A tak NewBalance je moja oblubena znacka bezeckych topanok. Ked som sa este venoval behu tak som mal NBcka do terenu a boli to suprove boty. Este aj po 3 rokoch som ich nosil na brigadu....
Kua tie detske bicygle, to je ina vec. Dnes som zabil pol dna repasovanim jedneho pouzivaneho.
Rozoberal som zadny naboj s protislapnou brzdou, vnutornosti sa vysypali a kym som to poskladal naspat, tak to trvalo min. hodinu.
Radsej robit kompletnu rozborku a zborku klasickeho mtb-cka ako nieco robit na destskom biku. Vsetko take krpate a natlacene na kope, no fuj.
Už 2x som zazrel 30 sek rochniaka. Teraz je ten k_okot na zamke chate. Vyvoláva vo mne alergiu. Prepínam program. Rešpektujem homosexuálov, ale toto indivíduum má IQ ako vagón tupých korčulí. V IQ teste by ho s výrazným náskokom tromfol generátor náhodných čísiel. Ci pana do pana, od rána do večera s lopatou cez papuľu s polhodinovou freqenciou. To by bola sledovanosť.
Už 2x som zazrel 30 sek rochniaka. Teraz je ten k_okot na zamke chate. Vyvoláva vo mne alergiu. Prepínam program. Rešpektujem homosexuálov, ale toto indivíduum má IQ ako vagón tupých korčulí. V IQ teste by ho s výrazným náskokom tromfol generátor náhodných čísiel. Ci pana do pana, od rána do večera s lopatou cez papuľu s polhodinovou freqenciou. To by bola sledovanosť.
Ho pozvem na vecernu show na Porac urcite sa ani bicyklovat nevie
ach jaaaj, co by som dal za to aspon Chrochniaka vidiet v TV... ci sa mi n***** skrinka s pohyblivymi obrazkami dva dni pred sviatkami?A tak som sa tesil na Mrazika...
ach jaaaj, co by som dal za to aspon Chrochniaka vidiet v TV... ci sa mi n***** skrinka s pohyblivymi obrazkami dva dni pred sviatkami?A tak som sa tesil na Mrazika...
Zvykaj si. Včera bol rozhovor s tedom turnerom. Som sa dozvedel, že okrem iného vlastní sadu rančov spojených pozdĺž celých rocky mountains. Tzn. po vlastnom pozemku prejde USA zo severu na juh na koni. A tento čéfo v rozhovore na otázku ako vidí terajšiu ekonom-hosp. krízu odpovedal: Ľudia budú musieť prehodnotiť svoje životné priority, Ale konečne si nájdu čas, aby si zahrali dámu so susedom.
Sluchajce vy dvaja hadovia. Nepovedal, že to bude musieť urobiť on, ale že to budú musieť urobiť ostatní. Tzn. vy dvaja a ja.
-kuva online krčma je fasa, ale už by som si s vami dal reálne pivo.
teraz mozem tak prehodnocovat, ci LCD alebo plazma...
hehe, online karcma: prave som dojedol Krkonossky pivny syr s cibulou a zalejvam ho desitkou a citam knihu... parada taka cerna hodinka, spejbla a hurvinka...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.youtube.com/watch?v=fyOwVybk3WI
A tak NewBalance je moja oblubena znacka bezeckych topanok. Ked som sa este venoval behu tak som mal NBcka do terenu a boli to suprove boty. Este aj po 3 rokoch som ich nosil na brigadu....
asoň že sa to na písmená podobá ... inak nič moc nič zaujímavé ešte sa treba veľa učiť
Rozoberal som zadny naboj s protislapnou brzdou, vnutornosti sa vysypali a kym som to poskladal naspat, tak to trvalo min. hodinu.
Radsej robit kompletnu rozborku a zborku klasickeho mtb-cka ako nieco robit na destskom biku. Vsetko take krpate a natlacene na kope, no fuj.
Ho pozvem na vecernu show na Porac
Zvykaj si. Včera bol rozhovor s tedom turnerom. Som sa dozvedel, že okrem iného vlastní sadu rančov spojených pozdĺž celých rocky mountains. Tzn. po vlastnom pozemku prejde USA zo severu na juh na koni. A tento čéfo v rozhovore na otázku ako vidí terajšiu ekonom-hosp. krízu odpovedal: Ľudia budú musieť prehodnotiť svoje životné priority, Ale konečne si nájdu čas, aby si zahrali dámu so susedom.
-kuva online krčma je fasa, ale už by som si s vami dal reálne pivo.
ved vravim, ze by som prehodnotil priority...
teraz mozem tak prehodnocovat, ci LCD alebo plazma...
hehe, online karcma: prave som dojedol Krkonossky pivny syr s cibulou a zalejvam ho desitkou a citam knihu... parada taka cerna hodinka, spejbla a hurvinka...