Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Výpredaj -9% Rock Machine Manhattan 70 29 bicykel, gloss grey/black/white
619 €
-9%
MOC 679 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
699 €
MOC 869 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
-41% Bergamont Grandurance Elite 28 bicykel, shiny midnight blue
1 999 €
-41%
MOC 3 399 €
-15% Pinarello Grevil F5 GRX610 1x12 Fulcrum 500 28 bicykel, Stone Grey
od 4 349 €
-15%
MOC 5 399 €
Výpredaj -12% Orbea TERRA M20TEAM 28 bicykel, metallic infinity green
3 249 €
-12%
MOC 3 749 €
Výpredaj -18% Cannondale Topstone Carbon Apex AXS 28 bicykel, čierna
3 549 €
-18%
MOC 4 349 €
-21% Rock Machine Gravelride 500 28 bicykel, mint/čierna/strieborná
1 179 €
-21%
MOC 1 489 €
Akcia -38% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
2 799 €
-38%
MOC 4 499 €
Rock Machine Gravelride CRB 700 28 bicykel, matte sand/black
od 1 969 €
MOC 2 449 €
edit: inak ja keď som sa obzrel odkiaľ ide hlas fakt som si myslel že sa nám naschvál skryl do tej žihľavy a chcel sa tváriť v tej reflexnej žltej vetrovke ako akurát kvitnúca repka olejná
no predovsetkym poznamka, aby sme mu zaplatili dan za JEHO pozemok. nejde tak ani o to zaplatenie, ale o to ze kde je ten kusok pozemku. keby niekto ohradil s podobnou argumentaciou napr chodnik cermel-alpinka, tak by som uvazoval. ale nejaky kus v meste, ktory sa navyse da obist milion sposobmi a osobne som nim snad za cely svoj cyklozivot nesiel. tak to ma dost rozosmialo.
ps. plne schvalujem pocinanie majitela. je to jeho pozemok - moze si s nim robit co chce. ja by som si to tiez ohradil.
Dakujem. Prilezitostne skusim. Vyzera pekne a ten juzny obluk poznam lez z casti.
Zlatá Idka antiasfaltovo z oboch strán - predĺžená verzia cez Poproč:
Naplánoval som si aj predĺženú verziu, je to natiahnuté cez Poproč a sv. Annu. Časť od chaty Hutných stavieb (pri sedačke) po Poproč som ešte nikdy reálne nešiel, ale podľa mojich máp a podkladov by to malo byť O.K. Prikladám mapu, profil a súbor vyklikaného tracku v PLT formáte (sú v ňom doplnené aj výškové dáta).
EDIT: Pridávam upravený súbor trasy. Opravený jeden neprejazdný úsek za chatou HS (pri sedačke) okolo zelenej TZT (turist. znač. trasa).
niekedy dávno na zemepise sa ma snažili učiť o nejakom vrásnení.veľa si toho nepamätám takže asi bola blbá učiteľka
my čo sme vetrali polovičky sme dali VVN Ružín po rovinke cez Družstevnú,Kysak a Lodiny, bolo to presne 59,05 km....polovičku asi zajtra bude hocičo bolieť....
de ste nasli este blato ?
medvídku a streda alebo štvrtok ako ti vychádza?
Nech mi coco odpustí, ale nedalo mi. Keď som išiel okolo chaty sv. Anny, musel som ju odfotiť. Tá cocova hláška mi pripadala taká milá, že pre mňa to bude už iba chata sv. Anny.
Navrhujem, aby sa v košickej bikerskej komunite odteraz používal názov CHATA SV. ANNY.
CHATA SV. ANNY (48˚43´12,0"N 21˚00´35,7"E)
Navrhujem, aby sa v košickej bikerskej komunite odteraz používal názov CHATA SV. ANNY.
CHATA SV. ANNY (48˚43´12,0"N 21˚00´35,7"E)
aspoň niečo úsmevné pre mňa dnes ráno
coco: nevidim prekazky. do roboty idem az v sobotu takze v pohode mozme niekam vypadnut ale nic tazke lebo mam rozbitu ruku od ramena po laket a este je tam len jemna chcrasticka. max. ruzinsky v tempe nespotit sa
Tak som včera ten úsek prešiel. Je to v pohode. Akurát som musel v časti okolo zelenej TZT za chatou Hutných stavieb (tá pri sedačke) zmeniť jeden úsek. Ale to je len taká drobnosť. Pôvodný návrh bol neprejazdný. Opravená trasa pre GPS (formát PLT aj GPX) a mapa sú v prílohe. Prikladám aj súbor cesty pre OziExplorerCE vo formáte RTE zredukovaný na 500 bodov.