JOLI a co tak prestat citat tu najhrubsiu Izraelsku propagandu, od toho tu uz mame toho rasistu trikiho
bolo to tazsie dohladat, hlavne ked sa jedna o bulvarne platky ako New York Post a podobne, ale podarilo sa, nech sa paci
According to direct quotes and summaries from the interview (circulated widely on X and reported in Arabic media like Al-Arabiya):
On disarmament: "The disarmament issue has been exaggerated. What we possess are simple weapons that have been greatly overstated. Disarmament is a thorny and complex issue, but we'll find a solution."
On collaboration with the PA: "We are ready to open a new page with the Palestinian Authority. We do not wish to spark new crises with the Palestinian Authority at this time."
Overall Tone: Qassem emphasized pragmatism and de-escalation, signaling openness to negotiations on power-sharing and security arrangements under certain guarantees (e.g., full Israeli withdrawal and no resumption of war). He did not use confrontational language about rejecting "Israeli terminology or demands" or positioning it as central to "our struggle."
This contrasts sharply with the query's quote, which portrays a defiant stance. No credible sources (e.g., Al-Arabiya transcripts, Reuters, or AP wires) match the exact wording provided.
5 minút po tom čo sa Izraelci stiahli si nabehli a začali popravovať vlastných, ale áno, určite zbrane odovzdajú a Izralecov budú už len milovať a ziť s nimi v mieri a láske po zvyšok dní... Časť z nich sa na čas vyparí a následne sa potichu vráti späť do inštitucií spravujúcich územie Palestíny, ciže znova hamas len v ružovom
V tom článku sú fakt konkrétne kroky, ako bude prebiehať to odovzdanie zbraní, ktoré vlastne hamas ani nemá, ako aj to ako sa to bude realizovať
+ ešte daj niečo z objektívnejšej aldžazíri
alebo ani nie...
Je to proste cvarga,ktora namiesto toho aby zacala radsej davat dokopy rozbombardovane mesta,bude stale behat ovesana granatmi a machat samopalmi.Oni ani nic ine nevedia,takze sa od nich ani nic ine neda cakat
v tom clanku je podrobnejsia snaha o vysvetlenie, co mohlo byt dovodom na tie popravy (ktore v civilizovanom svete nemaju co hladat), plus, ze sa to pravdepodobne deje so suhlasom vsetkych akterov primeria
ale rozumiem, nie je to taky clickbait, ako je ten povodny clanok
ano clanok som cital. hamas popravil Palestincov za kolaboraciu s Izraelom. Ty tie popravy nenapadne "legitimizujes" a zároveň "veris" ze hamas odovzda zbrane... Este stale sa chces bavit o citaci s porozumenim?
s radostou, noze mi napis, kde legitimizujem popravy a kde verim, ze hamas odovzda zbrane?
a uz ked budes u toho, urcite sa mi vyjadris aj k tomu utoku osadnikov na Zapadnom brehu, tesne po vyhlaseni primeria… co je inak presne dovod preco neverim ani Izraelu
ja tie popravy chapem ako vyrovnanie si uctov medzi teroristami, nic viac, nic menej, zaujimave je, ze vlastne oba tabory v podstate financoval Izrael, ktory bol ako pri vzniku Hamasu pred x rokmi (ako opozicia PLO), tak aj pri tychto novych skupinach
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://x.com/GolemNews/status/1978102391829328038?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1978102391829328038%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=
bolo to tazsie dohladat, hlavne ked sa jedna o bulvarne platky ako New York Post a podobne, ale podarilo sa, nech sa paci
According to direct quotes and summaries from the interview (circulated widely on X and reported in Arabic media like Al-Arabiya):
On disarmament: "The disarmament issue has been exaggerated. What we possess are simple weapons that have been greatly overstated. Disarmament is a thorny and complex issue, but we'll find a solution."
On collaboration with the PA: "We are ready to open a new page with the Palestinian Authority. We do not wish to spark new crises with the Palestinian Authority at this time."
Overall Tone: Qassem emphasized pragmatism and de-escalation, signaling openness to negotiations on power-sharing and security arrangements under certain guarantees (e.g., full Israeli withdrawal and no resumption of war). He did not use confrontational language about rejecting "Israeli terminology or demands" or positioning it as central to "our struggle."
This contrasts sharply with the query's quote, which portrays a defiant stance. No credible sources (e.g., Al-Arabiya transcripts, Reuters, or AP wires) match the exact wording provided.
krasne, este nejake podobne klenoty tam mas?
to myslis mna?
+ ešte daj niečo z objektívnejšej aldžazíri
alebo ani nie...
v tom clanku je podrobnejsia snaha o vysvetlenie, co mohlo byt dovodom na tie popravy (ktore v civilizovanom svete nemaju co hladat), plus, ze sa to pravdepodobne deje so suhlasom vsetkych akterov primeria
ale rozumiem, nie je to taky clickbait, ako je ten povodny clanok
a uz ked budes u toho, urcite sa mi vyjadris aj k tomu utoku osadnikov na Zapadnom brehu, tesne po vyhlaseni primeria… co je inak presne dovod preco neverim ani Izraelu
ja tie popravy chapem ako vyrovnanie si uctov medzi teroristami, nic viac, nic menej, zaujimave je, ze vlastne oba tabory v podstate financoval Izrael, ktory bol ako pri vzniku Hamasu pred x rokmi (ako opozicia PLO), tak aj pri tychto novych skupinach