Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Na singlaci nad vydricou ( za Slivom ) ...

ahaa, uz viem kde si to fotil. Jedna baba na teba kricala aby si nefotil ked tlaci :D
Zobraziť komentár 25.07.2009 - 23:47:57
00
Chlapci, nemáte niekto GPX alebo TCX? (RP alebo rovno na mail... thanx!!!)
Zobraziť komentár 25.07.2009 - 23:53:11
00
...prilis rozbity na nejaky sloh ktory by sa dal o dnesku napisat.

v kazdom pripade:

1. Organizatori - velka vdaka za super maraton.

2. Trasa - parada pekne poskladana aj ked ten cyklokros na zaver uz bol podla mna naviac... Uz len vediet "domacu" trasu viac ako 3 dni pred maratonom a bude to dokonalost sama.

3. Znacenie - 1 vyhrada - vyjazd na novy singel zo zvaznice znacky super ale pre mna neubrzditelne neskoro. Inak podla mna a v case ked som siel - bez chyby, stacilo nemat blany na ociach.

4. Blato - VYBORNE akurat aby este bolo zabavne a nebolo otravne.

5. Otrava za ktoru organizatori nemozu - konare na trati. hold ten vietor sa niekde musel prejavit.

6. Obcerstvovacky - prvu nehodnotim kedze som tam v podstate nestal. Skoda ze druhu som si nevsimol :D Som mal dost roboty s ubrzdenim a radenim z asfaltu do vyslapu a to ze som prepasol obcerstvovacku som si uvedomil v polovici vyslapu na BK. Tym ze som si ju nevsimol som tajne dufal ze sa presunula hore na BK ale nie... Samozrejme mi dosla voda ale nemal som sa v tom zjazde tak ponahlat :))

takze este raz vdaka organizatorom, o rok znovu.
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 00:19:00
00
stax, sogi

aky ste mali cas ? bolo to narocnejsie ako ta trasa co sme prechadzali spolu ?
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 07:54:57
00
Ahojte, moje zhodnotenie maratonu:
Trat i ked som mal povodnu trat ako tak natrenovanu, neviem preco, tato sa mi pacila viacej, blatko bolo vyzivne, moc mi to nesedelo :oops: ale prezil som
Znacenie, jediny "problem" bol pri vyjazdne zo zvaznice (dolekopec) prudko doprava na taky nenapadny singlik, neskoro sipka, ledva som v blate ubrzdil a takmer som zrazil dvoj bajkerov, co sa prave vracali na ten single, lebo tiez nestihli zabrzdit. Zvysok, myslim uplne bez problemov.
Druhu obcerstvovacku som minul, regulovcici ma hnali hned z asfaltoveho zjazdu ku parkovisku rovno na BK a ja som tak zostal bez vody a vyslap na BK bola skutocne bolest, hore sa nadomnou zlutovali...neviem ci boli od organizatora...ludi a dali mi aspon pol litra.
Posledny usek nad parkom uz v stupave, ten dojazd blatom a stromami k cielu bol masaker a sado maso, keby to bolo este trosku dlhsie, tak ma to zlomi, uz som vazne nevladal.
Organizacia uplne paradna, vsetko bolo, pivo, cestovinky....trochu dlho sa cakalo na cistenie bajku, nabuduce by sa hodili aj dve-tri wapky

Bol to moj prvy maraton, nemam teda s cim porovnat.
No a co ma nesmierne tesi je pokorenie mojho ciela prejst to za 3:30.
Dal som to za cas 03:01:42.2 co pre mna znamena 25. miesto
Zaroven sa chcem tak trosku ospravedlnit Vladimirovi, ktory ma dal v tom poslednom blatistom useku pred cielom, no ale parkom a na rovnke som bol skratka rychlejsi :roll:
To blato uz bolo moc.

Rad som tam videl ludi z fora a vsetkym gratulujem k prejdeniu trate, bolo to v celku narocne.
Vsetci sme zdravi a bez nejakych vaznejsich zraneni, odreniny alebo sem tam modrinka je ok.

