ked novu telku ta jedine plazmu.....
Panasonic nadmieru spokojnost.....vernmsoť farieb oproti LCD neporovnatelné....inac avisi ze kolko xces inestovat do TV....
ked novu telku ta jedine plazmu.....
Panasonic nadmieru spokojnost.....vernmsoť farieb oproti LCD neporovnatelné....inac avisi ze kolko xces inestovat do TV....
preco plazmu? v akej uhlopriecke to porovnavas? (cenu neries, iba ak tak v porovnani medzi jednym a druhym), dodnes som preferoval plazmu, ale dal som si dnes vedla seba dva velmi porovnatelne tv a videl som fakt minimalny rozdiel... okrem toho som si vzal lcd na test domov, tak uvidim po case...
Ak nemas vo zvyku pozeravat TV pocas dna vo svetlej resp. slnecnej miestnosti, tak pokojne mozes ist do LCD s dobrou odozvou (do 5 ms) a odporucam 100 Hz. Aktualne uz robia LCD s LED podsvetenim a teda s vyssim kontrastom a aj s takymi vychytavkami ako MPEG4 tuner, tzn. strcis do USB portu na TV USB kluc abo pripojis cez USB kabel externy disk s filmom a mozes pozerat... (robi to Samsung, neviem ci uz aj ini vyrobcovia). Ale ak chces dobru viditelnost aj v nezatemnenej miestnosti cez den, tak zvazuj tu plazmu - okrem lepsej odozvy ma cca trojnasobnu svietivost a to je myslim viac nez padny argument.
preco plazmu? v akej uhlopriecke to porovnavas? (cenu neries, iba ak tak v porovnani medzi jednym a druhym), dodnes som preferoval plazmu, ale dal som si dnes vedla seba dva velmi porovnatelne tv a videl som fakt minimalny rozdiel... okrem toho som si vzal lcd na test domov, tak uvidim po case...
hmm preco plazmu kvoli vernosti farieb(najmä cierna), pozorovacim uhlom, hovorím o uhloprieke 42" a viac......napr ked som porovnával v elektre dva Tv jeden bola plazma HD Ready Panasonic a druhý LCD Samsung Full HD bezala tam rozprávka z DVD cize obraz bol na oboch super ale tmave scény na LCD vobec neboli tmave skor by som to nazval odtienom sedomodrej ako ciernej.... a ako som pisal poorovacie uhly pri plazme mas jedno s akeho uhlu sa na nu pozeras pri LCD to uz nie je a tie uhly co tam udavaju su pekny od*b
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veteranista ?
http://www.boston.com/bigpicture/2008/12/2008_greek_riots.html
http://www.boston.com/bigpicture/2008/12/2008_greek_riots.html
no inak fotky sú super, ale to čo je na nich...
hmm preco plazmu kvoli vernosti farieb(najmä cierna), pozorovacim uhlom, hovorím o uhloprieke 42" a viac......napr ked som porovnával v elektre dva Tv jeden bola plazma HD Ready Panasonic a druhý LCD Samsung Full HD bezala tam rozprávka z DVD cize obraz bol na oboch super ale tmave scény na LCD vobec neboli tmave skor by som to nazval odtienom sedomodrej ako ciernej.... a ako som pisal poorovacie uhly pri plazme mas jedno s akeho uhlu sa na nu pozeras pri LCD to uz nie je a tie uhly co tam udavaju su pekny od*b