Lokalizácia
Formulár sa odosiela
kua si ma sekolo o 8 min... :twisted:
mne to tiz vyhodilo 16te a potom to skocilo na 14te :wink:
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 11:11:17
00
Hehe, tak zihadlo je zihadlo :mrgreen:

Ja mam cas asi OK. Som zabudol vynulovat pred startom computer, tak to viac menej len odhadujem. Zaujimave ale je, ze tieto vysledky su vyrazne odlisne od tych, ktore boli na papieroch v priestoroch ciela. Na tych som mal o pol hodinu lepsi cas. Az som sa tam zlakol, ze aky som ja dupac. Ale nie som...

A vcelku by ma zaujimalo, na zaklade coho robili korekcie, ked sme ani cipy nemali. Po prejazde cielom si zaznacili nejaky cas a potom ho zmenili. Vie niekto, akym sposobom mali poriesenu casomieru? :?:
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 11:14:52
00
zas nam tam pribudol niekto z FC :-D
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 11:20:28
00
ja som mal cas na tachometri, na prvych vysledkoch aj na tychto konecnych rovnake, +- par sekund
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 11:47:34
00
ziadne zname mena vo vysledkoch...teda okrem "deda" :)
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 12:19:53
00
myslím, že na to, že sa konal aj HH maratón, bola na tomto podujatí veľmi dobrá účasť...
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 12:24:24
00
jj a okrem hh pár ľudí ešte zdúchlo na maratón 'do maďare' a pár odradilo blato.na prvý ročník to asi bolo dobré a tá vopred avizovaná bohatá tombola bola určite lákadlom ale účasť v nasledujúcich ročníkoch môžu trochu pokaziť zákulisné ťahy s menením časov a poradia či o čom to tu čítam + správanie 'domácich' borcov typu toho viackrát spomenutého.aspoň by to mal niekto vysvetliť.aj tie zmeny poradia aj výkon toho dotyčného.o čo tomu vlastne išlo?stal sa majstrom sveta či čo?zničilo by mu to život keby nebol na bedni?
:mrgreen:
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 12:45:24
00
ziadne zname mena vo vysledkoch...teda okrem "deda" :)

Lance Gardlo :wink: tam sice nebol, ale myslim, ze konkurenica celkom slusna na prvy rocnik. Skor nemas prehlad.
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 12:47:57
00
V cieli som mal povedané 22.miesto, teraz 23. na 30km..takze asi ma niekto dodatočne obehol :roll:
Maratón sa mi páčil, akurát malé výtky: občas horšia orientácia (najma posledné km pred cieľom), chýbala mi ešte jedna pitná občerstvovačka, časom by bol dobrý aj čip na nohe, posúvanie štartu, a kľukatý dojazd do cieľa a zvláštne parkovanie pri štarte/cieli (niektorí ani sponzori neboli a parkovali, ini nie).
Ale musím pochváliť predštartovnú atmosféru (fidlikanti sa mi páčili), i hostesky vedeli urobiť peknú atmosféru..a najma ten singláč bol parádny (okrem papradia)..
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 13:00:08
00
mne tiez sedel cas co bol vy vysledkoch aj s computerom, vysledky robili ludia co ich robia na slovenskom pohari xc, ale ak su tam niake chyby tak neodviedli svoju robotu dobre a chalani sa budu ny buduci rok poobzerat po inych casomeracoch
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 13:27:55
00
Zaujmalo by ma prečo bol Dušan Raček na 30km nad 40rokov,ktorý regulérne prešiel trať za 2:25 aj nejaké drobné, DNF ??? 8) 8) 8)
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 14:57:18
00
nebol z fc team-u :-D
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 21:46:05
00
Môj komentar je jednoznačný a súhlasím že takýchto "šampionov" treba posielať na MS. Naozaj keď som chalanovi pomáhal vstať po páde v zjazde tak šampión nás oboch poslal do ..... :cry: :oops: :( Arogancia hrubého naozaj hrubého zrna!!! Nech si vstupi šampion do svedomia. Keď som ho na to upozornil po vyhlásení vysledkov, tak sme nakoniec boli tí zlý MY!!! No tak to už chodí!!!
Našťastie to dopadlo bez vážnejšieho zranenia.... 8) 8) 8)

Zdravím,

čo bolo na tom arogantné, že som niekomu kričal aby nestáli v ceste? Len som nechcel do niekoho vraziť.......tým som bol akože arogantný? Keď som dopredu upozorňoval aby sa uhli? Ja keď som šiel okolo tých dvoch, tak už stáli v ceste, a nikto neležal....je to vidieť aj na tej fotke.....ako som mohol vedieť, že tam niekto niekomu pomáhal vstať po pád, jednoducho som videl dvoch pretekárov stáť v ceste, tak som zakričal aby sa uhli.
Každý jeden pretekár berie preteky ináč, ja sa to snažím robiť pretekársky a tak sa asi aj chovám. Pretekám už 25 rokov a zatiaľ som sa s takýmto niečím nestretol.....aby niekto ohováral niekoho, že ho okríkol alebo vytlačil...Títo ľudia nech hrajú šach a nie bicyklujú.....
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 22:31:31
00
aha, jasne, takze maratony su o vytlacani a vykrikovani....si poznacim :mrgreen:
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 22:34:04
00
Zdravím,

čo bolo na tom arogantné, že som niekomu kričal aby nestáli v ceste? Len som nechcel do niekoho vraziť.......tým som bol akože arogantný? Keď som dopredu upozorňoval aby sa uhli? Ja keď som šiel okolo tých dvoch, tak už stáli v ceste, a nikto neležal....je to vidieť aj na tej fotke.....ako som mohol vedieť, že tam niekto niekomu pomáhal vstať po pád, jednoducho som videl dvoch pretekárov stáť v ceste, tak som zakričal aby sa uhli.
Každý jeden pretekár berie preteky ináč, ja sa to snažím robiť pretekársky a tak sa asi aj chovám. Pretekám už 25 rokov a zatiaľ som sa s takýmto niečím nestretol.....aby niekto ohováral niekoho, že ho okríkol alebo vytlačil...Títo ľudia nech hrajú šach a nie bicyklujú.....
a to strčenie iného čo skončil kvôli obiehaniu v kríkoch vysvetlíš tiež?
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 22:39:50
00
keyboard_arrow_up