Týmto apelujem na ľudí ktorí prevzali inkriminované HEHE za svoje aby sa vrátili do starých koľají a začali si opäť písať obvyklé tínedžerské skratky a animované smajlíky. Za porozumenie vopreď ďakujem. hehe
Uvediem aj zopár príkladov: 1. TMAX /Tomu to ale povolujem. hehe/ Uz som to dnes tusim pisal svejk-ovi, je to o prioritach, hehe (sorry Turbi, hehe).
2. BUKO /Tomu to tiež odpustíme/ Bilancia skody je urvata patka a zlomene jedno plastove kolecko v saltri. nikto uceny z neba nespadol tak aj ja sa z toho dufam poucim a ti mudrejsi nech sa poucia na mojej chybe, hehe
3. M@NIKA /túto nepoznám tak neviem či odpustím/ hehe tak to mas pravdu, toto je idealne, no ale co ak manzelka by sa chcela aj sama prejst, tak by jej asi mal kupit nejaky bajk?? ako svadobny darcek
4. TRIKI hehe len my starneme.
5. STEJU hehe tak jeden den tu niesom (skola a bike) a ako sa pekne rozrastla tema.. DI2F4Y ano presne tak, na XC chrtenie, dakujem za + a - , presne to som potreboval vediet
6. DIZI Trasy v okoli Žiaru pri LM si najazdievam teraz ak by si mal zaujem tak by sa ich tam par naslo hehe.
7. MUFFIN hehe, pekna tema, v tom case som tiez este nefotil, no nasiel som predsalen dve fotky z DH pretekov v Kysaku v nejakom ´95-tom
PS:tie modre chranice na kolenach si nevsimajte
8. STAX hehe toto by si mal povedat ludom ktori 3 hodiny cistili okolie otacajuceho sa kolotocu po zgrcanom borcovi v USA
9. GARY FISHER hehe to by som chcel vidiet...zapas polo vs. diviak
atď....
Keď Vás niekto konkrétny serie kludne sa tu vyžalujte. hehe
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
tak to mas pravdu
Neviem, ci provokater. Jednoducho Turbi je Turbi. Je to urcita osobnost na fore. Ma svojsky a neopakovatelny styl, podla ktoreho by ho vsetci spoznali, aj keby nemal uvedene meno. Ta trocha ironie patri k nemu.A celu temu som brala ako recesiu. No vidim, ze nie vsetci to tak pochopili. Alebo, ze by som to chapala zle ja?
Komunikovat nevie nitko dokonale a ak sa niekto zacne kusok sa ucit komunikovat tak potom zisti ze aka svina bol predtym v komunikacii.
mozno je to dane aj mentalitou ludi z roznych oblasti
Len Ty pekne svojeho frajíra ľúb a nedaj sa ovplyvňovať vecami nepodstatnými. hehe
Qua vráťme sa konečne k podstate. HEHE
Len Ty pekne svojeho frajíra ľúb a nedaj sa ovplyvňovať vecami nepodstatnými. hehe
Qua vráťme sa konečne k podstate. HEHE
este ti odpoviem...to slovo "provokater" ma sirsi vyznam...to co alenka povedala to som ja dala do jedneho slova "provokater", nemyslela som tym, ze vyvolavas hadky a konflikty, no asi som to mala vysvetlit na zaciatku
prepaaaac
Mas pravdu ale svoju tak ako Monika mozno si to neuvedomujes aletvoj styl je provokacny ak citas medzi riadkami skus pozriet aj ty svoje prispevky z tvojho posledneho prispevku citam medzi riadkami.
Ja som nic neurobil to vsetko Monika ona to vyprovokovala atd.
Zabudol si na jednu vec v komunikaciii plati fyzikalny zakon akcie a reakcie.inymi slovami aky signal vysles taky sa ti vrati.
Takze ani ty nie si bes viny,mozno si tu dlhsie mozno tu mas viac kamaratov ktory sa ta zastavaju a to ti dviha tvoje ego ale to neznamena ze v zivote je to tak ako na fore.
A Turbi este jedna vec : chodim to dlhsi cas citam Vase prispevky je tu vytvoreny uricity vacsinovy nazor na bicykle komponenty.ZIAL VACSINOVE NAZORY NIE SU SPRAVNE IBA JE ICH V DAVE NAJVIAC POCUT ALE TO JE TYCH 95% LUDI CO TO NIKDY V ZIVOTE NIKAM NEDOTIAHLI A ANI NEDOTIAHNU.
TOT VSE
JEZUUUUS: Dakujem za upozornenie, naozaj bodky pouzivam velmo vela ale takuo fn fn fn, tu asi len tak hockto nepouziva ...
OK OK .. v Kristianovi bojujem vsemozne o ziskanie autorskych prav ... a uvedomujem si, ze to bude drahe (ty si vsak musis uvedomit, ze to budes musiet vsetko vypit ...
EDIT pre Dream-a : sak vravim ... setci sme tu luzeri (nic si z toho nerob, mne tiez trvalo, kym som pochopil).
JEZUUUUS: Dakujem za upozornenie, naozaj bodky pouzivam velmo vela ale takuo fn fn fn, tu asi len tak hockto nepouziva ...
OK OK .. v Kristianovi bojujem vsemozne o ziskanie autorskych prav ... a uvedomujem si, ze to bude drahe (ty si vsak musis uvedomit, ze to budes musiet vsetko vypit ...
To sa netyka tejto temy ale celeho fora.
neboj sa nie som ja ziarlivy.
dnes nemam dobru naladu financna kriza na mna dolahla
neuteceeem
to boli krasne casy ked sme ceny zvysovaly o 40 % a vsivaci museli platit
Ledaže by sa niekto dokázal povzniesť, ak vieš čo to je...