jedna staršia... trochu som sa odviazal. jedna prudká divočinka v skalách si vybrala daň... duša vydržala
číslo je od Štefana z Red Bullu v Ba tie závody boli výborné (tiež som jazdil)
a ten A-Zonek som mal pod 15 kg
jedna staršia... trochu som sa odviazal. jedna prudká divočinka v skalách si vybrala daň... duša vydržala
číslo je od Štefana z Red Bullu v Ba tie závody boli výborné (tiež som jazdil)
pokial je to karbonove Manitou X-vert tak je ta vaha celkom realna on ten a-zone ma dost plechovkove trubky peace
Dumbo, princip oversizeu je predsa prave o tenkej stene, takze je logicke, ze kazda mega oversize trubka ma tenke steny a nie ze tato ma tenke a ina nie...
ževraj sa to stalo pri babkinom normálnom šlapaní po meste.
Mal by si to rychlo preformulovat abo radsej vymazat, lebo ked ta babka dokaze toto len pri beznej jazde po meste, tak ked zisti, ze si tak pochybovacne napisal o tom, ako sa jej to stalo, tak nechcem vediet aku "kůlničku na dříví" Ti spravi z priestorov ked si to tam s Tebou pride len tak decentne vydiskutovat.
O.K. Tu je moje ospravedlnenie.
Milá babka
Prepáč mi, že som Ťa obvinil že šlapeš. Prepáč mi aj to, že som si dovolil pochybovať že sa to stalo len tak. Viem, že väčšina súčiastok je dimenzovaná veľmi vetcho a časy USSR nezničitelnej techniky sú dávno za nami. Tak ako odškodnenie za moje prosté, sprosté a úbohé vyjadrenie prijmi túto svadobnú kyticu. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
číslo je od Štefana z Red Bullu v Ba
Vsak tak aj dopadol.
číslo je od Štefana z Red Bullu v Ba
pokial je to karbonove Manitou X-vert tak je ta vaha celkom realna
najoblubenejsi dovod poruchy
babka sa asi uci stall na prevodniku
Koľko rokov mala tá babka?
A to jej deťom a vnúčatám nevadí, že šlape?
A to jej deťom a vnúčatám nevadí, že šlape?
Mal by si to rychlo preformulovat abo radsej vymazat, lebo ked ta babka dokaze toto len pri beznej jazde po meste, tak ked zisti, ze si tak pochybovacne napisal o tom, ako sa jej to stalo, tak nechcem vediet aku "kůlničku na dříví" Ti spravi z priestorov ked si to tam s Tebou pride len tak decentne vydiskutovat.
Milá babka
Prepáč mi, že som Ťa obvinil že šlapeš. Prepáč mi aj to, že som si dovolil pochybovať že sa to stalo len tak. Viem, že väčšina súčiastok je dimenzovaná veľmi vetcho a časy USSR nezničitelnej techniky sú dávno za nami. Tak ako odškodnenie za moje prosté, sprosté a úbohé vyjadrenie prijmi túto svadobnú kyticu. hehe