Kackaj skoncil 116 a stax (neviem jeho priezvisko) asi 15.
Milan, katarina a vilo...uz vobec neviem priezviska, tak neviem ani tipnut ;io)
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 07:57:05
00
ahaa, uz viem kde si to fotil. Jedna baba na teba kricala aby si nefotil ked tlaci :D

Hej, je to mozne, ale to kricali viaceri :)
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 08:09:36
00
sogi:moje motto bolo "neni dolezite vyhrat ale zucastnit sa" :mrgreen:
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 08:22:33
00
bol tom moj prvý´maratón a som velmi spokojny.

organizacia podla mna výborne, az na registráciu kde mali slečni v tom riadny bordel, platili sme dopredu neboli sme nikde napisany :?

so znacenim som problemy nemal, iba raz som zaváhal v takom zjazde asi na 42km. tak som pockal a sli aj dalsi tak som pokracoval :D

cielom bolo to len prejst kedze to bol prvy maraton, co som aj splnil .. za 4hodinky skoro rovné...

trat sa mi páčila velmi, takisto potesil aj batoh v tompole... a vraj "žeby prvá pusa" :D :D

ináč doniesli sme si aj domov demolaciu, zlomený rám :) takze oco tým pádom DNF

ešte raz.. dávam za 1 :) Ďakujem za maratón, oplatilo sa stavat o 5tej v BB :)
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 08:54:18
00
Chlapci, nemáte niekto GPX alebo TCX? (RP alebo rovno na mail... thanx!!!)

Na www.trm.sk som dal gpx súbor.

Prípadne ho môžem poslať

Naposledy upravil milsu dňa 27.07.2009 - 15:12:22, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 26.07.2009 - 08:57:40
00
je mi az do :cry: , ked vidim aku poziciu som mal pre tulanim a naslednou opravou retaze :evil:
kedze som startoval zo zadnych, nemal som ani len predstavu kde sa cca nachadzam, no z Patovych foto a spoznanych tvari uz viem :roll:
smola :|
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 09:19:39
00
Maraton super zabezpeceny, znacenie bolo aj tam kde nemuselo byt, regulovcici skoro vsade, zachranari, servisne okienka proste super okrem toho blata ale co uz..Uz sa tesim na foto a na DVD tak sem rychlo hadzte fotogalerie :lol:
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 11:10:05
00
to lerniKK: s tým značením to je dobrý vtip, asi si nebol na fatranskom maratóne , tam by si videl ako vyzera riadne vyznačená trať

to sogi: presne na tej zvaznici som zabludil aj ja , stacilo aby bola aspon páska na zemi

to tomco 3131: suhlas v registracii bol trochu chaos, mali sme VIP LISTKY, odovzdali sme prihlasky........ no a kolega z dlhej trate vobec nie je vo vysledkovej listine.
kedze som pobludil a chalani z dlhej mi ušli, tak sa mi uz nechcelo tocit druhé kolo, tak som to strihol do ciela a pan pred cielom na mna vola, ze ma nemá v zozname, takze ma tam dodatocne napísal...

-ale aj tak pochvala organizatorom za námahu. 8)
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 12:06:21
00
Ja na znacenie nemozem povedat, ze by bolo zle, sice som koli nemu prisiel o 3. miesto... jedina chyba bola v tom, ze stacilo aby bolo znacenie sposobom 2x pred odbocenim a 2x po odbocke aby si bol clovek isty ze ide dobre. Niekde to tak bolo ale nie vsade... kazdopadne vsetko bolo dodre :)
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 12:47:14
00
Dakujem vsetkym zucastnenym pretekarom, dufam ste si dobre zajazdili a v cieli sa zabavili. Negativne pripomienky budeme do buducna riesit a tie pozitivne potesili...
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 13:33:00
00
My ďakujeme....
Zobraziť komentár 26.07.2009 - 13:36:23
00
keyboard_arrow_up