Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak potom dojdi aj sem a posadim Ťa do elektrického kresla, poreferuješ nam dojmy :D
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 19:15:26
03
mám obyčajný citroen, vyhrievané sedačky od jesene do jari ani nevypínam keďže mám rád teplúčku... hrejú v podstate okamžite po naštartovaní :) manželka má 5ťkový golf.. tiež hrejú skoro okamžite :) (teplo cítiť do pár sekúnd po zapnutí). ale hej :D prémiovka má prémiový odporový káblik :D
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 20:02:35
00
No tak ale napr. v Tayrone si mozes vybrat, ci chces vyhrievat iba zadok, alebo krize. Dokonca funguje ohrievanie a ventilacia naraz, cize napr. mozes chladit zadok a zohrievat krize. Alebo v lete chladit len zadok, aby ta neseklo v krizoch.
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 20:07:41
00
arrow_leftZipsik napísal:
prémiovka má prémiový odporový káblik :D

Asi majú lepší káblik, s nižším odporom 🤣
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 20:15:43
02
mám obyčajný citroen, vyhrievané sedačky od jesene do jari ani nevypínam keďže mám rád teplúčku... hrejú v podstate okamžite po naštartovaní :) manželka má 5ťkový golf.. tiež hrejú skoro okamžite :) (teplo cítiť do pár sekúnd po zapnutí). ale hej :D prémiovka má prémiový odporový káblik :D

Máš pomerne zjednodušenú predstavu o technických riešeniach
To fakt rozlišuješ len základnú funkcionalitu zariadení a nepripúšťaš horšie lacnejšie prevedenie versus lepšie, pracnejšie a teda drahšie...

Sedačka je vyhrievaná odporovým káblikom a teda každá rovnako.

Auto má kolesá poháňané cez prevodovku spaľovacím motorom a teda nemôže byť rozdiel medzi Trabantom a Mercedesom.
Je to logické. V oboch len horí benzín
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 21:22:00
02
Technológia je rovnaká, rozdiel je v implementácii.
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 06:34:29
00
ohrev sedačiek je riešený odporovými káblami.. ako presne ináč funguje odporový kábel v prémiovke a v inom aute? :D fakt si myslíš že v prémiovke dostaneš niečo navyše?

kamoš robí vo firme ktorá pre fauvééé group vyrába nádrže do prémioviek ako je lambo, RSQ8 a podobné...

mali občasný problém že autá po natankovaní proste ostali nepojazdné.... zistili ž eproblém bol v príliš tenkostennej trubičke v palivovej nádrži ktorou ide palivo...

riešením by bolo použiť hrubšiu (náklady 1cent / nádrž navyše)... bolo to zamietnuté pre príliš vysokú cenu :D
)
a ty si myslíš že máš v prémiovke nejaké čarovnejšie odporové káble hej :D naivita nepozná hraníc :D

Reproduktor je zložený z magnetu, cievky, membrány a koša. Hrajú všetky rovnako? Tvoj príspevok je hodný tak prvého stupňa základnej školy, nehnevaj sa. Uvedom si, že keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. Úplne inak hrejú sedačky v i30 a úplne inak v E-Klasse. V i30 máš po dvoch minútach spálený zadok, pričom máš pocit, že sedačka hreje v dvoch bodoch. Automatická regulácia smiešna. V E-klasse je ohrev komfortný, hreje komplet celá sedačka vrátane bočníc veľmi rovnomerne, automatická regulácia funguje v podstate perfektne.
Klimatizácia: Porovnaj automatickú klimatizáciu v KGM Rexton a BMW X5. Napoviem: klíma v lacnej kórejskej oblude nevie rozumne modulovať teplotu. Buď až do dosiahnutia požadovanej teploty výrazne kúri alebo výrazne chladí. Nevie plynule regulovať teplotu vystupujúceho vzduchu vzhľadom k priblíženiu sa nastavenej teplote (PID regulácia). BMW to vie.
Ozvučenie: Však je to len tuner, dig. prehrávač, zosilňovače a reproduktory. Prečo to hrá v mercedese úplne inak, ako v citroene?
Takže áno, ohrev sedačiek, sú v princípe odporové drôty. Len je rozdiel, kde a ako sú rozložené, v akej hustote a ako inteligentná je jednotka, ktorá ich riadi. Jediný, kto je tu naivný si Ty a ešte sa tomu aj rehoceš...
A kde pracuje nejaký tvoj otca koňa brat je mi srdečne vieš kde...vieš, koľko ja mám kamošov, ktorí robia všelikde?
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 07:58:26
06
Ja mám bratranca, čo vie karate!
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 10:26:15
01
https://x.com/BratBranko/status/1983255572225954002 BA tomasikova :bug:
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 17:44:49
00
Este v nedelu boli oznacene. Po dlhom case som tade siel, inak by som sa rozbil tiez. :tmi:
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 17:48:27
00
Nie ešte, ale už...toto video už má pár týždňov. Označené to bolo veľmi skoro po niekoľkých incidentoch.
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 19:42:25
10
Im trvalo skoro týždeň tam dať značky, ktoré tam podľa normy platia. BA magistrát má za posledné roky pravidelne podobné prešľapy každú chvíľu.
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 20:37:13
00
No...na druhej strane to niečo vypovedá aj o tom, že tí šoféri sa asi úplne nevenovali jazde, led si nevšimli ostrovček.
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 20:41:54
00
Som isiel asi pred hodinou tade a je to tam vysvietene ze do toho ***** len uplny kkt. Alebo niekto kto cumi do mobilu.
Jedine co mi nejde do hlavy je ze na co to tam vlastne dali.
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 21:00:10
00
Kvôli bezpečnosti chodcov, to je hádam úplne jasné...
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 21:13:53
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up