Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tak s nim som mal aj ja problem ! Hned po starte ne prudkej luke ... som slapal ( to bolo asi 5 miesto ) najskor sa predomna pichol, tak, ze som musel poriadne pribrzdit, aby som do neho nebuchol a nasledne isiel pomalsie, tak som ho isiel obehnut, ked som mu povedal " z prava", tak ani len nereagoval, ked som ho uspesne obehol, a isiel som pred neho, tak to neprezil a isiel ma predbehnut a vtedy do mna normalne rukou strcil !!! tak, ze ma zhodil z biku ( nakolko kraj bol taky sikmy )

s prepacenim, ale je to

uplny K::K::T !!!

v zivote som takeho cloveka nevidel na pretekoch

Ak hovoríš o mne, tak ja mám dres naozaj z FC teamu, ak nevieš ako vyzerá, pozri si ho na stránke, som tam aj odfotený....ale ja som to určite nebol, ani teba ani nikoho iného som tam nesotil rukou......ale na margo tohto: v cyklistike je to normálna vec, keby som mal ja vypisovať čo sa mne všetko stalo na každých pretekoch, tak píšem romány.
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 22:49:19
00
to s tým,že je to normálne a s tvojej reakcie je to pre teba normálne snáď nemyslíš vážne že ? ináč musiš byť potom uplný *****

Naposledy upravil rasto dňa 07.07.2009 - 23:04:02, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 07.07.2009 - 23:02:47
00
ked je uz rec o ZZ, tak sa mi zdalo, ze som ho uz niekde videl a dobre som si pamatal. Dubnicak 2008.

ZZ, ja a jakub sme isli tu 40 km trasu ... a videli sme celu skupinku ( prvych 5 pretekarov este na 32. km, potom dostal Belas defekt, ten skoncil 6.) - ja s jakubom sme mali realnu stratu 2 minuty ! zaujimave je, ze ta skupinka, co dala mne a jakubovi 18 minut, tak to bolo na 11 km !!! Belas nam sice dal na tych 11 km 3 minuty, ale to je normalne strata, ale 18 prosim pekne !! absolutne nerealne ! nemali sme ziadny defekt ani problem :!:

takze aj to je na zamyslenie, co uz vtedy uvedeny spravil ...

pre info tu su vysledky : http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2008/kellys/dubnica/

Ako o čo tebe chalan ide? Ako čo som tam urobil minuli rok?
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 23:03:16
00
Ako o čo tebe chalan ide? Ako čo som tam urobil minuli rok?

zamysli sa ! jak mi mozes dat na 10 km 18 minut ??? Skratili ste si trat vsetci 4 !

Viem aj ako vyzera Tvoj dres, aj Tvoj ksicht, nepotrebujem si to pozerat na ziadnej stranke, nie som taky stary jak Ty, takze mam zrak celkom v pohode !

Sach by si mohol hrat Ty nemyslis ? Pre mna za mna pretekaj aj 40 rokov mam v p!ci, ale sa laskavo kontroluj co robis ! Pri najblizsej moznej prilezitosti by som Ti najradsej spravil to iste ! Ale nie som taky K_T !! V zivote by som nenapisal, ze je normalne niekomu nadavat do kktov nech sa uhne a vytlacat z cesty ...

Potom si si len potvrdil to moje pomenovanie ! s tym, ze teraz by som to napisal VELKYM

fakt smutne ... keby si sa aspon ospravedlnil

dufam, ze Ta na vela pretekov nepustia ...
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 23:28:39
00
Keď to tak chlapci všetko zhrniem, zabudli ste napísať, že som mohol aj za to blato, aj za to teplo...cyklistika je taká aká je. Ja netvrdím, že sa má v nej nadávať alebo niekoho zhadzovať, ja som to nerobil ale zažil...tak napíšem to inak...nie je to normálna, ale inak povedané bežná vec v cyklistike. Ja už som to videl alebo zažil nespočetne krát.......
......ako normálne tu z toho odpadávam, čo sa tu píše o mne......ja sa tu nepotrebujem pred nikým obhajovať, hlavne nie pred ľuďmi, ktorí sa cyklistike zrejme nerozumejú, lebo takéto nezmysli....tomu sa každý cyklista nie TURISTA musí zasmiať.
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 23:37:14
00
sorry, si profik ... len ma trosku zaraza, ked si taky "profik", tak na co sa tu vobec s nami amatermi zahadzujes a radsej netrenujes ? hmm ??

