Srsen riabov a palko to organizujú spolu ak som správne pochopil, obaja sú hlavnými tvárami toho protestu akurátní zverejnili foto vekový priemer geriatria až smrť a zopár stoviek ľudí no, moc im to nevyšlo...a to majú pekné počasie.. keby im prší ako 17.11. tak by ich tam bolo tak do 10
HUPS, už mi začali naskakovať hnevajúci sa smajlíci na môj komentár na FB
Mám kamošov v mojom veku, ktorí volili Matoviča v 2020.
Emócie a populizmus fungoval aj u nich, uverili, že všetko zariadi a "bude lepšie".
Jeden sklamaný, antivaxer už tuším ani voliť nikdy nepôjde (neprizná si, že zle volil ... to Matovič je na vine, nie jeho zlá voľba)
Druhý uznal omyl. Chodí so m nou pravidelne na protesty a určite bude voliť PS alebo SAS
Mám aj iného vzdialeného, ktorý stále hlása "Matovič na hrad" ... proste u niekoho emócie a vzdušné zámky sú najviac.
2020 ok, beriem, ale po tom vsetkom, co od tej doby predvadza, a ma stale %, to nepochopim asi nikdy
Smer, Hlas, Republika, dajme tomu, rozumiem, ale OLANO? total mindfuck
Tiež som volil Maťka/Matelka ale dnes viem žiaľ namiesto plechových dverí im poskytol presný opak čo dokonale demonštruje tento naozaj úžasný citát:
"To je vizitka tejto doby, v rámci slobody prejavu zločinci nám kážu o morálke a blázni prednášajú "vedu". Bludy, prekrúcanie histórie a popieranie pravdy sú dnes len "alternatívny názor", ktorý si vraj zaslúži priestor a všetok zdravý ľudský rozum v tom marazme postupne zaniká."
Žiaľ súčasné konanie USA Káčerovcov ho žiaľ prekonáva o niekoľko rádov a plechové dvere im zrejme nateraz nehrozia.
2020 ok, beriem, ale po tom vsetkom, co od tej doby predvadza, a ma stale %, to nepochopim asi nikdy
Ešte stále existuje dosť voličov ktorí neveria na poctivých politikov, a je im jedno ktorému z nich pôjde Matovič po krku.
Navyše politika dnes sama o sebe lezie na nervy dosť voličom na to, aby to stačilo na výtlak do parlamentu, kde Matovič bude spoliehať na jazýček váh a dúfať že po Huliakovi dostane "kľúče od miešačky".
Matelka v 2020 som takmer volil aj ja ale nie kvoli nemu ale skor ich kandidatke, hned v top 10 boli nad, kyselica, micovsky a mikulec ktori mali jasnu historiu odboja proti smeru, myslim ze boli aj ucelovo stihani atd. Samozrejme po volbach ked som videl ich vykon (okrem nada) tak som bol rad ze som im to nehodil.
Plukovník SIS vo výslužbe: Pod Gašparom vládne šikana, čistky a nezákonné odpočúvanie
„To je cesta do pekla,“ hovorí v podcaste Disinfo Report kariérny spravodajca, plukovník JURAJ KULÍK (bývalý riaditeľ NBAC v SIS), keď opisuje praktiky Pavla Gašpara v Slovenskej informačnej službe – šikanu a čistky, zneužívanie odposluchov a kauzu údajného štátneho prevratu – a zároveň varuje pred rezignáciou štátu na boj proti hybridným hrozbám.
Prokurátorku Luciu Pavlaninovú zo žilinskej krajskej prokuratúry oslobodili spod disciplinárneho návrhu. Najvyšší správny súd nevidel pochybenie, keď ako sympatizantka hnutia AlltaRa vyšetrovala jeho kritikov.
Toto NIKDY fico ani rezident nezažijú, NIKDY!
Je to z koncertu 30. narodenín hudobnej skupiny Para.
Video zdieľal Juraj Rizman ako storku (za deň zmizne a stratí sa nepovšimuté).
Prezdieľal som ho, aby sa dobro, štastie, rešpekt a morálka v tom videu uchovali. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Toto NIKDY fico ani rezident nezažijú, NIKDY!
Prezdieľal som ho, aby sa dobro, štastie, rešpekt a morálka v tom videu uchovali. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
toto bolo este relativne slabe. na minulorocnom krste, ked rovnako v strede koncertu p. Primator spomenul ze je tam, nasledovalo asi 5 minut skandovanie “DAKUJEME”. podotykam ze bez nejakeho zaciatku zo strany pary. skusim najst video..zimomriavkovy uzasny pocit..
Slabé je relatívne nevhodné slovo.
Zatiaľ to má 350 zdieľaní, 3k lajkov a 115+ tisíc pozrení ani nie za 24h.
Väčšine Slovákov chýba obyčajný dobrý hrejivý pocit. Z ficovej vlády ide iba toxický hnoj, žumpa, klamstvá, zlo, nekompetentnosť, zlodejiny a nenávisť.
Komentáre s ktorými to ľudia zdieľajú:
"Taký príval pozitívnej energie, ktorý z nej ide!"
"Kúsok radosti posielam"
"Toto je osobnosť 👍👌👍"
"Tak veľmi, veľmi chýba vo vedení krajiny táto úžasná, veľká osobnosť...🥹" Ľuďom na Slovensku už proste chýba láska, neha, teplo dobra, objatie, ocenenie, poďakovanie, úsmev a dobrá nálada v spoločnosti.
