Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ahojte, viete mi poradit strednu vrstvu, ideal merino kt by odvadzala pot z brynje? resp ci je tato kombinacia spravna? 3 vrstva bude dres, a pod 5 c hardshell bunda.
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 06:31:51
00
arrow_leftFiLus napísal:
Možno sa to tu už spomínalo ale teraz v rýchlosti tu nič nevidím... Tip na nejakú ľahkú fukerku, ideálne zbalitelnu do malého vrecka? Nemusí mať kapucnu, nejaká vodeodolnost ci aspoň DWR poteší ale nieje to podmienka. Ide mi o to ze ju hodím na seba len pred zjazdom inak bude tráviť čas v ladvinke. Doteraz som mal takú lahucku cca 130g, zrusil som ju pri páde, značku už neviem. A ideálne niečo lacnejsie nech ma neporazi keď sa mi ju zasa podarí dotrhať 😅

ja mam Endura pakajak,da sa zbalit do vrecka,je lahka ale zas nie az tak ze ju zatrhne kazdy konar,uz prezila aj nejake pady a zatial je OK,mam ju vela rokov a vyuzivam ju do zjazdov na jar jesen ked je chladnejsie,hore kopcom moc neudycha,vodeodolna nieje takmer vobec
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 06:54:45
01
pozri aj tu, vypredaj - 50%,
https://www.bicykle-privara.sk/bundy-panske/
alebo holokolo ma -40 na niektore znacky

arrow_leftFiLus napísal:
Možno sa to tu už spomínalo ale teraz v rýchlosti tu nič nevidím... Tip na nejakú ľahkú fukerku, ideálne zbalitelnu do malého vrecka? Nemusí mať kapucnu, nejaká vodeodolnost ci aspoň DWR poteší ale nieje to podmienka. Ide mi o to ze ju hodím na seba len pred zjazdom inak bude tráviť čas v ladvinke. Doteraz som mal takú lahucku cca 130g, zrusil som ju pri páde, značku už neviem. A ideálne niečo lacnejsie nech ma neporazi keď sa mi ju zasa podarí dotrhať 😅
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 08:32:52
01
Ahojte, ti ktori mate bundu SF supergiara, do kolko stupnov ju nosite? Aka je podla vas komfortna telota na jej nosenie.
Diky
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 20:52:53
00
Do 5 stupnov pod 5 stupnov davam totalcomfort
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 21:29:20
10
arrow_leftJamsy napísal:
Do 5 stupnov pod 5 stupnov davam totalcomfort

Ja jazdim do 3 stupnov fiandre pro medium potom mam medzeru a ak je pod nulou tak casteli alpha ros. Uvazoval som ze na medzeru si kupim bud totalcomfort alebo supergiara. Na stranke mali rovnake tepelne rozmedzie. No ale ako pises, asi bude lepsi totalcomfort ak chcem jazdit -2 az 5 stupnov v nej?vdaka
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 11:02:03
00
Total comfort je isto teplejsia navyse ma polartec po celych rukavoch, supergiara nie.
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 14:59:29
10
vedel by mi niekto poradit navleky na MTB tretry (shimana xc7)? - nic zateplene, skladne, len proti vetru a vode (neocakavam plnu vodeodolnost), priedusne aby sa mi pod tym nepotili nohy. chodit v tom nebudem - potrebujem nieco na jesenne/jarne cestne vyjazdy. len spicky nechcem, chcem prekryt aj clenky.
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 19:35:35
00
arrow_leftGusto0 napísal:
vedel by mi niekto poradit navleky na MTB tretry (shimana xc7)? - nic zateplene, skladne, len proti vetru a vode (neocakavam plnu vodeodolnost), priedusne aby sa mi pod tym nepotili nohy. chodit v tom nebudem - potrebujem nieco na jesenne/jarne cestne vyjazdy. len spicky nechcem, chcem prekryt aj clenky.

Ja pouzivam tieto https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/navleky/na-tretry/silvini-albo-navleky-na-tretry-black-cloud-p93201.html
Ale uz tie dosluhuju. Boli v akcii tyzdna za 18e, vydrzali zatial 2 roky ale uz pomaly dosluhuju. V zime som ich nenosil. Vodeodolne su celkom dobre, horsie je to s priedušnosťou. No su tenke, pogumovane, takze teplo, potenie nohy regulujem ponozkou a tempom. Sem tam dostali aj poriadne zabrat a podrzali. Ak by som ich mal hodnotit tak by som im dal 7/10. Uz som sa obzeral po novych, ale za nejake infinium mi je luto dat 60e.
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 20:42:11
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up