ako nepride mi to zrovna smiesne, to co robis, ale skor do placu :!:

nabuduce poprosim trosku menej zakurit, aby nebolo take teplo, bude stacit tych 26 ;-) dobre ?

a ak by sa dalo, tak aj trosku vyfukaj trat, nech nie su take blatove useky :)

este sa neprihlas na maraton

a bude to krasny pretek
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 23:46:32
00
p. Zeman
z ucty k sedinam, resp. k zacinajucej plesatosti Vam radsej nenapisem to co si o Vas myslim, v podstate zastavam nazor vyjadrenej vacsiny. Avsak Vami predvedene spravanie, bez vynimky, nepatri na ziadne sportove podujatie v kt. ide o vec sa prist zabavit, porovnoat vykony s druhymi a zdravo si zasuperit, nie za kazdu cenu drat sa do predu i cez fakt, ze nie vzdy na to mam a nasledne sa spravat ako hulvat. Vek a skusenosti z Vas neurobia a ani neurobili dobreho pretekara.
finito :roll:
Zobraziť komentár 07.07.2009 - 23:54:52
00
zamysli sa ! jak mi mozes dat na 10 km 18 minut ??? Skratili ste si trat vsetci 4 !

Viem aj ako vyzera Tvoj dres, aj Tvoj ksicht, nepotrebujem si to pozerat na ziadnej stranke, nie som taky stary jak Ty, takze mam zrak celkom v pohode !

Sach by si mohol hrat Ty nemyslis ? Pre mna za mna pretekaj aj 40 rokov mam v p!ci, ale sa laskavo kontroluj co robis ! Pri najblizsej moznej prilezitosti by som Ti najradsej spravil to iste ! Ale nie som taky K_T !! V zivote by som nenapisal, ze je normalne niekomu nadavat do kktov nech sa uhne a vytlacat z cesty ...

Potom si si len potvrdil to moje pomenovanie ! s tym, ze teraz by som to napisal VELKYM

fakt smutne ... keby si sa aspon ospravedlnil

dufam, ze Ta na vela pretekov nepustia ...[/quote]

Čo tu vyťahuješ veci z minulého roka....aby si 4 ľudia(každý z iného oddielu) skrátili trať???? :lol: ako to je pekne smiešne.....prečo si nešiel hneď po pretekoch za rozhodcami? ale vypisuješ tu nezmysli, radšej bež trénovať, nech sa tu zapodievať debilinami....a nešír vymyslené nezmysli a klamstvá... aj si tu môžem na hocikoho vymyslieť čo mi počas pretekov urobil..
Zobraziť komentár 08.07.2009 - 00:04:43
00
tak ja rozmyslam ze tento rok sa vobec na maratony nevratim ked sa taketo individua premavaju teda par don pan PROFIK :lol:

toto som fakt este nevidel....to za tych par rokov pretekania ked si niekto neosvoji FAIR PLAY tak to je fakt smutne ja som si myslel ze takíto ludia su len dnesne pubertalne deti ale vidim ze to nieje len v generaciach ludi :cry:

a najlepsie este sa tvarit a dokonca tu zacat obvinovat druhych to chce silne sebavedomie ked sa to da vobec tak nazvat na vasom mieste by som sa pekne stiahol do kuta a uz ani na bike radsej nesadol..ako fakt co je moc to je moc :roll:
Zobraziť komentár 08.07.2009 - 00:10:16
00
sa uz uvedom .... tak si vymysli ... Tvoja vec, ja nemam tu potrebu si nieco vymyslat :) ale ty mozno mas pocit nejakeho nedostatku a takto to kompenzujes ... nuz ludia su vselijaki :)

