Jano1987
Mesto: Bratislava
Založený: 5. 5. 2018
Ja to mám do práce MHD v priemere 55 minút, z práce 65 minút a to ešte skoro 2km idem pešo, lebo to je rýchlejšie ako čakať na spoje. Autom to mám cca 20 minút, bikom cca 30 minút. Všetko je čas dvere bytu - dvere práce. Ak idem ešte do fitka, tak cesta práca - fitko - domov vychádza ma 70-80 minút, autom to je 30 minut bikom cca 40 minút.
Mám tetu, čo má už cez 70 a má problém sa pohybovať, tak je tak 2x do mesiaca chodíme pomáhať s nejakými vecami, väčší nákup a podobne. Z Petržalky do Rače kde žije, keď, keď to zoberiem cez Tesco, či Lidl je to záležitosť na 3 hodiny, autom sa to zvláda za cca 1,5h.
90% času ciest do práce chodím bikom + fitko, keď si ideme sadnúť niekam, tiež 70% času bike, 15% MHD. Ale sú situácie, kedy to je autom rýchlejšie a praktickejšie. A to nehovorím o tom, že chodím na kajaky napríklad a podľa toho kam ideme, tak beriem buď 5,15m, 4,5m, alebo 2,75m dlhý kajak a je k tomu kopa výbavy. To do MHD nijak nedáš. Navyše mám dosť známych, čo už nebývajú v BA a dostať sa k nim dajme tomu, ale dostať sa od nich ku mne domov je veľakrát záležitosť na 2h a to bývajú do 30-40km odo mňa.