Moja chyba. Takuto retaz mavam posledne obdobie, lebo cely prevod je na odpis /vymena planovana na zimu, mozno uz jesen / a mna to uz tak netankuje sa o to starat a neuvedomil som si ze ked sem hodim take foto tak to niekoho zacne iritovat z tejto stranky veci. Nabuduce sa posnazim vsetko pekne vycistit a az potom odfotit Pointa mojho prispevku bola v tom ze sa mi to fakt este nikdy nestalo a nevedel som pri akej prilezitosti to moze nastat, ale uz viem. Mozno nie som uplne majster v cleaningu, ale toto som si od vas nezasluzil
Sral to pes aj s takým jazdením, unicorn dnes ohol pätku, zlomil ramienko na X.0, dostal defekt a aby aj mne nebolo ľúto, na 1 kameni som dostal defekty na oboch kolesách, neskutočné
Tak mam jednu delikatnu demolaciu . Bratranec sa vcera vracal zo Zahoria a bike viezol na streche na nosicoch. Uz asi tusite co sa stalo . Pri 130-tke zrazu pocul rachot a bike bol fuc . Padol zo strechy. Kusok za nimi sla nejaka zenska v aute. Stihla to stocit ale straichlo jej to bok, disky a prepichlo koleso. Skoda na jej aute bola okolo 330E (10 000Sk). Bicykel skoncil totalne na sracku. Ten bike stal 650E (19 500Sk), skoda na nom je vacsia ako mala ta zenska. Zachranit sa podarilo len veci co mal v kapsicke ako tachac, svetla, tooly atd. Kratko nato hlasili v radiu: Bicykel na dialnici a cyklistu nikde. Chyba bola v lacnom nosici, na ktorom pukol plastovy kus na tej tycke ktora sa pripevnuje o ram. Bicykel a to poskodene auto potom odtiahli do nejakeho skladu. Zatial ho nema doma. Fotky budu snad uz zajtra.
Ponaucenie: Do nosicov sa oplati investovat...
mensiii probleem...zosmykli sa mi nohy s pedalov takze som "bezal" s bicyklom...noo a prvee co ma napadlo bolo brzdit tak som brzdil obidvoma (reflexne ), a potom nasledoval spominany superman
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je grc!
očividne si si neprečítal návod na použitie...a GT tiež na reťaz moc nie je
to katko : mozno GT nie je to prave orechove, pripustam, ale urcite nenechava taky maraz na retazi ako je na foto......tam je skor opacny problem
nastastie to prdla len rychlospojka, takze minutovy servis
Sorry za Nokia kvalitu.
Ponaucenie: Do nosicov sa oplati investovat...
ja som isiel s nosicom aj 170kmh a v pohode... len ten hluk bol strasny a potom musky isli dost zle dolu z bielej foxe a penovych gripov
noo trosku cez predne kolesom som si dal salto
uz pomaly zacinam rozmyslat nad kupou chranicou
to sa mi naposledy stalo na sobi20