Lokalizácia
Formulár sa odosiela
To mas ako so zenou... niektori sa zmieria, niektori nie...
To fakt kazde rano nastupis do auta, napne ta z dizajnu, no ty sa utesis, ze je dobre? Neveriiim ;)
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 17:28:53
08
Nie, nenapne ma z dizajnu. Mám auto, ktoré sa považuje za pekné, ale mne aj mojej žene je to úplne jedno, kupovali sme ho kvôli iným prednostiam.
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 17:32:59
00
No vidis, ved vravim. Aj mne je jedno, ze mam peknu zenu... mam ju kvoli inym prednostiam :D
Ale skaredu by som nedal (a ani auto).
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 17:43:14
06
arrow_leftJaroh napísal:
Mám auto, ktoré sa považuje za pekné, ale mne aj mojej žene je to úplne jedno, kupovali sme ho kvôli iným prednostiam.

Myslím, že podstata je v tom, aký máme vzťah k autám ... ja mám autá rád. Rád hodnotím tvary, farbu, disky, ... celkový dojem. Kedysi sa majitelia na autách doslova odbavovali - nálepky, puklice, chemlonové dečky, chlpaté volanty, každý víkend leštenka.
Auto som si kupoval podľa kritéria - v 1.rade praktičnosť a hneď v závese estetičnosť. Nebol pre mňa problém priplatiť si 500€ za farbu, lebo okolo seba furt vidím poväčšinou len čierne, biele a strieborné autá. Pozrite si niekedy staré fotky - autá boli v celej farebnej palete. Neboli len čierne (iba T603, T613, Volga), stieborná farba vôbec neexistovala a bielu si kúpil len zúfalec, lebo vtedy boli cesty posýpané takým svinstvom, že aj čierna bola čierna.
Dnes, pre mnohých je auto len vozítko do ktorého hodia svoj zadok a gúľajú sa za svojím cieľom.
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 18:22:16
01
arrow_leftJaroh napísal:
@Jezus, veď ja to nekritizujem. Len skrátka auto je drahá spotrebná vec, kde je pre mňa dizajn či kritérium "peknosti" u mňa na jednom z posledných miest. Neviem si predstaviť, že by som si kúpil za desiatky tisíc eur kúpil niečo síce "krajšie", ale horšie ako to, čo je síce "škaredšie", ale lepšie.

To ale predsa nie sú jediné dve možnosti. Krajšie nemusí byť automaticky aj horšie.
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 20:16:53
00
arrow_leftJaroh napísal:
To fakt dnes ešte niekto kupuje auto podľa kritéria "pekné"? Ja asi naozaj žijem na inej planéte ...

Máš pravdu. Je to tak. Automobilky majú oddelenia dizajnu, kde sa dobre platení odborníci snažia navrhnúť čo najškaterší vzhľad automobilu, aby sa tak vysmiali konkurencii.

Takto to funguje na každej správnej planéte.
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 22:19:20
00
'najškaterší' pobavil;)

a este dodám 2 veci: dizajnerom Fiatu sa s Multiplou podarilo dobre vysmiať konkurencii, ale ja osobne by som nemal problem s tým káčatkom jazdiť
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 22:24:45
00
Ááá. Multipla. V lete som v Púchove jednu po dlhom case videl. Môj osemrocny si ju tiez vsimol bez toho aby som nahadzoval udicku a hned zvedava otazka. Tatino vidis to auto? Ake je divne. Tak som ho uviedol do sveta. Synu to je Multipla!
Ale tak ja sa vyjadrujem velmi opatrne aj ku skvostom pretoze som vyznavac krabic a zaujima ma uzitkova vyska a dlzka a hlavne ….. uz viem ze neexistuje spolahlive bezudrzbove auto. :)
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 22:40:19
00
Multipla sice vzdy bola divna, ale aspon bola prakticka a mala aj par vychytavok. Ale na tejto pomste z Japonska sa neda najst snad nic pozitivne. Vlastne jedna vec ano - netreba sa velmi bat, ze to rano clovek nenajde tam kde to vecer zaparkoval. :)

all-andorra.com
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 23:22:48
00
Som k tomu cital trefny komentar, ze to je jedine auto, ktore je skarede aj po tme :D
Zobraziť komentár 21.11.2025 - 23:27:36
15
arrow_leftJezus napísal:
Multipla sice vzdy bola divna, ale aspon bola prakticka a mala aj par vychytavok. Ale na tejto pomste z Japonska sa neda najst snad nic pozitivne. Vlastne jedna vec ano - netreba sa velmi bat, ze to rano clovek nenajde tam kde to vecer zaparkoval. :)

Juke vraj navrhovali v Europe. Prva generacia vyzerala fakt zle. Posledna je na tom po dizajnovej stranke lepsie, avsak ten velky nepomer medzi velkostou exterieru a nepriestrannym interierom, vseobecne, na SUVckach sa mi nepaci.
Zobraziť komentár 22.11.2025 - 20:33:55
00
Zrovna tento tyzden som pozeral, ze Bigster sa dizajnovo podaril a vyzera este lepsie ako prve Grand Duster vizualizacie. Trvalo im to sice takmer 10 rokov namiesto jedneho. :) Pokial si dobre spominam, zistili, ze na povodnu platformu nevedia dat 7 miest a cakali na novu Renault platformu.

ipravda.sk

Prílohy:

bigster.jpg
bigster.jpg 288.17 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.11.2025 - 09:34:48
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up