stovky áut myslené ako? Že sa tam stovky (200 a viac) prestrieda denne, alebo že blokujú 200aut naraz?
Ak myslíš parkovanie pri koľajach, tak si si pomýlil majetkové pomery(nie mesto ale ŽSR). Ak máš podozrenie na fiktívne povolenia, tak ja by som to ihneď hlásil. Brácho tam robí, rok nebol autom v práci, lebo není legálny spôsob akým tam môže parkovať(zadarmo). Ale jasné fiktívne povolenia a hadijašteri.
Ano cca 200 sukromnych aut som napocital vsetkych moznych znaciek a typov arogantnych fizlov z prezidia s vynimkou za sklom "fizel konajuci sluzobnu povinnost" . prichod do prace nie je konanie sluzobnej povinnosti. Ked som sa na to pytal odpisali mi ze to nepodlieha zakonu o volnom pristupe k inforamaciam. Uz som to zo dva krat dostal do sme (najdi si to) ale zjavne sa chlapcom v tom nechce pokracovat. Podla poctu denne "zasahujucich" fizlov zrejme v okoli prezidia sidli al kaida. Len nechapem preco zasahuju na sukromnych autach. A co sa tyka pozemku zeleznice kde fizli parkuju to je ukazkovy priklad korupcie, roky tam boli zatarasy a teraz je tam znacka zakaz vjazdu s vynimkou policajneho zboru. Neskutocne nieco. Uz som to skoro mal v tv markiza tak to nedavno vymenili za "vozidla s povolenim".
Toto iste robia napr na obv. Oddeleni na kadnarke aj na vajnorskej. Ale prezidium je kapitola sama o sebe, Pomahat a chranit, seba tak akurat.