Nazdar, na budci rok chcem ist do Grecka na bicykli a preto som sa rozhodol, ze si musim kupit GPS ak mate niekto skusenosti s nejakym konkretnym GPSkom tak by som vas chcel poprosit o nejake odporucanie, lebo ja sa do toho moc nevyznam. Na nete som nasiel akurat nejaky ktory sa vola eTrex Legend - mate s nim niekto skusenosti??? Bol by som rad ak by ste mi dali navrhi aj na nejake dalsie GPS, chcel by som do toho investovat cca 12000 - 13000,- SK
DIK za info a rady
Pardon. Rozhranie. Samozrejme USB je pohodlnejsie, mozno ze pomaly sa uz budu objavovat pocitace bez serioveho portu, ale problemy som s prenosom nikdy nemal.
Je fajn, ak nieco sluzi par rokov k plnej spokojnosti, ale kupovat si dnes pomerne zastaraly pristroj nepovazujem za vhodne. V tomto pripade som vobec nezohladnil moznu kupyschopnost zaujemcov.
Ja zase súhlasím s Pištom. Kúpiť OUTDOOROVÉ, aj keď prakticky nemapové GPS-ko za 1180 Kč, čo je 44,- €, sa určite oplatí. Môžeš si to dať na riadítka, nechať sa navigovať po dopredu pripravenej trase, alebo len trasu zaznamenávať. Keď si predtým z OziExplorera vytlačíš mapu aj s waypointami trasy, určite sa NESTRATÍŠ.
... že tam (v eTrex Legend) nie je mapa? Však aj taká Slovakia TOPO v2 od Garminu je skôr NEMAPA.
Poznámka: Posledná veta slúži ako povzbudenie majiteľov nemapových navigačných prístrojov.
Dobrý deň,
Žiaľ eTrex Legend už nepredávame, nakoľko sa už nevyrába. V Českej republike sa jedná o jednorázovú výpredajovú akciu.
V prípade ak máte záujem takýto typ nejakej špeciálnej akcie tak ponúkame v rámci nej
Mapy sa do samotného prístroja stiahnuť nedajú, ale len do pc programu MapSource. V tomto programe si podľa máp naplánuješ trasu, a tú potom odošleš do prístroja. Trasu si môžeš aj stiahnuť z netu, ale treba ju väčšinou upraviť. Ako najväčšiu nevýhodu ale hodnotím fakt, že trasa v prístroji môže mať najviac 100 waypointov.
A este jedna otazocka
ked si poslem tu trasu do toho GPS-ka tak ako to funguje tu trasu budem mat zobrazenu na displei?? alebo ako to tam budem mat?? sorry ale ja sa moc nevyznam
ano, budes mat na displeji trasu.
ked si vytvoris body, alebo si ich od niekoho stiahnes.........
budes vidiet aj tie
bude Ti ukazovat vzdialenost a smer k vybranemu bodu-vzdusnou ciarou
a co je zaujimave, bude zaznamenavat tvoj pohyb podla toho ako ho nastavis, v zavislosti na case alebo na vzdialenosti. potom Tvoju trasu mozes zverejnit
Môžeš si stiahnuť tento manuál: http://forum.garmin.sk/filebase.php?c=21&f=12&page=1
Dozvieš sa tam čo všetko sa s prístrojom dá robiť, a je tam popísaná aj navigácia. Alebo ešte vyhľadať na webe nejaké testy edge 205/305, je ich veľa.
Cooo to nema chybu velice dobra kvalita mne sa jednalo iba o to ako to ukazuje tie trate resp. trasy.
No co som videl mi stacilo je to uuuzasne tak ze na prvej vyplate si to idem kupovat
a inak diiky za tie poslane "ilustracie" si mi velmi pomohol diiky este raz
Zdravicko
Chcem sa opytat budem si kupovat uz spominany GPS garmin edge 205 a budem si chciet stahovat nejake mapy a trasy newiete mi poradit nejake net stranky kde by som ich mohol stahovat zadarmo?? Diky
No nasiel som jednu stranku http://www.bikemap.net/ ale newem ako si to mam tu trasu od tiel stiahnut ja sa do toho newiznam zatiala takze mi prosim vas poradte a majte so mnou zlutovanie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... že tam (v eTrex Legend) nie je mapa? Však aj taká Slovakia TOPO v2 od Garminu je skôr NEMAPA.
Poznámka: Posledná veta slúži ako povzbudenie majiteľov nemapových navigačných prístrojov.
Dobrý deň,
Žiaľ eTrex Legend už nepredávame, nakoľko sa už nevyrába. V Českej republike sa jedná o jednorázovú výpredajovú akciu.
V prípade ak máte záujem takýto typ nejakej špeciálnej akcie tak ponúkame v rámci nej
http://www.garmin.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=337
s pozdravom/ With Kind Regards
obchodný riaditeľ
Daju sa do toho GPS-ka stiahnut mapy a cyklotrasy???
diiiky za pomoc
lebo ja som si myslel ze to je klasicke GPS ale asi to nieje no co uz skoda
ked si poslem tu trasu do toho GPS-ka tak ako to funguje tu trasu budem mat zobrazenu na displei?? alebo ako to tam budem mat?? sorry ale ja sa moc nevyznam
ked si vytvoris body, alebo si ich od niekoho stiahnes.........
budes vidiet aj tie
bude Ti ukazovat vzdialenost a smer k vybranemu bodu-vzdusnou ciarou
a co je zaujimave, bude zaznamenavat tvoj pohyb podla toho ako ho nastavis, v zavislosti na case alebo na vzdialenosti. potom Tvoju trasu mozes zverejnit
Som vdacny vsetkym ktory mi napisali ste mi velmi pomohli diiiky
Nemohli by ste mi niekto odfotit displej chcel by som videt kvalitu.
Dakujem za pomoc
A ako to vyzera s trasami ako to ukazuje trasu nemohol by si poslat foto??
Dozvieš sa tam čo všetko sa s prístrojom dá robiť, a je tam popísaná aj navigácia. Alebo ešte vyhľadať na webe nejaké testy edge 205/305, je ich veľa.
No co som videl mi stacilo je to uuuzasne tak ze na prvej vyplate si to idem kupovat
a inak diiky za tie poslane "ilustracie" si mi velmi pomohol diiky este raz
Chcem sa opytat budem si kupovat uz spominany GPS garmin edge 205 a budem si chciet stahovat nejake mapy a trasy newiete mi poradit nejake net stranky kde by som ich mohol stahovat zadarmo?? Diky