Čaputová to všetko zosobňuje čo nám chýba, preto taká odozva na to video.
Vidno to aj na tomto fóre podľa reakcií, čo ľuďom chýba a čo konečne potrebujeme...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
HUPS, už mi začali naskakovať hnevajúci sa smajlíci na môj komentár na FB
https://www.facebook.com/photo?fbid=1336057218533009&set=a.177878957684180
https://scontent.fbts6-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/591750749_1336057278533003_9220000837550163693_n.jpg?stp=cp6_dst-jpegr_tt6&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=-ISs8-gygW0Q7kNvwGQObDe&_nc_oc=AdmNqw6xzJ_wsJxGrTDsFA3npvoXZi3ybp7zZWYafAkubjfJi5YtCp-MPL6LKmWiYjE&_nc_zt=23&se=-1&_nc_ht=scontent.fbts6-1.fna&_nc_gid=h21s6QBxjyy3lF5zJSx22w&oh=00_AfgLooz4_Eb9txY9FfGsXDiXK-_VmwvjtquR80gV8hxIkg&oe=6930C446
Emócie a populizmus fungoval aj u nich, uverili, že všetko zariadi a "bude lepšie".
Jeden sklamaný, antivaxer už tuším ani voliť nikdy nepôjde (neprizná si, že zle volil ... to Matovič je na vine, nie jeho zlá voľba)
Druhý uznal omyl. Chodí so m nou pravidelne na protesty a určite bude voliť PS alebo SAS
Mám aj iného vzdialeného, ktorý stále hlása "Matovič na hrad" ... proste u niekoho emócie a vzdušné zámky sú najviac.
"To je vizitka tejto doby, v rámci slobody prejavu zločinci nám kážu o morálke a blázni prednášajú "vedu". Bludy, prekrúcanie histórie a popieranie pravdy sú dnes len "alternatívny názor", ktorý si vraj zaslúži priestor a všetok zdravý ľudský rozum v tom marazme postupne zaniká."
Žiaľ súčasné konanie USA Káčerovcov ho žiaľ prekonáva o niekoľko rádov a plechové dvere im zrejme nateraz nehrozia.
Ešte stále existuje dosť voličov ktorí neveria na poctivých politikov, a je im jedno ktorému z nich pôjde Matovič po krku.
Navyše politika dnes sama o sebe lezie na nervy dosť voličom na to, aby to stačilo na výtlak do parlamentu, kde Matovič bude spoliehať na jazýček váh a dúfať že po Huliakovi dostane "kľúče od miešačky".
https://www.youtube.com/watch?v=_NCQx8TQIvQ
edit: aj toto video stojí za to si pozrieť:
Plukovník SIS vo výslužbe: Pod Gašparom vládne šikana, čistky a nezákonné odpočúvanie
„To je cesta do pekla,“ hovorí v podcaste Disinfo Report kariérny spravodajca, plukovník JURAJ KULÍK (bývalý riaditeľ NBAC v SIS), keď opisuje praktiky Pavla Gašpara v Slovenskej informačnej službe – šikanu a čistky, zneužívanie odposluchov a kauzu údajného štátneho prevratu – a zároveň varuje pred rezignáciou štátu na boj proti hybridným hrozbám.
https://www.youtube.com/watch?v=yVq1u8SOT8M
Prokurátorku Luciu Pavlaninovú zo žilinskej krajskej prokuratúry oslobodili spod disciplinárneho návrhu. Najvyšší správny súd nevidel pochybenie, keď ako sympatizantka hnutia AlltaRa vyšetrovala jeho kritikov.
Prezdieľal som ho, aby sa dobro, štastie, rešpekt a morálka v tom videu uchovali.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
HLAS JE HANDROU SMERU! Najprv reči o tom, ako odvolajú Ráža - a potom neprídu do roboty. HANBA!
Prezdieľal som ho, aby sa dobro, štastie, rešpekt a morálka v tom videu uchovali.
už ťa prezdielal ovčák
Väčšine Slovákov chýba obyčajný dobrý hrejivý pocit. Z ficovej vlády ide iba toxický hnoj, žumpa, klamstvá, zlo, nekompetentnosť, zlodejiny a nenávisť.
Komentáre s ktorými to ľudia zdieľajú:
"Taký príval pozitívnej energie, ktorý z nej ide!"
"Kúsok radosti posielam"
"Toto je osobnosť 👍👌👍"
"Tak veľmi, veľmi chýba vo vedení krajiny táto úžasná, veľká osobnosť...🥹"
Ľuďom na Slovensku už proste chýba láska, neha, teplo dobra, objatie, ocenenie, poďakovanie, úsmev a dobrá nálada v spoločnosti.
Čaputová to všetko zosobňuje čo nám chýba, preto taká odozva na to video.
Vidno to aj na tomto fóre podľa reakcií, čo ľuďom chýba a čo konečne potrebujeme...
Otvoriť v novom okne thumb_up9thumb_down
ohladom uradu, Zuzana ide jak pila
mas pravdu, nezvolil som najvhodnejsie slovo. myslel som tym ze to byva aj burlivejsie vid spominany koncert
https://youtu.be/1iMKngyVxT0
stretnut pani prezidentku je vzdy vynimocny moment. neviem ako to robi, ale doslova z nej ziari mudrost a dobrota.