Tie niektore bicykle co som ti videl, akoze to som fakt este nevidel. Pozeral som vsetkych 84 stranok a pri niektorych pripadoch mi skoro slza vyletela . Sa divim ze to niektory prezili...
Vcerajsi vecerny vyjazd na tankodrom v ralsku priniesol urvatu pruzinu pivotu na M952ke prehazke, dakujeme porezanemu bordelu na stezke zanechanom lesakmi asi 5km od chalupy.
Slo stejne, hotfix Tkanickou od bot. Nakonec vydrzala 55km
vysledok dnesneho DH zavodu:
velky skok,supoer polet a dopadam a drb noha do prazdna,zlomena stred. oska.a rozkrok mi vcuclo do zadneho kolesa pod sedacku....takze ja som dojazdil hned v prvom kole
Po stvrtkovom pade si to okrem lakta trosku odniesla aj brzd.paka, uplne narovnavat sa mi ju uz nepodarilo/z dovodu jej moralneho zastarania chcem menit za Avid /. Este vsak musi sluzit a kedze lanko zacalo mat konflikt so SW, tak som ju vykuchal
preco sem niekto pridava fotky bez mojho suhlasu,a este ma tu aj ohovaraju..................
no ani neviem preco som rajdy nepustil,,,ja som ostal zaseknuty medzi sedlom a kolesom takze som nemohol robit vobec nic a keby ze pustim rajdy tak este by som stratil kontrolu nad smerom jazdy a skoncilo by to este horsie....takze tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Slo stejne, hotfix Tkanickou od bot. Nakonec vydrzala 55km
velky skok,supoer polet a dopadam a drb noha do prazdna,zlomena stred. oska.a rozkrok mi vcuclo do zadneho kolesa pod sedacku....takze ja som dojazdil hned v prvom kole
a vsimnite si to sedlo.......
tak a tu je vidieť ako sa to sedlo vlastne ohlo
(foto z http://www.mordazona.org/index.php?option=com_content&view=article&id=78:velka-lehotka-bike-festival-&catid=35:preteky&Itemid=55 )
Ale riadidlá nepustí!!! Ani keď o vajcia príde. Veď čo keby mu ho ukradli! Alebo si myslel, že to ešte ustojí?
no ani neviem preco som rajdy nepustil,,,ja som ostal zaseknuty medzi sedlom a kolesom takze som nemohol robit vobec nic a keby ze pustim rajdy tak este by som stratil kontrolu nad smerom jazdy a skoncilo by to este horsie....takze tak
endura 4ever.