Možno sa zdá, že k tejto téme nemá čo ženská povedať. No my sme tiež Ferraristi.
Dnes sme síce štart koli časovému posunu prespali, no záver bol dostatočne dramatický a stál za to.
Osobne sme absolvovali VC Budapešti, teraz v lete. Lístky na Hungaroring som kúpila miláčikovi na štyridsiatku a tá atmosféra stála za to.
Keď si odmyslím príjazd tam a odchod , ktorý trval cca po tri hodiny posúvania sa po troch metroch, bolo to super. http://www.youtube.com/watch?v=AKciYE_-BFg
Pridávam link pre atmošku.
Tak to ti neskutočne závidím. Raz sa hádam aj ja dostanem na VC. Najlepšie do Monaka. Musím sa asi nejak s Počiatkom skamarátiť Ten zvuk musí byť naživo neskutočný, v televízii je to len odvar.
Áno, je to v telke len zlomok toho, čo človek zažije na živo.Myslela som si, že sa to tam nebude dať bez tlmičov sluchu, aj som si nejaké zobrala, no bolo mi ľúto si ich dať na uši, nech prežijem ten zážitok naplno.
Ale okrem A je tu aj B.
V telke Ti je absolútne jasné, kto boduje na ktorom mieste počas celého preteku.
Na živo , napriek tomu, že sú tam aj veľkoplošné obrazovky, nemáš taký prehľad.Napríklad v tom Maďarsku po celý čas viedol Massa, keď pretek skončil, všetci Ferraristi boli vo vytržení a šok sme utrpeli, keď na stupňoch víťazov bol niekto iný. V poslednom kole vypadol a to sme namali šancu postrehnúť.
Určite to raz zažiješ, Tono to mal tiež ako sen, ja som mu ho splnila. Takže si počkaj do štyridsiatky, možno ťa manželka prekvapí.
Mal som minuly rok, a ...... nic. To by bol skor sok, ako prekvapenie.
Kto ma pozna, vie ze fandim cervenej. Aj vo formule.
Aj pre Tona to bol šok, pretože do poslednej chvíle o darčeku ani len netušil, až na jeho narodeninovej party, kde bolo asi 30 ľudí som mu s lístkami / to ani nie je lístok, vyzerá to ako letenka- taká knižočka,vo fólii, ktorá sa dá zavesiť na krk/ zagratulovala.
Nezmohol sa na slovo. Sama na seba som pyšná, že ma to napadlo.
Tie hovadsky široké predné krídla - Pri predbiehaní a zaraďovaní sa??????? Vypadá to dosť nah0vn0 a ...... bolo vidieť niekolkokrat ze si na to nemozu zvyknut aj samotny jazdci no nie?? Paráda ešte aj píšem ako prvák na základnej. &samá chyba
Alenka aj ja som to koli tomu posuvu skoro prespal...teda prvu polhodinku.
Tak to mas velke plus za to prekvapko pre toho tvojho..to by som si prial aj ja.
Ta atmosfera musi byt fakt uzasna....tisko zavidim.
Podla mna je to velmi dobra sprava - hned je 6 bodov naskok na hlavnu konkurenciu, ktora sa teda naozaj "predviedla". Ktovie, ci prave tychto 6 bodov nebude rozhodovat na konci sezony. A k tomu vasmu prespaniu startu - aj keby vam ten posun casu pribili klincom na celo, tak vam to asi nepomoze - keby som to nenapisal v prvom poste, tak teraz nenapisem ani slovo...
Som fanúšik F1 ale nejde my ani tak o to kto výhra . Ide my skôr o tu techniku - zlepšovanie detailov a získavanie stotín alebo sekúnd z mizerným kuskom karbónu aj keď sledujem zopár značiek ktoré preferujem patrí medzi ne aj Ferari Ale to čo predvádza Ferari a pravé teraz keď sú mimo to je už riadna sila neposlať auto ktoré ma na prvú 6 na trať tak to je sila
Veru zhnusili riadne tie monoposty. Dnes som ale kukol formulu skoro celú. S ferrari to ide fak dolu vodou, už ani nevedia, koľko majú natankovať paliva. Massa bol rád, že došiel do cieľa. Tipujem, že po prejdení cieľa mu ostali v nádrži len výpary
Mne sa paci, ze najsilnejsie timy z minulej sezony sa zatial nedokazali vobec presadit aj ked maju niekolkonasobne vyssi rozpocet. Teraz je konecne vidno, ze vyhravat moze aj tim s vyrazne nizsim rozpoctom ak je zlozeny z naozaj sikovnych ludi a to je uzasne.
Len si musíš uvedomiť jednu vec že auto ktoré ma BRAWN GP kompletne zaplatila a vyvinula Honda ešte minulý rok a vtedy mala Honda rozpočet takmer ako Ferari , Toyota , McLaren alebo Renault
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes sme síce štart koli časovému posunu prespali, no záver bol dostatočne dramatický a stál za to.
Osobne sme absolvovali VC Budapešti, teraz v lete. Lístky na Hungaroring som kúpila miláčikovi na štyridsiatku a tá atmosféra stála za to.
Keď si odmyslím príjazd tam a odchod , ktorý trval cca po tri hodiny posúvania sa po troch metroch, bolo to super.
http://www.youtube.com/watch?v=AKciYE_-BFg
Pridávam link pre atmošku.
História sa pýtať nebude akým spôsobom stáli na stupňoch.
Ale okrem A je tu aj B.
V telke Ti je absolútne jasné, kto boduje na ktorom mieste počas celého preteku.
Na živo , napriek tomu, že sú tam aj veľkoplošné obrazovky, nemáš taký prehľad.Napríklad v tom Maďarsku po celý čas viedol Massa, keď pretek skončil, všetci Ferraristi boli vo vytržení a šok sme utrpeli, keď na stupňoch víťazov bol niekto iný. V poslednom kole vypadol a to sme namali šancu postrehnúť.
Určite to raz zažiješ, Tono to mal tiež ako sen, ja som mu ho splnila. Takže si počkaj do štyridsiatky, možno ťa manželka prekvapí.
Mal som minuly rok, a ...... nic. To by bol skor sok, ako prekvapenie.
Aj pre Tona to bol šok, pretože do poslednej chvíle o darčeku ani len netušil, až na jeho narodeninovej party, kde bolo asi 30 ľudí som mu s lístkami / to ani nie je lístok, vyzerá to ako letenka- taká knižočka,vo fólii, ktorá sa dá zavesiť na krk/ zagratulovala.
Nezmohol sa na slovo. Sama na seba som pyšná, že ma to napadlo.
Tak to mas velke plus za to prekvapko pre toho tvojho..to by som si prial aj ja.
Ta atmosfera musi byt fakt uzasna....tisko zavidim.
to kratke zadne kridlo a dlhe predne vyzeraju priserne, jak skorpion