Takže opravovať na 3x je správne? No ja neviem. U nás v Bratislave vyfrézujú, dajú asfalt (na zastávkach ak sa dá tak je betón) a vybavené. Nerobia to na 3x. Však to je čisté plytvanie zdrojmi...
neda mi to, debata o hovne, ale je v nej skryty krasny princip - aj na akej urovni su media a tieto meme, ale aj kam sa ubera tato tema
nevravim o ucelovo nafotenych fotografiach na ktorych nieje vidiet to podstatne (napr. odfrezovanu cast vidiet len mimo asfaltovanej casti)
z pohladu laika - len hadam, lebo sradny a hejtu je okolo toho kopec, no o chabe vysvetlenie som sa docital zatial len v jednom clanku -
1. najprv vyplnili hlboke "kolaje" asfaltom, potom vyfrezovali povrch celeho odbocovacieho pruhu do roviny a nasledne naniesli tenku finalnu vrstvu predpokladam drahsieho asfaltu.
2. mohli to vyfrezovat rovno cele, do hlbky kolaji, no to by minuli viac materialu. takze vlastne usetrili.
3. mohli odfrezovat do roviny len tenku vrstvu a potom tam navalat rovno final ktory by vyplnil aj kolaje - no to by zase minuli viac drahsieho material. cize opat usetrili.
takze nech sa na to pozeram ako chcem, stale tam vidim setrenie a nie citujem "ciste plytvanie zdrojmi"
mozno to prave v tej vasej bratislave robia sice rychlo ale draho
to ze to nedali za den je logisticka zalezitost (mozno aj technologicka prestavka) - taka freza sa asi nepovaluje v kazdej garazi