Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ak by mal niekto záujem o celú sadu ;)
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/sady/mtb-sady/4702187/sram-gx-eagle-axs-set.html
Zobraziť komentár 30.10.2025 - 15:14:08
00
arrow_leftTecka napísal:
vsetko sa da....

Ejha dokonca xx1 rada a Shimano kazeta … dobre to vyzerá ? radí spoľahlivo ?
Zobraziť komentár 30.10.2025 - 17:04:57
00
YTrider Toto XX1 Eagle AXS salter s T-Type kazeta + T-Type retaz. Radi to. Transmission salter som reklamoval, kedze po “rychlom” update FW to zacalo riadne blbnut.

AXS Eagle a aj Transmission radi super so shimano kazetou.
Zobraziť komentár 30.10.2025 - 19:52:06
10
arrow_leftYTrider napísal:
pomer - výkon/?? - vyhral SRAM 👌

Pomer vykon/cena ci?
Zobraziť komentár 30.10.2025 - 22:20:08
00
pls ako mám tomuto rozumieť? "One system per bike profile: You can only add one paired AXS system to a single bike profile in the SRAM AXS app." nedá sa mi pridať do AXS app naraz prehadzovačku s ovládačom aj sedlovku s ovládačom, iba jedno, alebo druhé. sedlovka je B1, prehadzovačka GX T-Type, ovládače mám tie úplne prvé čo vyšli s prvými komponentami AXS
Zobraziť komentár 02.11.2025 - 21:00:20
00
Vymaz vsetko z apky a sparuj to vsetko opat.
1. Rozblikaj salter, 2. Radenie, 3. Teleskopku, 4. Ovladac teleskopky, 5. Potvrd parovanie na saltri. Hotovo
Zobraziť komentár 02.11.2025 - 22:40:54
02
tak mi napadlo, neprišla mi ešte baterka do prehadzovačky a mal som v nej baterku zo sedlovky, nemôže to byť tým?
Zobraziť komentár 03.11.2025 - 15:41:24
00
Ahojte,
skúsim sa spýtať či nemá niekto skúsenosť.
Kazeta, prehadzovačka aj reťaz je X0 Eagle. Nahodené na biku Orbea Oiz. 4500km išlo všetko v pohode, v rámci možností. A zrazu nedokážem preradiť z 11z pastorku na 10z. Akonáhle reťaz nabehne na miesto na kazete, kde sa má zachytiť tak spadne dole. Pomáha buď urobiť naozaj silný záber alebo preradiť vyššie a odradiť nižšie.
Podľa mierky je reťaz stále ako nová. Prekontrolované bolo komplet všetko. Robí to len tento jeden prevod, inak je všetko v poriadku. Nepomáha microadjust, pretože potom to blbne pri bežnom radení na zvyšku prevodov.
Bol som sa spýtať aj v mtbikeri či nemajú nejaký tip, a že stretol sa s tým že to robilo len na jednom prevode ale nedokázali to vyriešiť. Možno niekto niečo také riešil :)
Zobraziť komentár 03.11.2025 - 16:37:41
00
Ak to jazdilo s častým vysokým výkonom, kopcami atď, tak reťaz SRAM X01 sa skôr nedožije 4500 km. Reálne dáva taká reťaz skôr tak okolo 2 tisíc km. Ale ak len tak okolo vody po rovine bez nároku na výkon, tak by som hľadal problém niekde inde. Možno keby šlo o reťaz XX1 - tá vedela aj tých 6 tisíc km dať.
Zobraziť komentár 03.11.2025 - 16:45:28
00
Nie je to X01 ale X0 T- Type, a tie dávajú s prehľadom omnoho viac km. Mám v pláne skúsiť novú reťaz, ale je ako nová.
Zobraziť komentár 03.11.2025 - 16:56:23
00
Aktualizoval si nedavno FW pre salter?

Mne to robili taketo

https://youtu.be/9Ny5fT3WaEw?si=nQc94pHa906P5r1J

V popise videa su casy kedybto blbne.
https://youtu.be/JcwGnBQ-VHc?si=PEBlf69ELc-895JC
Reklamoval som to, maju mi poslat novy salter.

arrow_leftErino_h napísal:
Ahojte,
skúsim sa spýtať či nemá niekto skúsenosť.
Kazeta, prehadzovačka aj reťaz je X0 Eagle. Nahodené na biku Orbea Oiz. 4500km išlo všetko v pohode, v rámci možností. A zrazu nedokážem preradiť z 11z pastorku na 10z. Akonáhle reťaz nabehne na miesto na kazete, kde sa má zachytiť tak spadne dole. Pomáha buď urobiť naozaj silný záber alebo preradiť vyššie a odradiť nižšie.
Podľa mierky je reťaz stále ako nová. Prekontrolované bolo komplet všetko. Robí to len tento jeden prevod, inak je všetko v poriadku. Nepomáha microadjust, pretože potom to blbne pri bežnom radení na zvyšku prevodov.
Bol som sa spýtať aj v mtbikeri či nemajú nejaký tip, a že stretol sa s tým že to robilo len na jednom prevode ale nedokázali to vyriešiť. Možno niekto niečo také riešil :)
Zobraziť komentár 03.11.2025 - 18:07:34
00
Erino_h doraz si skúšal doladiť?
Zobraziť komentár 03.11.2025 - 21:21:14
00
TeckaToto som pozeral, že ti blblo. Ale nie je to môj prípad, Ja proste kliknem a kazeta chce nabrať reťaz ale v mieste na to určenom reťaz zoskočí.
Ďalšie pastorky aj radenie je úplne bez problémov. Ale áno mám aktualizáciu SW a odvtedy je to radenie citeľne rýchlejšie.

Yogisz Pri transmission dorazy nemáš, urobil som niekoľko krát znova základné nastavenie. Podľa A/B skrutky, vhodného pastorku, dĺžky reťaze atď. Skontroloval či je dobre osadený šalter v polohe. Nič nepomáha.

Najväčšie podozrenie mám ešte na chybu v kazete na danom pastorku, ale kupovať len tak novú kazetu za 400€ sa mi teda nechce :) a reklamovať to... Ten pohon bol na inom biku, odkiaľ som ho prehodil na Full. Urobím video ako sa to správa.
Zobraziť komentár 03.11.2025 - 21:55:14
01
Noo stare eagle kazety boli drziaky...tieto nove maju casto podobne problemy po najazde par tisic...zial
Zobraziť komentár 03.11.2025 - 21:59:25
01
Ja mám momentálne presne ten istý problém. Sice na GX T. Najprv som vymenil reťaz a začalo to robit. Potom som dal aj novú kazetu kúpenú tu na bazari od [ matuspalov ] ktoru mi poslal krivú ale ostatné pastorky radia bez problemov.
Tiež neviem čo s tým.
Zobraziť komentár 04.11.2025 - 06:12:55
00
keyboard_arrow_up