Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dano5 reálne je, že to bude na predajni zajtra/pozajtra, neviem čo je to za bug, resp. tuším ale viac možno napíše Rachela. V každom prípade určite to vieme zmastiť tento týždeň, položka na objednávku by mala prísť dnes/zajtra,
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 12:12:22
01
Ahoj, Dano5, je to tak, popisujes, zial, uz dlhsiu dobu pre nas znamy bug v nasom systeme. Prakticky to sposobuje dostupnost jedneho z produktov "do X dni" v momente vytvorenia objednavky. Fix je uz dlhsiu dobu pripraveny, nebol vsak zatial nasadeny, pripomeniem ho kolegom.
Avizovany datum som ti zmenil pri objednavke spat na 14. 11., aby to bolo v prioritach na zabalenie tak ako ma byt :f:
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 21:43:30
01
ok,ten bug je zaujímavý :)
SMS,že objednávka je pripravená na odber,pípla už dnes o 14.00
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 15:52:09
00
wishlist
-ked si pridavam do wishlistu tovar pri ktorom si vyberam velkost, pyta si odomna opat zadat velkost aj ked ju uz mam vybranu priamo pri produkte. trosku otravne ale budis.
no nasledne vo wishliste nikde nevidim aku velkost som si vybral. dozviem sa ju len ak kliknem na ikonu vlozit do kosika. ak si rozkliknem tovar, tak ma posle na stranku bez vybranej velkosti.
-ak mnou vybrana velkost nieje skladom, alebo je nedostupna a niektora z velkosti ktoru som si nevybral skladom je, vidim iba, ze tovar je skladom co je dost neprehladne a mylne. -to iste cena - pri roznych velkostiach mate rozne ceny, ale ja vidim inu ako by som mal.
-stym suvisi aj zlucovanie viacerych vybranych velkosti toho isteho tovaru do jednej. nepride mi to moc prakticke vzhladom na roznu dostupnost a cenu.

a dlhodobo mi chyba jedna vec - moznost zmenit poradie - nahadzem tam niekolko veci a chcel by som si ich usporiadat podla priority no neda sa.
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 20:33:37
05
Ahoj, Gusto0, vdaka za spatnu vazbu, velmi validne body za mna k tym prevedeniam jedneho produktu. lakara si to poznaci na zvazenie a zapracovanie. Ten posledny bod je asi jediny, ktory na prvu hned by som povedal, ze bez dalsich kvantitativnych vstupov, by mi nedaval zmysel pre drvivu vacsinu zakaznikov, ale tiez by sme sa mali pozriet, aka je distribucia poctu produktov v nakupnych zoznamoch, ci by to davalo zmysel.
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 22:21:49
00
Ak pomôže k rozhodovaniu, tiez som za Gustov posledny bod zo zoznamu (zoradenie v nakupnych zoznamoch).
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 23:18:02
00
Gusto0 Marli - to zoradenie myslite tak, ze si chcete spravit uplne custom poradie tych produktov? Ak ano, neriesila by to napr. aj moznost si vytvarat viacero wishlistov, ktoru uz teraz mame (teda viacero zoznamov produktov), aby ste to mali prehladnejsie, ak tam toho mate vela?
Zobraziť komentár 20.11.2025 - 09:20:46
00
povedzme ze tam mam zo 5-10 veci a chcem im urcit prioritu - dolezite by som si popresuval na zaciatok a co by som chcel, ale nieje az tak podstatne na koniec. ale ak to je technicky narocne tak kaslat na to.
Zobraziť komentár 20.11.2025 - 09:40:10
04
ved priority sa menia v case ... vo wishliste su vacsinou veci ktore clovek nepotrebuje hned, ale vzhladovo v blizkej ci vzdialenej buducnosti, prip. casom aj dovod na odpadne alebo nejaku polozku kupim inde alebo iny typ ... to by si musel priority pravidelne updatovat, aby to poradie malo nejaku vypovednu hodnotu v kazdom case ... nezmysel ...
Zobraziť komentár 20.11.2025 - 09:45:06
00
Ja by som tiez bol za moznost vlastneho zoradovania/posuvania vo wishlistoch.
Napr. planujem kupit nove plaste, tak som si nejake pridal do wishlistu, potom som si tam pridal ine veci, a potom dalsie plaste. Ale rad by som mal vsetky plaste vedla seba - cize by som ich chcel posunut k tym prvym :)
Zobraziť komentár 20.11.2025 - 15:03:50
03
mam viac zoznamov (na duše, košíky napriklad) a v nich tie, ktoré by som chcel vyskusat, kulit nabudúce. Zoradil by som, ak by sa dalo - napriek komentaru, ze je to nezmysel...iste autor vie lepsie, co ja chcem/potrebujem, ako to pouzivam
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 00:01:43
01
arrow_leftTNM napísal:
Ja by som tiez bol za moznost vlastneho zoradovania/posuvania vo wishlistoch.
Napr. planujem kupit nove plaste, tak som si nejake pridal do wishlistu, potom som si tam pridal ine veci, a potom dalsie plaste. Ale rad by som mal vsetky plaste vedla seba - cize by som ich chcel posunut k tym prvym :)

sprav si dva zoznamy - jeden pre plášte, a druhý pre to ostatné.
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 07:01:48
00
keyboard_arrow_up