Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ale tam je odlišná aj tlmiaca patróna. Možno je ten Expert aj solídnejší na normálne používanie, ale nemám skúsenosti. Lacnejšie máš kúpiť nejakú solídnu Foxku36 a k nej airshaft.
Zobraziť komentár 05.11.2025 - 20:11:37
01
Netuším ako funguje tá patróna z Experta, ale MC2 s Hydraulickým dorazom , čo je na PRO bola super. Vďaka tomu to nikdy nedal človek na doraz
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 09:38:01
00
Ja som Mezzer mal na predchádzajúcom 27,5" biku a bol som veľmi spokojný. Pri skladaní 29" som potreboval trochu ušetriť, tak som kúpil Lyrik Select+ a oproti nemu je to tupá zbíjačka. Už dlhšie premýšľam, že dám na Braňove rady a skúsim Fox 36 Performance. Väčšinu nastavení aj tak moc nepoužívam, nastavím si rebound, HSC a LSC mám na strede. Občas keď jazdím nejaké flow traily s menšími skokmi, tak pridám 2-3 kliky na rebounde aj kompresií nech to nie je také uskákané a to je všetko.

Voľu v púzdrach som na svojej nemal, cvakať trošku cvakala, ale nič čo by mi extra liezlo na nervy. Ročník si už ale nepamätám, ktorý to bol. Najprv som aj uvažoval zohnať 29" spodné nohy, ale nepodarilo sa mi ich nájsť nikde v Európe za normálnu cenu.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 10:19:26
01
Hlavne sa tie Mezzery dali zohnať takmer nové v cenách okolo 400 eur. Aktuálne nič nikde z druhej ruky a keď to vidím v obchodoch, tak najnižšia cena tak okolo 800 eur čo je dosť. Dokonca aj viac ako 1000 za to pýtajú čo už by som nedal. Hlavne pri cenách, za ktoré sa aktuálne dá zohnať FOX. Ani bv sme tu nemali o tom písať, aby sa to zbytočne nerozšírilo, lebo to prestanú ľudia zhadzovať z bicykla. Lebo môžu zistiť, že 1400 eurová verzia Factory nie je o nič lepšia ako 300-400 eurová Performance zhodená z nového bicykla. Ja aktuálne jazdím Factory, ale len z dôvodu, že bola na bicykli z výroby a nemám dôvod sa v tom vŕtať.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 13:08:56
02
Kto este funguje na 27.5" tak nove mezzery pro su na ofic shope za 366e, expert za 283e.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 13:27:55
00
Za mňa osobne je citeľný rozdiel ak si naladím HSC,LSC zvlášť hlavne podla terénu ako to mat na obyčajných patronach stále otvorené. To isté aj na tlmičoch. Keď som jazdil fox34 performance na ľahkom trail biku, to nemalo žiadnu oporu v strede, začiatok pekný chod a pri väčších nárazoch prepad skoro cez celý zdvih aj napriek tokenom a vyššiemu tlaku.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 16:14:01
00
HSC LSC má zmysel do nejakých bikeparkov, alebo na trať s mega skokmi a dopadmi a samozrejme aj solídna rýchlosť musí byť na poslanie. Ale tam zas viem, že si chalani dávajú skôr vysoké tlaky či už do vidly, alebo do kolies. Pri bežnom oldshool enduro jazdení to zmysel nemá a je super ak vidlica práveže využíva zdvih. A samozrejme bavíme sa o vidliciach 36/38 novších verziách. 34ka mi prišla v pondelok na XC HT bicykel čo sa len tak chodím voziť po lesoch a skutočne tá vidlica ide rýchlo cez zdvih - musel som dať viac ako 100psi do nej. Vidlice 36 a 38 pracujú úplne ináč - začiatok veľmi pohodlný, ale zvyčajne drží v bežnej jazde po traili čítankovo stred. Aj dropy výšky okolo 1m na plochu - úplne na debila nedajú doraz. Ale samozrejme sú ľudia čo sa hodia z 3m dropu - zo skaly..Ale či by to vyriešilo čisto HSC,LSC netuším, skôr len tak 140psi vo vidle.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 16:25:08
00
Ešte spomeniem že u mňa bude pri foxe problém skrz ten rozsah zdvihu vidlice. 150mm trail a 170 pre enduro setup. 36ka sa už so 170 mm nerobí. 38čku zas asi nedám dole na 150. Tu prichádza na scénu ako branomelis spomínal MZ super Z. Tam som našiel aj airshaft na 150 mm. Čudujem sa že v dnešnej dobe Flip-chipov sa výrobcovia odpruženia trochu neprispôsobili a je veľmi málo vidlíc, kde by sa dal menej zložito meniť zdvih v nejakom tom rozsahu. Riešenie je ešte 2 vidlice za dobrú cenu, len by bola škoda rezať 2x krk na jeden rozmer. Prípadne zohnať staršiu 36ku 170 (do 2021?) + shaft na 150. Ale to už ozaj len čisto teoretizujem.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 18:21:23
00
To nekupuj do 2021. To je črep. To už radšej Mezzer, tam tiež môže vŕzgať korunka a celkovo tá vidla šla tak celkom divne. MZ Super Z myslím, že je len 170-190mm. Skôr možno myslíš so 150kou MZ BOMBER Z1 air. Ešte potom máš 36ku od Ohlins, ktorá sa robí 170mm a aj 150, ale airshaft stojí vyše 200 eur. A celkovo mne sa viac pozdávalo na jazdu FOX 38 Rhythm než Ohlins TTX M2 air. Pri tlmičoch je to zas opačne ?
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 18:30:43
00
Pri enduro jazdeni ma najväčší zmysel. Prve co som spravil v Bialsku bolo priskrtenie hsc pri prepadoch na koreňoch a kameňoch a mierne otvoril lsc oproti tomu co jazdím doma. V parkoch to je presne ako píšeš. Bratovi do Kalnice stačí Zeb select kde to maximálne nastavil tokenmy a tlakom. A to nejazdí nič malé.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 19:18:18
00
HSC nepoužívam takmer vôbec, tam mám asi jeden klik. Keď by sa šli nejaké pomalé schody, kde vidla rýchlo ide cez celý zdvih, tak to HSC by dávalo zmysel. Niekedy sa u nás na Jedľovine sťažujem sám na seba - Mohol si si blbec privrieť HSC, lebo ma tam doslova drtia tie skalné schody, ale realita je skôr taká, že to nejako prejdem a poviem si: Vidíš aká si lama a nemieniš to celé preskočiť ako homo_sapiens. Keď to idem s normálnym flow a som vo forme, tak žiadne prepady nehrozia a skalné zuby a koreňovky pekne prejdem kúsok vo vzduchu nad nimi.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 19:51:59
00
No, nakoniec teda manitou asi nebude. Plán je taký že ak rám umožňuje dve možnosti 140 a 160mm zadného zdvihu, teoreticky by mal umožniť aj tretiu a to stred - 150mm.
Pre 140mm pýta tlmič 205x57,5. Pre 160mm tlmič 205x62,5. Vychádza mi z toho že keď tam prdnem tlmič 205x60 mal by som byť niekde na 150mm. Na zahraničnom fóre som sa dočítal že by to malo byť 152mm ale je to neoverené info bez zdroja. Musím to ešte preveriť, písal som aj priamo výrobcovi ale zatiaľ bez odpovede. Tým pádom by mi dopredu stačila 160mm vidla a hotovo.
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 17:27:02
00
keyboard_arrow_up