Tu najdete propozicie
http://www.cyklopoltar.szm.sk/6.html
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 30. 12. 2022 o 11:12
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 13. 7. 2021 o 18:54
viewtopic.php?f=6&t=17428&st=0&sk=t&sd=a&start=315
na tento maraton som podstupil protikrcovu kuru- kupil som si sumive tablety magnezia (Magnesium 250mg) a kazdy vecer s bliziacim sa pretekom supol jednu tabletku do vody. Krce sa objavili az ked ma na poslednej luke do dediny predbehol isty nemenovany junior
btw ty pijes cez pretek Vineu??? nebol by lepsi nejaky iontacik?
K maratonu: pozvoľný štart so zvlneným terénom nás doviedol k prvému vážnejšiemu stúpaniu. Bolo ťažké vybrať si medzi príjemným chládkom v lese no bahnistým podkladom a suchučkým podkladom na medzilesných pasážach spájaných s horúčavou. Spolužiak asi 20 metrov za mnou mi nedal oddychu. Stále sa zjavoval spoza zákrut a znervózňoval ma. Pár km pod vrcholom som sa zavesil na jedného týpka. Som totiž strašne lenivý vyberať stopu tak idem v stope niekoho iného. Asi 500m pred zlomovým bodom prvého stúpania spoza kríka vykukovala fotografka
Neklamala. Pred vlnami na krásnych lúkach zdobenými osviežujúcim vánkom som sa dotiahol na jeho úroveň. On: To si ty? S tebou som sa j**al i v Brezne. Čo si sa bál púšťať zjazdy. Pozrel som na neho a i keď som sa na žiadne orgie v Brezne (nieto ešte s chlapom) nepametal prisvedčil som. Tiež ma nechal v prvom zjazde
Ináč maratón jednoznačne vydarený a o rok určite s radosťou prídem znova
Co sa teda tyka zas trate - blato na uvodnom stupaku ma tiez dost zbrzdilo, ale kedze som mal cosi najazdene pocas tyzdna, tak mi to sily neubralo a postupne som sa predieral dopredu. Lenze prisiel prvy zjazd a hned smola - sekol som dusu, hoci som mal 3 atm v pneumatike...nechapem
Celkove hodnotenie - dobry dojem, trat pekna aj s vyhladmi a peknymi vyslapmi a zjazdami, rozumne rozmiestnene obcerstvovacky
a este slovo ku tombole na zaver - kedy sa uz aj moje cislo dostane do osudia?
P.S. ziadne foto zatial? keby nieco, mal som cislo M9
a este slovo ku tombole na zaver - kedy sa uz aj moje cislo dostane do osudia?
P.S. ziadne foto zatial? keby nieco, mal som cislo M9
Ako hovoris, ked smola tak smola - v tombole si bol vzyrebovany, ale bol si uz prec. Dufam, ze si si svoj pridel takychto udalosti uz vycerpal a zvysok serie pojdes bez problemov.
No dokelu, prvykrat som odisiel z tomboly; asi v polovoci, lebo vlak, a vzapati ma aj vyzrebuju... Nevadi, nabuduce
ste sa ich konečne mnohí dočkali
Rad by som sa ne ne pozrel a stale nic
Ja by som len doporučila ktoré Magnesium.Najrýchlejšiu účinnosť, nie len preventívne, ale aj keď sa kŕče dostavia majú Magne B6 ampule, ktoré stoja na táre cca 180.-sk a je tam 10 ampulí na perorálne použitie / pijú sa/.
Je to vyššia dávka ako v tabletách a keďže je to tekutá forma vstrebateľnosť je rýchlejšia.
http://*****saweb.google.com/bikerdrotar/MaratonOzdin#
http://kpo.cz/fyziologie/fyziologie.htm
http://*****saweb.google.com/bikerdrotar/MaratonOzdin#
To sa na *****se stava... mne tiez ludia raz pisali ze foto nejdu. Rovnaky dovod ako u teba zaskrtnute" neverejny "
Ano pocas maratonu pijem odbublinkovanu riedenu vineu. Jontaky nemozem, pretoze mam poruchu cinnosti stitnej zlazy- hyperfunkcnu strumu. Beriem lieky na utlmenie a jontaky neguju ucinok liekov. Pocas maratonu som spotreboval dva Endorosnacky, dva Carbonsnacky, jeden Powerbike bar, dva ampulky tekuteho magnezia, 3 l riedenej Vinei + po prejazde do 2 kola som si dolial dalsie 2 l a na obcestvovackach som pojedal banany a susienky. Je toho malo? Endokrinologicka, ktora ma lieci ma upozornila ze moje "vykony" budu max 70% z titulu hypofunkcnej strumy. Ja vsak jazdim pre radost a nie pre vysledky, takze mi vobec nevadi ze som bol posledny z muzov na dlhej trati.
P.S. od kedy diagostikovali toto iste ochorenie M.Moravcovej od tej doby nic nevyhrala.
Dakujem osadke na prvej obcerstvovacke ( vsetkym trom co ste tam boli )
Buduci rok idem znova
prvý kopec, škoda aj písať že prvý brod, že trošku blatka - fajn osvieženie, ale ako tak pozerám a prehadzujem na gašpara varavím si že vtipov bolo dosť hádam by mohla začať aj tá suchšia časť. pomaly, čo pomaly pomerne rýchlo mi došlo že dnes to veľmo o čistolínoch nebude, a opäť spomienka na Jarka
vravím si najhoršie je za tebou už len par kopčekov a si v cieli. pche tie galej čo nasledovali som si uvedomil až v druhom kole. podmočená tráva sa premenila na blato a o predaji biku začínam rozmýšlat aj ja. ale čo doplním cukríček zaženiem škaredé, škaredé, zlé myšlinky a plávam, brodím sa nadávajúc si že na kerú riť furt musím špekulovať s tými nekonečnými traťami. v týchto pochmúrnych myšlienkach mi to ušlo ani neviem ako(si to skúšam nahovoriť) ale prešlo to. zjazd k priehrade, z prvého kola sa nan teším ved bol paráááádny, no pred daždom. asi prvý krát v živote som si videl zadné koleso. v zjazde
posledná lúka úsmev od ucha k uchu tabuľa ozdín, nemať uši musím kupovať novú prilbu, asi mi z polovicou hlavy padla na zem. ciel. finish. ziel. ......
foto od L. , drotáta vďaka je parádna, ale pochopil som že minerálkou je sííce dobré sa zavlažiť no v očiach trochu štípe. nevadí. pivo na jeden hlt a spokojnosť.
tak ešte raz podakovanie organizátorom - krásna trať, značenie dobré - nezablúdil som, aj ked čas by tomu zodpovedal, a starosta má jedno velikánske plus a veta ktorou sa vyznal "vždy bolo mojim snom zorganizovať v obci cyklo preteky" hovorí za všetko.
dámam na občerstvovačkách
fotografkám, fotografom za krásne fotky
fóristom aj nefóristom za učasť.
ak sa bude dať o rok opäť
foto: http://*****saweb.google.sk/konnky/HornohradOzdin040709#
P.S. od kedy diagostikovali toto iste ochorenie M.Moravcovej od tej doby nic nevyhrala.