Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Čo je skvelá cena?
Zobraziť komentár 10.07.2025 - 21:40:04
00
Nič už som našiel
Zobraziť komentár 10.07.2025 - 21:59:56
00
Ale d´akujem za váš čas!
Zobraziť komentár 10.07.2025 - 22:00:34
00
len pozor, nová Reverb AXS sa predáva bez ovládača
Zobraziť komentár 10.07.2025 - 22:39:44
00
Takto dopadla moja Foxka po 2 jazdach... uz je v servise tak som zvedavy....
https://youtube.com/shorts/IBMVwr2oHzA?feature=share
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 10:37:52
00
Kks ja mam od novoty na ebiku nejaku v prepocte za 150€ s patronou, zatial 7000km skoro ziadny vakel ani pukot (mam 100kg). Na gravel som si kupil za 100€ Kindshock s packou pod sedlom a ta tiez zatial bezproblemov.
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 10:43:12
01
arrow_leftromii napísal:
Takto dopadla moja Foxka po 2 jazdach... uz je v servise tak som zvedavy....
https://youtube.com/shorts/IBMVwr2oHzA?feature=share

Takéto pukanie sa mi objavilo na prvej Transfer SL keď sa mi vrátila po roku zo servisu. Poslala som späť. Neviem čo s ňou urobili ale odstránili to.
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 11:03:08
01
ahojte

vymenim 170mm Reverb axs teleskopku za mensiu.
Ma cca 3 mesiace, len mi je velka no :)
Zobraziť komentár 07.08.2025 - 10:56:00
00
nazdar, budem predavat prvu verziu reverb axs z noveho biku, prechadzam na nieco lahsie.... ma 150mm aj s packou a baterkou ak by si mal zaujem...
Zobraziť komentár 22.08.2025 - 14:20:35
00
Zdravím, neviete dať niekto prosím fotky, ako máte usporiadané na ľavej strane ovládanie teleskopky reverbaxs + lockout tlmiča + vidly ?
Mám lockout fox a mám pochybnosti či sa mi tam ovládanie elektronickej teleskopky nejako rozumne vojde (a keď , tak ktorý typ zvoliť). Vďaka
Zobraziť komentár 03.09.2025 - 08:08:04
00
Ahojte, chcel by som na ht-čko nahodiť svoju prvú teleskopku, tak by som potreboval poradiť úplne od základov. Neviem ako usporiadať postupnosť toho s čím sa chcem poradiť, tak začnem asi tým, že rozmerovo to mám na biku tak, že vzdialenosť lyžín sedla od vrchnej hrany sedlovej objímky mám 17,5 cm - 18 cm (neviem, či sa to má merať ako zvislá vzdialenosť alebo rovnobežne so sedlovkou, preto dávam dve hodnoty). Predpokladám teda, že sa mám pozerať po teleskopkách so zdvihom 100 mm. Rozhodujem sa hlavne, či ísť do káblovej varianty alebo rovno si priplatiť za elektroniku (reverb AXS B1). Viete mi povedať, na koľko cca by ma vyšlo celé riešenie nejakej rozumnej (predpokladám, že ONE UP) káblovej teleskopky so všetkým? (hlavne neviem odhadnú cenu montáže) Nech mám predstavu o akom cenovom rozdiele voči AXS B1 mám premýšlať. A na teraz asi posledná vec, čo sa chcem spýtať ohľadom AXS B1,,nie je mi jasné, ako si mám predstaviť funkciu activeride, konkrétne to, že ako si pri jazde volím výšku zdvihu? Mám predstavu, že keď kliknem tlačidlo, tak sedlovka sa bude zasúvať až na doraz t.j. 100 mm, ako dosiahnem počas jazdy to, že chcem zasunúť iba o kúsok, aby mi to začalo pružiť napr. o 20 mm? Btw tie ceny, čo sú tu na mtbiker teraz na úrovni cca 430e, asi nemá zmysel čakať, že do novej sezóny zoženiem niekde lacnejšie, či?
Zobraziť komentár 09.11.2025 - 07:30:36
00
meria sa rovnobežne so sedlovkou. ak sa rozhodneš pre AXS B1, dostaneš tam max. zdvih 100 mm https://www.sram.com/en/rockshox/series/reverb-axs/calculator aj keď je sedlovka elektronická, funguje ako ostatné, stlačíš ovládač, vieš s ňou ísť hore dole, ak pustíš ovládač zostane niekde v medzipolohe, vtedy pruží, čo je je práve ten Active ride. o koľko to pruží neviem, nejako som sa tomu nevenoval, zatiaľ mám na nej len jeden výjazd. k sedlovke potrebuješ dokúpiť ovládač, úplne prvý starý sa dá zohnať okolo 80€, tie novšie Pod-y cez 100€, budeš spolu niekde okolo 500, 550€
pri OneUp v3 by si tam dostal aj vyšší zdvih, 125 mm určite, 150 neviem, dajú sa nájsť na nete rozmery, alpis/sk ich má ako fotku, alebo popis pri produkte, pozri tam. cena cca 270€ sedlovka, bowden, páčka, lanko, niekde okolo 300€ spolu, ak by si si ju vedel nainštalovať sám. tu si vieš aj zmeniť zdvih o 1, alebo 2 cm smerom dole pomocou takých kovových pinov, videá sú na Youtube. nikto tam ale už nespomína, že tie piny na úpravu zdvihu, a možno aj vodiace, zničia vnútorné plastové puzdro pod objímkou sedlovky za pár mesiacov ako sa to stalo mne. riešenie na to je servisný kit v3.1, v ponuke na alpis/sk za 23€.
treba počítať aj s tým, že do sedlovej rúry sa dostáva bordel, ktorý puká a občas ju treba vyčistiť, čo sa robí oveľa jednoduchšie s Reverb AXS. ak ti stači zdvih 100 mm a nepotrebuješ silou mocou šetriť, ber elektroniku.
Zobraziť komentár 09.11.2025 - 08:27:21
02
Všetko fajn akurát OneUp bude o nejaké gramy ľahšia. Pri voľnej vzdialenosti 17,5cm by som možno zvolil aj 150ku. Mala by sa asi zmestiť. Bude ti chodiť sedlo pekne až k rámu a to pridáva veľmi na istote v strmých zjazdoch. OneUp ako výrobok je celkom šmejd, ale bohužiaľ je to jediná sedlovka s bezkonkurenčnou zástavbou do rámu, nízkou hmotnosťou a majú aj modely s extrémnou dĺžkou zdvihu a celé to je za prijateľnú cenu. Zrejme nové kusy už sú vybavené aj upravenými púzdrami čo znižuje tú mieru šmejdovosti.
Zobraziť komentár 09.11.2025 - 09:40:16
02
keyboard_arrow_up