Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Život je o prioritách ;-)
Zobraziť komentár 20.10.2008 - 11:05:32
00
osobne mi je uplne jedno, s cim by sa to eventuelne krylo, toto bude kralovska trasa, ktoru uprednostnim pred vsetkym :) ale jasne, existuju ludia, ktory nezdielaju tento nazor :)
Zobraziť komentár 20.10.2008 - 14:31:03
00
to ze par ludi jazdi aj cestu aj bike vies takze dat tento cestny maraton v termine napr. horala(alebo ineho kvalitneho bike maratonu) by podla mna bolo vselico len nie prospesne...

podla mna je uplne ejdno ci vtedy bude MS v tenise alebo Horal alebo exibicia v krasokorculovani...ked chces jazdit cestu jazdis, nevymyslas, ked jazdis aj ine tak si vyber...to uz potom by sa zavody mohli aj podla kalendara rogalistov upravovat...co ked niekto aj na rogale lieta :wink:
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 08:15:44
00
páni, dávam staxovi za pravdu...vám to môže byť jedno, ale organizátorovi asi nie, každý by chcel prilákať čo najväčší počet účastníkov a preto je dôležité prihliadať aj na takéto "maličkosti"
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 08:46:30
00
Nemôžem súhlasiť (ale je to pochopiteľné, keďže ty nesleduješ cestný kalendár pretekov). Pár cestných maratónov koliduje s MTB, aj keď tie nemusia byť formátu Horalu. Uvediem príklad - Jarná Klasika a náš Fatranský maratón. A práve preto hovorím, že to je o prioritách, cestné maratóny mávajú obvyklé zostavy rovnako ako MTB maratóny, pár obojživelníkov nemá rozhodujúci vplyv. Ako roduverný žiletkár nebudem riešiť či v termíne Tatry tour je nejaký MTB maratón, rovnako ako roduverní MTBčkari nepôjdu na mattov maratón v čase Horala.
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 10:59:50
00
rovnako ako roduverní MTBčkari nepôjdu na mattov maratón v čase Horala.

BINGO!!!
v case Horala nie ale v case mtb maratonu ktory nema uroven a chcu zazit serioznu cestu urcite radi.
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 11:12:26
00
BINGO!!!
v case Horala nie ale v case mtb maratonu ktory nema uroven a chcu zazit serioznu cestu urcite radi.

ked chces zazit serioznu cestu jazdi cestu...hora chodi k mohamedovi iba v rozpravkach
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 11:34:12
00
BINGO!!!

Ale chápeš, presne ako píše šalter, ak budem rogalista, tak tiež budem frflať že mám vtedy rogalistické preteky. Asi si treba uvedomiť, že cestná a horská cyklistika sú 2 disciplíny, nemôžu na seba brať ohľad. Aj počas TDF sa jazdí kopec iných zaujímavých pretekov, dráhary a cyklokrosári tiež neriešia či v termíne ich pohárového závodu nie je náhodou Down under ak cez letnú sezónu jazdia cestu.
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 12:00:53
00
skoro by som pripomenul vitaza MRSR v cyklomaratone ktory bol za onych cias v Spanej Doline ked uz su to dve tak strasne odlisne discipliny. este ze nema taky pristup ako vy mal by o pohar menej 8)

Naposledy upravil stax dňa 21.10.2008 - 12:05:19, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 21.10.2008 - 12:04:07
00
Ešte jedna vec, neviem prečo to vnímaš, že cesta je doplnok MTBčka. Má svoj kalendár, ktorý je rovnako nabitý ako ten MTB. Každý víkend je nejaká akcia, teda v prvom rade musia brať ohľad na toto, a nie či náhodou vtedy nie je nejaký Horal. Je kopec žiletkárov ktorých absolútne nezaujíma nejaký MTB pretek, oni sa sústredia na ten svoj.
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 12:04:54
00
skoro by som pripomenul vitaza MRSR v cyklomaratone ktory bol za onych cias v Spanej Doline ked uz su to dve tak strasne odlisne discipliny. este ze nema taky pristup ako vy mal by o pohar menej 8)

Ako vravím, toto ma nezaujíma, to je jeho problém. Aj Peter Sagan riešieva dilemu, ktorú disciplínu si vybrať. Ale doba sa mení, kalendár je plný a obmedzovať ho podľa oblastných výstav drobnej hydiny je nezmysel.
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 12:09:30
00
Ako vravím, toto ma nezaujíma, to je jeho problém.

tak potom je vsetko v najsamvacsom poradecku :mrgreen:
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 13:07:56
00
seriózna cesta... :wink: škoda, že Slavo Strečanský prestal s krásnym Fatransko-Strážovským cyklomaratónom. Bol mojím prioritným pretekom. Nahradil ho síce tiež špičkovým Súľovským maratónom, ale cesta mi bola srdcu bližšia. A v septembri som už mal vždy lepšiu formu ako v júni. Ale časy sa menia a kto sa neprispôsobí, ten hynie. :lol:
Zobraziť komentár 22.10.2008 - 16:53:03
00
podla moznosti nech sa termin nezhoduje s nejakym zaujimavym bike maratonom...

ale kludne nech sa zhoduje, o to menšia konkurencia :oops:

ale teraz vážne, cestných maratónov je na slovensku málo, nerátam Slovenskú ligu pretože tá je roztrúsená vždy čo najdalej od môjho mesta, takže by ma nový maratón veľmi potešil!
ak sa vám ho podarí zorganizovať určite sa zúčastním! takže už máte prvého pretekára :-)
ak sa môžem vyjadriť k termínu, niekedy v polke júna by bol super :wink:
Zobraziť komentár 23.10.2008 - 07:18:01
00
jazdi niekto teraz v BA ? len take light treningy
Zobraziť komentár 26.10.2008 - 10:52:09
00
keyboard_arrow_up