ohrev sedačiek je riešený odporovými káblami.. ako presne ináč funguje odporový kábel v prémiovke a v inom aute?

fakt si myslíš že v prémiovke dostaneš niečo navyše?
kamoš robí vo firme ktorá pre fauvééé group vyrába nádrže do prémioviek ako je lambo, RSQ8 a podobné...
mali občasný problém že autá po natankovaní proste ostali nepojazdné.... zistili ž eproblém bol v príliš tenkostennej trubičke v palivovej nádrži ktorou ide palivo...
riešením by bolo použiť hrubšiu (náklady 1cent / nádrž navyše)... bolo to zamietnuté pre príliš vysokú cenu
)
a ty si myslíš že máš v prémiovke nejaké čarovnejšie odporové káble hej

naivita nepozná hraníc

Reproduktor je zložený z magnetu, cievky, membrány a koša. Hrajú všetky rovnako? Tvoj príspevok je hodný tak prvého stupňa základnej školy, nehnevaj sa. Uvedom si, že keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. Úplne inak hrejú sedačky v i30 a úplne inak v E-Klasse. V i30 máš po dvoch minútach spálený zadok, pričom máš pocit, že
sedačka hreje v dvoch bodoch. Automatická regulácia smiešna. V E-klasse je ohrev komfortný, hreje komplet celá sedačka vrátane bočníc veľmi rovnomerne, automatická regulácia funguje v podstate perfektne.
Klimatizácia: Porovnaj automatickú klimatizáciu v KGM Rexton a BMW X5. Napoviem: klíma v lacnej kórejskej oblude nevie rozumne modulovať teplotu. Buď až do dosiahnutia požadovanej teploty výrazne kúri alebo výrazne chladí. Nevie plynule regulovať teplotu vystupujúceho vzduchu vzhľadom k priblíženiu sa nastavenej teplote (PID regulácia). BMW to vie.
Ozvučenie: Však je to len tuner, dig. prehrávač, zosilňovače a reproduktory. Prečo to hrá v mercedese úplne inak, ako v citroene?
Takže áno, ohrev sedačiek, sú v princípe odporové drôty. Len je rozdiel, kde a ako sú rozložené, v akej hustote a ako inteligentná je jednotka, ktorá ich riadi. Jediný, kto je tu naivný si Ty a ešte sa tomu aj rehoceš...
A kde pracuje nejaký tvoj otca koňa brat je mi srdečne vieš kde...vieš, koľko ja mám kamošov, ktorí robia všelikde?