No ja mam Duro 3-ti rok a daval som jej poriadne zabrat. Chudina uzila si toho na jednu vidlu az prilis a cely ten cas mi sluzila bez problemov. Momentalne uz ma vakel, ale niet sa comu cudovat. To je moja vina, nie vina vidly.
Lubik rock shox čo som pozeral tak do 8tisíc boli dosť malé zdvihy. ja chcem minimálne 120.
Jason_S díky že si mi to takto povedal:) zrejme ju kúpim keďže teraz mám na ňom suntour xcr 120 a to je oničom vidla. A do servisu si ako často chodieval sňou?
tá Rock Shox Recon ako pozerám tak stojí cca 500€
Zrejme vezmem tú Suntour Duro-DJ D keďže aj Jasonovi dlho vydržala:). Ale tak ak by ste vedeli do tých 270€ dačo lepšie tak poraďte. díky:D
Lubik rock shox čo som pozeral tak do 8tisíc boli dosť malé zdvihy. ja chcem minimálne 120.
Jason_S díky že si mi to takto povedal:) zrejme ju kúpim keďže teraz mám na ňom suntour xcr 120 a to je oničom vidla. A do servisu si ako často chodieval sňou?
No nikdy som s nou nebol v servise. Servisoval som si ju doma ja. Tym som chcel povedat, ze je jednoducha aj na domaci servis. Hoci neviem ako tohtorocne modely, ale predpokladam, ze o vela inaksie to nebude. Ja sa tiez chystam na mojom starom biku ju vymenit za nove duro.
Jason_S ako si ju servisoval? Dával si na ňu aj silikónovy spray?... Myslím že ju kúpim.
Zvykol som na nohy obcas ten silikonovy olej a drzal v cistote, vacsinou po kazdej jazde som ich zlahka utrel handrickou. 2x som ju za cely ten ca rozobral, vycistil a premastil vnutro nanovo vazelinou. Olej som nemenil, kedze som to nepotreboval.
Co sa tyka vyssieho zdvihu, tiez si myslim ze je to zbytocne na taky ram. Presne ako povedal tmax by to bolo skor cool ako usefuuul
Však teraz mám na ňom 120tku . Tá SR Suntour Duro-DJ D má 130 to je ešte v norme nie?:). či aj ten 1cm vela urobí?
A Jason_S diky moc
130 je uplne v pohode, len som tu niekde videl ze sa spominalo 150mm.
Ja mam hardtail-ovy ram stavany na 100mm a mam na nom Duro 130mm, bez problemov, no a tiez mam full, ktory je stavany na 140mm a jazdim ho na 160mm. Jedine co som mal "poddimenzovane" bol spesl bighit, na ktorom som mal 170mm
A nemas za co, ja len pisem z mojej skusenosti s Durom. Nech sa vyjadria aj ostatni.
Co sa tyka brzd, mozno zaloz novu temu a nech poradia ti co maju viac skusenosti. Na mojom novom biku mam hayes stroker trail, len som ich zatial nemal cas este jazdit. Predtym Hayes MX-1 (mechanicke) a tie som si pochvaloval.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď Raptor, tak na tie si tuším všetci dávajú SR Suntour Duro. No musia sa vyjadriť hopsálkovia.
čo hovoríte na SR Suntour Duro-DJ D ?
Nemal som nikdy problem ani s jej servisovanim.
Na Raptora uplne v pohode volba.
bud 351 SoloAir, alebo 335 U-Turn.
Urcite je to dobra vidla a da sa prerobit na 130mm.
Zrejme vezmem tú Suntour Duro-DJ D keďže aj Jasonovi dlho vydržala:). Ale tak ak by ste vedeli do tých 270€ dačo lepšie tak poraďte.
No nikdy som s nou nebol v servise. Servisoval som si ju doma ja. Tym som chcel povedat, ze je jednoducha aj na domaci servis. Hoci neviem ako tohtorocne modely, ale predpokladam, ze o vela inaksie to nebude. Ja sa tiez chystam na mojom starom biku ju vymenit za nove duro.
bob: Duro FR 20 má zdvih myslím že 150mm. Nedosral by som tým geometriu rámu? Nevyznám sa do toho daako ale myslím si že áno.
KGB: tak okolo 130mm. Myslíš že by raptor disc model 2009 zvládol aj vyšší zdvih?
á Díky všetkým
Zvykol som na nohy obcas ten silikonovy olej a drzal v cistote, vacsinou po kazdej jazde som ich zlahka utrel handrickou. 2x som ju za cely ten ca rozobral, vycistil a premastil vnutro nanovo vazelinou. Olej som nemenil, kedze som to nepotreboval.
Co sa tyka vyssieho zdvihu, tiez si myslim ze je to zbytocne na taky ram. Presne ako povedal tmax by to bolo skor cool ako usefuuul
A Jason_S diky moc
A Jason_S diky moc
130 je uplne v pohode, len som tu niekde videl ze sa spominalo 150mm.
Ja mam hardtail-ovy ram stavany na 100mm a mam na nom Duro 130mm, bez problemov, no a tiez mam full, ktory je stavany na 140mm a jazdim ho na 160mm. Jedine co som mal "poddimenzovane" bol spesl bighit, na ktorom som mal 170mm
A nemas za co, ja len pisem z mojej skusenosti s Durom. Nech sa vyjadria aj ostatni.
Nj diky že si to takto napísal:P Ešte by sa aj napínak zišiel naň a brzdy:D. Len keď neviem aké.
viewtopic.php?f=5&t=19232&st=0&sk=t&sd=a&start=30
Co sa tyka brzd, mozno zaloz novu temu a nech poradia ti co maju viac skusenosti. Na mojom novom biku mam hayes stroker trail, len som ich zatial nemal cas este jazdit. Predtym Hayes MX-1 (mechanicke) a tie som si pochvaloval.