Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Problém máš napríklad v Petržalke na Dvoroch, v Starom meste
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 18:09:05
00
Odkedy je PAAS tak v pohode parkujem do 100m od domu a keď raz za dlhý čas potrebujem zájsť autom do Starého mesta alebo Petrzky, použijem bonusové hodiny, všetko super ...
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 18:13:21
02
V Starom meste je to oveľa lepšie, než to bývalo predtým.
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 18:17:43
00
Tento týždeň som cestoval v rannej špičke električkou z mesta smerom do Rače. Z pasie som sledoval posádky áut smerom do mesta (z 90% jeden človek v aute) ►tí ľudia v autách boli v absolútnej pohode: sedeli si za svojím ochytaným kolieskom, niektorí pracovali s telefónikom, ale poväčšinou pohodička, selanka.
Títo ľudia už sú tak naučení na posúvanie v špičke, že im to ani nepríde divné a stotožnili sa s tým. Nevadí im to ... to bolo evidentne čitateľné vo výraze.
Mňa v špičke ide šľak trafiť. Dostanem sa do nej tak 2x do roka maximálne. Snažím sa všetko riešiť bajkom, prípadne MHD. Radšej budem čakať na MHD (max. 5min), ako sedieť v aute, ktoré je konštruované na 60 - 150km/h a čumieť ako to neide ... a v tom aute niet z danej situácie úniku. Hotová paranoja.
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 18:28:07
01
Ale je :lol:

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 18:49:16
11
arrow_leftfokel napísal:
Dufam ze vyhra aj dalsie volby...

Kazdopadne ktora je prosim zona, v ktore rezidenti nenajdu vecer miesto ? A toto sa pytam vazne, nerypem, kedze v troch zonach kde sa bezne pohybujem/parkujem to islo iba k lepsiemu. To ze nezaparkujem pred vlastnym domom je jasne, opacne ocakavanie je taky malomestiacko-dedinsky zvyk. Vo Viedni som vecer parkoval aj o niekolko blokov od bytu a nepripadalo mi to nic divne...

Kludne ti poviem, krasnohorska, bzovicka a okolie..vcera som tam kruzil 20 min a nensiel som ani jeden flek. Nechal som to na parkovisku medzi autami. Bol som tam len chvilu nastastie. Je to tam uplne bezne. Keby som tam byval asi ma picne.
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 19:07:51
00
arrow_leftYogisz napísal:
stovky áut myslené ako? Že sa tam stovky (200 a viac) prestrieda denne, alebo že blokujú 200aut naraz?
Ak myslíš parkovanie pri koľajach, tak si si pomýlil majetkové pomery(nie mesto ale ŽSR). Ak máš podozrenie na fiktívne povolenia, tak ja by som to ihneď hlásil. Brácho tam robí, rok nebol autom v práci, lebo není legálny spôsob akým tam môže parkovať(zadarmo). Ale jasné fiktívne povolenia a hadijašteri.

Ano cca 200 sukromnych aut som napocital vsetkych moznych znaciek a typov arogantnych fizlov z prezidia s vynimkou za sklom "fizel konajuci sluzobnu povinnost" . prichod do prace nie je konanie sluzobnej povinnosti. Ked som sa na to pytal odpisali mi ze to nepodlieha zakonu o volnom pristupe k inforamaciam. Uz som to zo dva krat dostal do sme (najdi si to) ale zjavne sa chlapcom v tom nechce pokracovat. Podla poctu denne "zasahujucich" fizlov zrejme v okoli prezidia sidli al kaida. Len nechapem preco zasahuju na sukromnych autach. A co sa tyka pozemku zeleznice kde fizli parkuju to je ukazkovy priklad korupcie, roky tam boli zatarasy a teraz je tam znacka zakaz vjazdu s vynimkou policajneho zboru. Neskutocne nieco. Uz som to skoro mal v tv markiza tak to nedavno vymenili za "vozidla s povolenim".
Toto iste robia napr na obv. Oddeleni na kadnarke aj na vajnorskej. Ale prezidium je kapitola sama o sebe, Pomahat a chranit, seba tak akurat.

Naposledy upravil edm dňa 17.10.2025 - 20:13:21, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 17.10.2025 - 20:04:43
00
arrow_leftfokel napísal:
Dufam ze vyhra aj dalsie volby...

Kazdopadne ktora je prosim zona, v ktore rezidenti nenajdu vecer miesto ? A toto sa pytam vazne, nerypem, kedze v troch zonach kde sa bezne pohybujem/parkujem to islo iba k lepsiemu. To ze nezaparkujem pred vlastnym domom je jasne, opacne ocakavanie je taky malomestiacko-dedinsky zvyk. Vo Viedni som vecer parkoval aj o niekolko blokov od bytu a nepripadalo mi to nic divne...

