Strašne veľa som googlil a pýtal sa umelej intlegencie. A skončil som so skúsenosťou, že kombinácia MyWhoosh - Direeto XR - GE540 proste nefunguje. Ale iba vo vyhodnocovaní výkonu. Tam MyWhoosh hodnoty prepočítava a väčšinou udáva (podľa aktuálnej kadencie, ale aj stúpania) hodnoty aj +/- 50rpm oproti tomu, čo udáva garmin. A je to preto, že je takmer nemožné pripojiť Direto tak, aby MyWhoosh bral
výkon z wattmerta na kľukách. Buď sa dá (veľmi pracne) pripojiť
wattmeter a v tom prípade sa v MyWhoosh nedá Direto pripojiť ako "controllable", alebo sa dá pripojiť Direto ako riadiaci prvok, alae vtedy je wattmete ignorovaný.
Garmin však poskytuje metriky veľmi užitočné pre vyhodnocovanie a plánovanie tréningov. Tie MyWhoosh neposkytuje.
Ak by som oželel virtuálnu grafiku, dalo by sa jazdiť iba s garminom, ale na to by som potreboval do garminu dostať GPX-ká z MyWhoosh a tam je možný iba export ukončených jázd. Tu je však ďalšia značná nevýhoda MyWhoosh, že po dlhšej pauze (tuším po 30+ minútach) jazdu ukončí a nedá sa v nej už pokračovať. Dnes som skúsil niekoľko kratších jázd (na MyWhoosh normálne ukončil a uložil, na garmine som mal nastavenú autopauzu, takže kým som jazdu na MyWhoosh uložil a spustil novú, garmin registroval pauzu) a garmin ich v pohode zaznamenal do jedného súboru. Síce bez mapy, ale incelkom slušne. Po ukončení mi na stravu prišli najprv jednotlivé súbory z MyWhoosh, hneď sa preniesli aj zo stravy na Garmin Connect a potom na Garmin Connect a následne aj na Stravu prišla tá jazda z GE.
Nemáte náhodou niekto odjazdené všetky trasy z MyWhoosh (alebo aspoň väčšinu)? Bol by som veľmi vďačný za *.fit alebo *.gpx. Ide mi hlavne o trasy nad 50km, počas ktorých by som napr. potrreboval urobiť aspoň jdenu pauzu dlhšiu ako 30min.