ja mam s nimi skusenost, ale nie s ich on-line shopom... kupila som tam prilbu priamo v obchode, za 2 tyzdne som ju vratila (opat osobne), lebo mi nebola dobra, peniaze bez problemov vratili...
Nakupoval som v ich obchodoch osobne. Boli mili a v pohodicke. Ked som od nich chcel poslat chybajuci manual postou na slovensko tak ani za boha. Jedine Ze dat to tam noekomu osobne. Cize kym je clovek v UK tak v poho...
Podľa mňa celkom dobrý obchodík.Momentálne celkom zaujímavé niektoré ceny a aj zľavy.No nekúpte priateľke Scott Fuga Offroad za nejakych 56 euračov+nejake drobne.Vo štvrtok mi došla a priateľka má nový módny doplnok.Koľko málo stačí ku štastiu.
Kupoval som odtiaľ manželke fulla a prišiel naleštený, zmontovaný, len som otočil riadítka a mohla ísť von, takže maximálna spokojnosť. A ušetrených takmer 25 tisíc v slovenských tiež nie je málo. Snáď len drobnosť: poslať som si to dal ku kamarátovi v UK a doniesol mi to do KE v dodávke iný kamarát.
No objednával som vec za 50€ tak som nedával kuriéra za 25€ ale poštu za 10€
Už mi išli takto veci cez royal mail a vždy som mal trackovacie číslo no tentokrát oni že nemáme
Pošta uviazla niekde na Slovensku nevie šancí pošta sk alebo gls ale pošta teda odkázala na gls, že oni majú exkluzívnu dohodu na zásielky z UK
Gls som kontaktoval a aj keď to vyzeralo nádejne a dostal som kontakt na BA depo s tým že po pár dňoch mi to dohladaju keď im to tam bude stáť len zavolať vedúcemu
Tomu sa ale dovolať nedá kombinácia vyzvania obsadenosti a nedostupnosti
Tel c na stránke nefungovalo a mailový support už ústretový nebol a len číslo balíka aj po 3mailoch pýtali čo nevedeli pochopiť o čo to a co chcem
som mal skuseonst s 2 zasielkami z UK, ze slovenska posta sa neunuvala ani dat spravny zlty listocek do schranky (nieto dorucit zasielku, na adrese stale niekto je), cisto nahodou sa zistilo, ze to trci na jednej poste (par dni pred vyprsanim lehoty na prebranie) a este tam robili problemy a nechceli to vydat...oba obchody (Evans a druhy si nespomeniem teraz) uz chceli 2x poslat tovar, nastastie sa to podarilo zrusit v hodine 12tej
z Merlinu to mal dorucovat postovy kurier, ten sa na to uplne vysral, zasielku sa ani nepokusil dorucit, len ju hodil na nejaku nahodnu postu bez toho aby podal akukolvek informaciu (mali tc, email, adresu)...a nebyt jedneho tuto z mtbikera, ktory odtial tiez objednaval, tak sa mi k tej zasielke nepodari ani dostat
slovenska posta = predrazeny hnoj, banda zlodejov a idiotov (kde si to ale odserie vzdy tych par cestnych zamestnancov, co makaju za ostatnych)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Evans cycles to prepošle ešte raz na ich náklady
Gls veľké sklamanie......
Evans cycles to prepošle ešte raz na ich náklady
Gls veľké sklamanie......
ako ruky prec ?
mas tracking zasielky ?
Už mi išli takto veci cez royal mail a vždy som mal trackovacie číslo no tentokrát oni že nemáme
Pošta uviazla niekde na Slovensku nevie šancí pošta sk alebo gls ale pošta teda odkázala na gls, že oni majú exkluzívnu dohodu na zásielky z UK
Gls som kontaktoval a aj keď to vyzeralo nádejne a dostal som kontakt na BA depo s tým že po pár dňoch mi to dohladaju keď im to tam bude stáť len zavolať vedúcemu
Tomu sa ale dovolať nedá kombinácia vyzvania obsadenosti a nedostupnosti
Tel c na stránke nefungovalo a mailový support už ústretový nebol a len číslo balíka aj po 3mailoch pýtali čo nevedeli pochopiť o čo to a co chcem
Toľko ku mojej story
z Merlinu to mal dorucovat postovy kurier, ten sa na to uplne vysral, zasielku sa ani nepokusil dorucit, len ju hodil na nejaku nahodnu postu bez toho aby podal akukolvek informaciu (mali tc, email, adresu)...a nebyt jedneho tuto z mtbikera, ktory odtial tiez objednaval, tak sa mi k tej zasielke nepodari ani dostat
slovenska posta = predrazeny hnoj, banda zlodejov a idiotov (kde si to ale odserie vzdy tych par cestnych zamestnancov, co makaju za ostatnych)