Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no, ja som dlhe roky praktizoval len turistiku. vzdy som prisiel z tury utahany. a hlavne, ked som sa potom osprchoval, tak zo mna tiekla slana voda. nikdy som nad tym nerozmyslal sposobom, ze sa zo mna dostavaju mineraly prec.
ked som si kupil po rokoch bika, kupil som aj camel. squela vec, ze ma to nenapadlo skor. po spolubyvajucom na intraku mi tu zostal nejaky ten iontak. ta reku, skusime. no, mozem povedat, ze na mna to nejakym stylom posobi. nie som po ture/biku taky utahany. resp. aspon sa tak necitim ked si klofnem na stolicku.
mineraly podla mna treba dodavat do tela. a vodu samo tiez. aj tak vo vacsine iontakov su dolezite len sodik s draslikom ako dva prvky, dolezite pre chod nervovej sustavy, zadrziavanie vody (Na), stiepenie cukrov a zabranuje vzniku krcov (K). pripadne este horcik.

joj, ale som sa rozkecal. takze iontak ano. ale ine by ste asi do mna nedostali. ani nejaky energeticky gel. uz len ta predstava... uf
Zobraziť komentár 21.06.2006 - 23:00:07
00
ja bajkujem uz roky ale jontaky a podobne moc nepropagujem az ked citim ze sa rozpadavam..
som stary kofolista a az tak vela zas nejazdim
Zobraziť komentár 23.06.2006 - 16:49:11
00
Inak co sa tyka toho Enervitu udajne to co sa predava na SVK je len daka druhotriedna kvalita. Aspon tak to tvrdil predajca.Tak neviem. Ja by som to uz urcite nekupila. Cena riadna a ucinok ziadny. :x
Zobraziť komentár 06.07.2006 - 10:20:34
00
no tak tomu by som velmi neveril...aj ked by som sa na tom mohol "prizivit" kedze na Slovensko dovazame inu znacku energetickych doplnkov...ale podla mna je to hlupost...ziadna velka firma nevyraba "1. a 2.kvalitu"...su ale napriklad "iontaky" za 150,250,350 a aj 890,- ...takze rozdiel by som hladal niekde tam...
Zobraziť komentár 06.07.2006 - 11:18:19
00
Tiez tomu velmi neverim, nakolko firma ako Enervit nie je vyrobcom ale dava vyrobku len finalnu formu. To by museli nakupit nekvalitne suroviny, co vsak vzhladom na potravinarsky (lekarsky) ucel je definovane nejaky minimalny obsah ucinnej latky. 2. moznost, nemiesali by to z pozadovanych surovin, ale to by uz bolo zahravanie sa so zakonom.
Zobraziť komentár 06.07.2006 - 11:42:19
00
Ktovie ako to je v skutocnosti. mna tiez prekvapilo ze to hovori prave clovek co s tym robi.No co uz fakt je ten ze papier znesie vsetko a co mas u krabici je fakt dakedy otazne.Mozno niekto pozametal sklad a obsah je v vychyrenom iontaku. Ktovie. asi je lepsie stvit na odskusane veci a mas to. asi bude lepsia ta kofola i ked tu tiez miektori preadvaju ako kofolu a pritom mas nejaku colu za 5 Sk z LIDLU :roll:
Zobraziť komentár 06.07.2006 - 13:08:50
00
Opytajte sa matta aky je dobry iontak a hlavne teraz po zmene zlozenia.
Zobraziť komentár 06.07.2006 - 13:12:29
00
No ja som rozhodne za iontaky. Na jar vacsinou pouzivam isotonicke napoje a cez rok uz hociaky iontak pred pretekmi si davam aj nejaky redbull alebo take cosi. A este to zajedam hroznovym cukrom. A teda pomaha to. A este k tym anabolikam tolko ze ja by som to zobral aj tak vraveli ze tam toho bolo malo(kde sa daju zohnat :D )
Zobraziť komentár 06.07.2006 - 13:23:59
00
Zaujimave tak teraz tu letia anabolika :evil: Nech sa paci.Dobra uroven. Ale kazdemu podla vkusu :cry:
Zobraziť komentár 06.07.2006 - 13:38:21
00
ionťaky vobec nie su na skodu... ale slaninu? aktivuje sa parasympatikus, prekrvi sa zaludok a creva a nevydes ani na vacsu krtinec..
najvyssi vykon je ked ta nahanaju cigosi:(
Zobraziť komentár 08.07.2006 - 23:48:52
00
Opytajte sa matta aky je dobry iontak a hlavne teraz po zmene zlozenia.

Takze sa ta pytam, matt: Isotec - chuti, funguje. Teda aspon mne. Poznas? Tvoj nazor?

Zaujimave tak teraz tu letia anabolika :evil: Nech sa paci.Dobra uroven. Ale kazdemu podla vkusu :cry:

Prihlasil sa ku nim len jeden. Aj tak suhlasim, ze nestastny experiment.
Zobraziť komentár 09.07.2006 - 06:41:58
00
:lol: ...ze opytaj sa matt-a ...nechcem tu robit zbytocne reklamu "nasej" znacke ale je to fakt celkom pecka...hard v Dubnici uplne bez problemov treningovym tempom... ak chces root, spomen ho ty...a este k tomu Enervitu...dam ruku do ohna zato ze tato firma nerobi ziadnu druhu kvalitu...aj ked by som sa asi mal postavit proti nim :twisted:
Pista : Isotec...hmmm, pravdu poviem...pocujem prvy krat...kto to vyraba? 8)
Zobraziť komentár 11.07.2006 - 12:04:42
00
Pista : Isotec...hmmm, pravdu poviem...pocujem prvy krat...kto to vyraba? 8)

Doporucili mi to v obchode - vyraba to SCITEC NUTRITION Orlando, USA.
Zobraziť komentár 11.07.2006 - 21:23:57
00
no a co je teda s tym ionstarom? je to humus ci ne?? lebo nad tym tiez tak rozmyslam ale tak ak to neni dake kvalitne...
Zobraziť komentár 14.04.2009 - 18:12:29
00
zlatý mój, nem pozrel by si si nabudúce dátum posledného príspevku prv než volačo naškrábeš?
Zobraziť komentár 14.04.2009 - 18:57:23
00
keyboard_arrow_up