Ja som tiez umyval .hladal som pukanie .vsetko demontoval a pukalo v pruznej casti zadnej stavby..uz som sa rozlučil s ramom a zrazu po demontovani brzdy ..pukali zhrdzavene valceky v rame pre montaž srobov brzdy...ale mi odlahlo... Po odhrdzeni nastriekani a namazani ..je konečne ticho?
2 dni hladania..ale aspon poriadna rozborka..pol biku koleso vsetky čapy,stred ....??
zihadlo 5urcite mas este nieco spinave co treba umyt, a tam to bude 😁
Ja som sice nedavno tiez umyval ale len na wapke a nepozeral som z blizka pre istotu. Pre dalsiu istotu som to uz zas zadrbal od blata tak je pokoj.
3 sezóny vydržala... Ale po tých pádoch už možno bola aj trochu načatá a dnes som ju už len dorazil... RIP DARIMO 😖 btw dúfam že nebude zlomená aj ruka
Karbón nezvykne prasknuť naraz ale dá o sebe vedieť dopredu, nebolo počuť praskanie alebo jemne pukanie?
Dotahovanim vypletu vznika tlak vo vnutornej strukturu (bolo by zaujimave zmerat tenzometrom napnutie spic). Ak je v konstrukcii dostatok karbonu/hlinika tak tlak to ustoji, ak je to vsak pouzita ultralahka, "papierova" vrstva, karbonu, napatiu podlahne a zruti sa sama do seba.
Reklamacia by mala byt uplne bezproblemova, kedze je to jednoznacne chyba na strane vyrobcu... resp. konstrukter uz odlahcoval rafik pod unosnu mieru.
Bolo to pred 30 rokmi , čiže nejaké štandardné AL barany z tej doby na Favoritoch. Určite ale neboli staré alebo s veľkým nájazdom. Proste mal smolu, že v zjazde vbehol kolesom do jamy v asfalte.
Shifty12, no mal som celkom šťastie! U mňa to bola našťastie len no-landing demontáž jednej strany kokpitu. Šlapal som zrovna zo sedla keď sa to ulomilo. Jedna strana riaditok sa odvalila tak som len jednoručky pokračoval ďalej do práce.
fluider, u bratranca to dopadlo horšie... Tak dúfam, že som týmto príspevkom neotvoril pandorinu skrinku cyklistických hororov v tomto vlákne.
Na moje prekvapenie tieto riaditká som jazdiíl už 10 rokov a asi 8000 km a je to nejaký low-cost hliník. Čiže riaditkám nemožno nič vyčítať, zvládli toho dosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2 dni hladania..ale aspon poriadna rozborka..pol biku koleso vsetky čapy,stred ....??
Ps zajtra je metlošina v mlyne, ideme 2 auta z Dk
Ja som sice nedavno tiez umyval ale len na wapke a nepozeral som z blizka pre istotu. Pre dalsiu istotu som to uz zas zadrbal od blata tak je pokoj.
Karbón nezvykne prasknuť naraz ale dá o sebe vedieť dopredu, nebolo počuť praskanie alebo jemne pukanie?
Dotahovanim vypletu vznika tlak vo vnutornej strukturu (bolo by zaujimave zmerat tenzometrom napnutie spic). Ak je v konstrukcii dostatok karbonu/hlinika tak tlak to ustoji, ak je to vsak pouzita ultralahka, "papierova" vrstva, karbonu, napatiu podlahne a zruti sa sama do seba.
Reklamacia by mala byt uplne bezproblemova, kedze je to jednoznacne chyba na strane vyrobcu... resp. konstrukter uz odlahcoval rafik pod unosnu mieru.
Shifty12, no mal som celkom šťastie! U mňa to bola našťastie len no-landing demontáž jednej strany kokpitu. Šlapal som zrovna zo sedla keď sa to ulomilo. Jedna strana riaditok sa odvalila tak som len jednoručky pokračoval ďalej do práce.
fluider, u bratranca to dopadlo horšie... Tak dúfam, že som týmto príspevkom neotvoril pandorinu skrinku cyklistických hororov v tomto vlákne.
Na moje prekvapenie tieto riaditká som jazdiíl už 10 rokov a asi 8000 km a je to nejaký low-cost hliník. Čiže riaditkám nemožno nič vyčítať, zvládli toho dosť.
Brdzis skidom, alebo mas torpedo ? Ci tam nebude povod jednostrannej nezvyklej namahy