a užíval si oslavy. No a mladý frantík teda prilba dole, parádny výkon, dnes som tipoval na 3.miesto Skujinsa.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 20:48:10
00
Wolfpack vydržali dlho . INEOS , Na zisk tdf by to sponzorom stacilo . Asi to závisí aj od peňazí či je niekto ochotný minút veľmi veľa peniaze pre chvíle slávy .
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 20:53:12
00
Svrcek sa naco teda vystrielal pre Remca? Nemusel robit absolutne nic, do Bory si ho zl sebou aj tak neberie.
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 07:28:37
00
Svrček bude bojovať o zmluvu budúci rok. Takých "svrčkov" je v profi cyklistike kopa, takže aj tato aktivita môže nakoniec zavážiť.
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 07:42:47
03
Pogačar včera pri svojom nástupe (kalkulované pri hmotnosti 65kg+7kg bicykel)
VAM 2164
Výkon 490W / 7.53w/kg
čas 5:46
priemerný sklon kopca 10.8%
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 08:45:03
06
arrow_leftpetersa napísal:
Svrček bude bojovať o zmluvu budúci rok. Takých "svrčkov" je v profi cyklistike kopa, takže aj tato aktivita môže nakoniec zavážiť.

Zatiaľ sklamanie. Ale aj smola na pády a choroby. Chalan je má dve medaily z MS U23, kde porážal rovesníkov, ktorí sa už aj presadzujú viac u elite. Človek by čakal, že sa viac presadí, ale je v tíme, kde je obrovská konkurencia. Skôr by mu sedel menší tím, kde mal voľnosť do únikov a pod. Tu robí "iba" domestika. A s takým talentom to je škoda...
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 19:06:27
04
Sylvan Adams odstoupil z vedení týmu Israel-Premier Tech a sestava přijde o svou izraelskou identitu.

https://www.roadcycling.cz/clanek/sylvan-adams-odstoupil-z-vedeni-tymu-israel-premier-tech-a-sestava-prijde-o-svou-izraelskou-identitu
Zobraziť komentár 07.10.2025 - 06:20:20
00
presne takto by to fungovat nemalo
Zobraziť komentár 07.10.2025 - 13:38:15
010
naopak, presne takto by to fungovat malo
Zobraziť komentár 07.10.2025 - 15:04:38
00
Medzitým si bol Pogi zľahka zatrénovať a popri tom zas niečo vyhral :P
Zobraziť komentár 07.10.2025 - 18:18:40
02
Pogi ani "nevedel" ako vyhral. Pretočil pár krát nohami a bol preč. Je neuveriteľné s akou ľahkosťou sa vie odpútať. Samozreme to myslím obrazne...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 08.10.2025 - 19:11:18
00
SRAM dosiahol predbežné víťazstvo proti UCI
https://velo.outsideonline.com/road/road-gear/sram-secures-provisional-win-against-uci/
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 21:11:18
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up