ako ja fakt nechapem zatial cely zmysel Tvojho "profi cyklistickeho" spravania sa

co by som si pomohol s tym, ze by som isiel za rozhodcami ? akurat by som prisiel o 500 sk, proste povedia, ze si nikto neskratil a hotovo, dalej neriesia ...

nic v zlom, nepodcenujem Ta, ale s Belasom som hovoril, povedal, ze defekt opravoval 6 minut !!!
ako moze byt teda rozdiel 15 minut ? a po tom, co som videl ako ma obehol hore kopcom akou rychlostou, tak nechcem vediet, ako si tade isiel Ty a on mi dal na 10 km 2, ci 3 minuty ....

no nic, si proste profik, dufam, ze si stastny, spokojny, a snad aj zdravy, aby si mohol na najblizsom preteku zas niekoho poslat tam odkial prisiel, pripadne niekoho zhodit do krikov, alebo nieco nove este prichystas ?

fakt to tu nema vyznam s Tebou riesit. ...

Koncim tuto debatu ! Utekaj aj Ty spat, nech stihas rano vstat na trening a susit lesy :)

kurit uz nemusis, teplo je dost
Zobraziť komentár 08.07.2009 - 00:13:07
00
:idea: a o tom to je :!: ......igen :idea:
Zobraziť komentár 08.07.2009 - 06:22:43
00
Chlapci, vy tomu nerozumiete, ide predsa o strasne prachy, dobre plateni profici musia ist cez mrtvoly, tlaky timoveho vedenia su neuprosne :mrgreen: ....Zvysok turistov-batozkarov, im tam len zavadzia, chapete....Neviem, nakolko hrubo sa zachoval pan ZZ, mozno je nieco z toho zvelicene, ale tu prezentovane nazory su odsudzovane urcite aj v profesionalnejsich kruhoch ako je toto forum.
Zobraziť komentár 08.07.2009 - 07:17:02
00
[quote=""]Zdravím,

čo bolo na tom arogantné, že som niekomu kričal aby nestáli v ceste? Len som nechcel do niekoho vraziť.......tým som bol akože arogantný? Keď som dopredu upozorňoval aby sa uhli? Ja keď som šiel okolo tých dvoch, tak už stáli v ceste, a nikto neležal....je to vidieť aj na tej fotke.....ako som mohol vedieť, že tam niekto niekomu pomáhal vstať po pád, jednoducho som videl dvoch pretekárov stáť v ceste, tak som zakričal aby sa uhli.

To čo ste napísal je pravda akurát si skúste spomenúť aké výrazi ste pri tom používali. Bohužiaľ pre Vás sme to počuli Tí dvaja "prekážajúci" a aj fotograf ktorý to odfotil. Len škoda Vašej krátkodobej pamäti.
Ako som už napísal škoda to ďalej rozvádzať. Úsudok o Vás už mám spravený 8) 8) 8)
S pozdravom
Cyklista Batôžkar
Zobraziť komentár 08.07.2009 - 08:18:39
00
cyklistika je taká aká je. Ja netvrdím, že sa má v nej nadávať alebo niekoho zhadzovať, ja som to nerobil ale zažil...tak napíšem to inak...nie je to normálna, ale inak povedané bežná vec v cyklistike. Ja už som to videl alebo zažil nespočetne krát.......
....tomu sa každý cyklista nie TURISTA musí zasmiať.

no zabudol si napísať, že v cestnej :wink:
Zobraziť komentár 08.07.2009 - 08:26:00
00
katko to vystihol presne
Zobraziť komentár 08.07.2009 - 09:19:02
00
keyboard_arrow_up