Nove mesto ludova stvrt, tehelne pole az po racko uplne bezne. Skutocne nechapem, preco musi mat.jeden obvod 5 parkovacich zon,kludne by stacila jedna nakolko by to nijako nezvysilo pohyb aut v meste, medzi obvodmi povedzme aj ked ja by som kludne bral aj celu BA.
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 20:09:06
00
Nevidím celý ten článok, len ten malý kúsok je plný len reči jedna babka povedala
Napr ty tvrdíš že sú to fejkove výnimky, inde zase že ich prehadzju zo služobného na súkromné(není tam označenie auta? Aspoň typ), nikto nevie koľko je tých povoleniek lebo je to utajovaná skutočnosť ale nové mesto vie že je ich zaručene oveľa menej

Mne najskôr príde že tie autá tam stáli vždy, len nevytahovali karty s výnimkami, lebo to nebolo treba. Vidieť ako to ťahá oči. Rovnako ako pri mne bolo možno tak 5miest pre invalidov, ale teraz ako zaviedli politiku 20.8.2025 tak ich je odrazu 14.
Plus samozrejme vďaka PAAS zanikli parkovacie miesta a šedá zóna zanikla úplne, čo ešte viac umocnilo stav nedostatku parkovacích miest.

Ako presne rozoznať súkromné vozidlo od služobného. Lebo ak tam stojí 200+ súkromných áut, tak to po 16 sa tam v okolí musí parkovať ako v nebi.
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 22:42:29
00
Isteze tam boli vzdy, lenze tie vynimky su protizakonne, prichod do prace nie je konanie sluzobnej povinnosti, to je fizlacky odrb a je uplne jedno ci su to ti dobri alebo ti zli, su totizto uplne rovnaki. Pomahat a chranit- seba. Jasne ze su to sukromne auta, tolko typov aut vsetkych moznych znaciek a rocnikov policia isto nema, ti to niekedy v tyzdni odfotim.A keby boli tak preco tamkzdy den dochadzaju a po obede odchadzaju ? Raz som sa s jednym takto mierne pochtytil,nadskakoval jak opica az ked mu doslo ze mam v ruke mobil a mohol by existovat zaznam sa ukludnil. To parkovanie na pozemku ZSR je cista korupcia, to jak im urobili vyhradene policajne parkovisko na mieste zburanej haly ani nehovorim, jak sa zrazu da parkovat na vzniknutej panelovej ploche na byvalych viniciach dtto. Akurat vyhradene pre fizlov,normalne dopravnou znackou. asi tam boli dake dohody lebo inak aj velmi komunikativny team vallo sa jaksi nevyjadruje. zrovna toto teda asi ozaj inak neslo, to kombo ministerstvo spravodlivosti+ prezidium 500m od seba je tazky kaliber.
Parkovanie po 16 bolo kratko lepsie ale je to fuc uz. Aby bolo jasne ja som to dost riesil takze viem aj iste pozadie co tu nejdem pisat a musim uznat ze jak team vallo fakt ze nemusim za toto maju male plus ale tie zony takmer po uliciach v ramci obvodu je blbost
Zobraziť komentár 18.10.2025 - 06:58:42
00
arrow_leftJano1987 napísal:
Len v rámci BA nie je problém cestovať MHD 50-60 minút a to nemusíš bývať niekde v rohu Bratislavy. Druhá vec, kedy si naposledy videl ceny nehnuteľností či prenájmov? A porovnaj si to s platmi a zistíš, že to tak ľahké nie je.

Isteze je :D Musel by si ist z jedneho konca Bratislavy na druhy aby si siel tak dlho co znamena ze mozes hladat nieco mimo BA na opacnom konci a budes to mat kusok a vyhnes sa Bratislavskym cenam ;)
Zobraziť komentár 18.10.2025 - 12:13:14
01
Napriklad taka Rajka, minule na hnojke s Vostinarom ukazovali, tie ceny su tam oproti par km vzdialenej BA az smiesne nizke, napr. mensi 4 izbak vkusne zrekonstruovany s dobrou dispoziciou, 72 stvorcov + loggia + parkovacie miesto za necelych 150 tisic. Skus take zohnat len o par km blizsie k centru BA v takom Cunove... A to este nehovorim o nakladoch na byvanie 100 eur komplet vsetko a o cenach potravin tak minimalne o tretinu lacnejsie spravis nakup...
Zobraziť komentár 18.10.2025 - 12:48:05
01
Len SAD či vlaky nechodia zrovna ako MHD a po určitej hodine už môže byť problém sa dostať domov. Čo sa týka Maďarska, človek nikdy nevie, čo sa stane, keď Orbanovi prepne...

Vidím tie kolóny pravidelne čo idú do Rajky, nepomôžem si veľmi ani tam časovo.
Zobraziť komentár 18.10.2025 - 16:56:03
10
Už ani do Senca sa človek tak ľahko vlakom nedostane, nieže by teoreticky podľa grafikone nechodili ale realita je trošku iná a kamoš chodí tiež radšej na biku do práce ako vlakom, lebo sa na to nedá spoľahnúť :) čiže teoreticky je všetko toto cestovanie mestskými, primestskými a diaľkovými spojmi relatívne optimálne ale keď to človek zažíva roky takmer denne, tak ho môže poraziť :) Nie - radšej auto ?
Zobraziť komentár 18.10.2025 - 17:16:05
01
blackpyros Nad Rajkou v dnesnej dobe moze uvazovat uz len niekto s kratkou pamatou. Covidove casy odhalili najvacsiu nevyhodu takeho byvania v zahranicnom prihranici.
Zobraziť komentár 18.10.2025 - 18:05:11
01
keyboard_arrow_up