rad by som si zaobstaral gps, nakolko s mobilom sa mi to pomaly zda byt neprakticke z dovodu vydrze baterie. Porovnavam tieto 3 modely a hlavnym rozdielom mi pride ovladanie na displeji dotykove alebo pomocou joysticku. Ktory sposob je vyhodnejsi resp. trvacnejsi, resp. prakticky?
posledný komentár: 16. 7. 2020 o 21:48
Čo tak použiť nejaký agragátor ciena ako heureka.sk alebo najnakup.sk ?
Momentálne najlecnejšie v alza.sk a hej.sk .... Ale skúsiť niekde vo svete
a vo svete nepredavaju sk topo mapu k tomu... ci?
rad by som si zaobstaral gps, nakolko s mobilom sa mi to pomaly zda byt neprakticke z dovodu vydrze baterie. Porovnavam tieto 3 modely a hlavnym rozdielom mi pride ovladanie na displeji dotykove alebo pomocou joysticku. Ktory sposob je vyhodnejsi resp. trvacnejsi, resp. prakticky?
Hollux FunTrek 130 Pro si nezvazoval? Sice podrazelo odkedy som ho ja kupoval, ale pripada mi to lepsie vyuzitelne vdaka WinCE operacnemu systemu, daju sa doinstalovat ine aplikacie (OxiExplorer, iGo)... Jedine co mi a tom chyba nejaky reproduktorik, ma to iba beep.
jedine co som sa dako nedocital ako to tam je s mapami, ma to sk mapu a nejaku basic to je co?, ked vyjdem mimo sk tak vtedy mi to co ukaze?
co sa tyka map tak tu na fore som nasiel navod od Laca ako si patchnut garmina a nahrat tam trebars mapy aj z cykloatlasu, je to niekde v teme mobac atd
Pokial ide o support tak Garmin je určite dobrá voľba. Topo mapa SK nieje nič moc ale ak do prístroja nahráš ešte vrstevnice lesných ciest tak je to super nástroj na orientáciu. Vskúšané na biku aj na skialp. Výdrž batérií je fakt super a ovládanie je tiež intuitívne
To že eTrex podporuje Glonass som nevedel no určite to poteší. Fitness funkcie podporujú obe masinky no cena kadencaka a pulsmetra je v skutku šialená oproti cenám na Cyklokomp.
No, keď si objednal, tak radím neskoro. Možno pomôžem niekomu inému.
S väčším displejom na bike, to vychádza na Oregon. Aj keď je to vyšší rad garmiňáckych navigácií, tak dnes už cenový rozdiel medzi napr. eTrex 30 a Oregon 450 nie je až tak veľký. Rozdiel v cene je cca 30%, ale rozdiel vo veľkosti displeja v pixeloch je 2,5-násobný. V praxi to znamená, že na displeji môžeme mať zobrazené 2,5-krát väčšie územie pri rovnakom rozlíšení.