Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
http://www.gamesforthebrain.com/
toto nehra niekto?
UAZ 4x4
alebo
MTX hm?
mototrax
ta hra motorm4x tiez nieje neaka uzasna co som cital, a kedze sa mi ju nedari rozbehat tak nvm,
ale UAZ 4x4 som cital ze to je zatial najlepsi simulator aky teraz je, ma svoje chyby ale je ich strasne malo
ta hra motorm4x tiez nieje neaka uzasna co som cital, a kedze sa mi ju nedari rozbehat tak nvm,
ale UAZ 4x4 som cital ze to je zatial najlepsi simulator aky teraz je, ma svoje chyby ale je ich strasne malo
UAZ 4x4 som hral a je to najlepsia hra aku som doteraz hral , ale nastvalo ma, ze hra mi isla na full detailoch a najvyzsom rozlisenii ale len do polky, potom mi to zacalo strasne sekat aj ked som dal vsetko na low , neviem v com mohla byt chyba.
ja mam lite 4.30.2
ja to vsetko stiham ;]
super hra
HW to stiha v pohode tak neviem prečo asi niečo s drivermi alebo čo
HW to stiha v pohode tak neviem prečo asi niečo s drivermi alebo čo
zly directX, alebo ked ti hodi ciernu obrazovku na zaciatku len mackaj esc alebo medzernik ;] asi nemas tie kodeky na tie uvodne animacie a videa a ti nic neukazuje