Kráľovský MTB maratón sa blíži, preto sme spustili on-line registráciu na https://www.cyklo.sao-tatry.sk/2009/samostatne/kralovsky/index.php?l=sk.
Zverejnené sú aj mapy všetkých tratí - k dispozícii sú na http://www.kralovskymaraton.sk/trasy.html.
Tešíme sa na Vašu účasť!
ŠK Pegas
Saldi dala toho roku prednost Kralovskemu pred domacim Greenbike maratonom a oplatilo sa. Bola na bedni.
P.S. Saldi len preberarala cenu za nepritomny kadetku zo SNV.
ten druhy zjazd zo Slubice, bola nadhera. Najhorsie pre mna boli pokosene luky, tam to ani zaprd neslo, aj dolu kopcom som musel davat do pedalov, aby som sa hybal. Tie rigoly tiez nemali chybu, aspon si clovek precvicil akrobaticke kusky
Tak dakujem organizatorom aj vsetkym bajkerom za tuto peknu akciu, a buduci rok sa uvidimeeee
http://cyklo.sao-tatry.sk/2009/samostatne/kralovsky/index.php?kam=2
Teraz bez defektu a padu
O rok sa vidime opät!!
jfab, dik za startovne!
Neviete co je s muffinom? Ako to napokon skoncilo? Mato, dufam, ze si uz OK.
...inak super akcia, perfektné značenie trate aj pre slepých, na záver fantastické vyvaľkanie sa v tráve...
...PS: zdravím všetkých fóristov, s ktorými som sa osobne zoznámil na akcií...dúfam, že sa stretneme v Slov. Raji
Mal by som zacat na reporte.
Vidim, ze si sa hecol
A kedze ja som lenivy aj report pisat tak zatim len tolko ze zjazdy boli nadherne, znacenie bezchybne, zabezpecenie vynikajuce. Jedine tie dlhocizne presuny po rozbitych lukach a polnych cestach mi nerobili dobre, tam jedine som si prial fulla.Po stojacky som nevladal a po sediacky som dostaval rany do kostrce. To ale neni vytka skor potvrdenie mojej slabosti. Thudbuster +29ky by to tiez spravili. Halusky v cieli vyborne aj ked rozbity zaludok od tych sladkych gebuzin sa netvaril najstastnejsie ze ich vidi.
edit: Report sa posnazim este dnes inak pozabudam suvislosti, nie ze by som uz s nejakymi nemal problem. Clovek v endorfinovom opojeni nevnima nepodstatne veci.
viezol ma lakko do Kosic a prechadzajuc cez Krompachy ho napadlo, ze skocime pacienta pozriet, aj preto, ze mu na obcerstvovacke zabavili vsetky veci aj s mobilom a Djick bol z toho zufaly
vosli sme do nemocnicneho dvora a uz na nas pacient maval z okna.
ked som zazvonil a otvorila doktorka zacala na nas pekne zostra, vraj uz myslela, ze sa na kamarata vykasleme.........
niecim ho napumpovali, bo mal zalepenu zilu na predlakti, ale hadam sa docitame podrobnosti v reporte na bikemagazine
Ved som sa aj divil ked som Ta videl na HT...
Did somebody make photos on the race
My pictures: http://szepe.debrecenibringasok.fotoalbum.hu/?pageid=0
THX!
&
++ organizacia-celkovo,
+ jedlo,
- studena voda v sprchach,
- nebol prejazd hradom,
++ super single, zvlast ten v dolnej polovici zjazdu od Slubice...
- vymyte koryta v strede cesty
tak snad o rok...
Parkovanie : regulovanie parkovania plusové
Registrácia:prebehla aspoň v mojom prípade rýchlo.(Ak by sa dalo výraznejšie rozlíšenie registrovaný a neregistrovaný .tabuľky na stole je vydno až v prvom rade, ale nieje ani problém sa opýtať tých bikerov pred vami.
Trať:Super značenie.Trošku som bol nazlostený keďže výšľap ku hradu sa dal doslova vyšľapať a nie vytlačiť.A poniektorý aj po poprosení, upozornení mali na "háku"a neuhli na jednu stranu aby tí čo majú na to to švihli.Ale čo už . Snáď tam bude na budúci rok vykosený širší pás. Po prvej občerstvovačke som si dal TURBO GEL a problem bol aktivovaný. Dovod jednoduchý.Moja črevná flóra odmietla energetický prísun a zrazu som mal 5 zastávok navyše.(Srdečná vďaka za vreckovky
Strava:Guláš majster...bol v pohode , ale halušky mal lepšie
Keďže ostatné ponuky ako Umyť bike a Sprchu som nevyužil...nehodnotím....
Vyhodnotenie:Bolo vidieť že sa všetci bavili a fandili všetkým...+ 32 tombol tak to je čo povedať.....A pri poďakovaní organizátorom za pomoc, či už materiálnu alebo fyzickú sme poďakovali búrlivým potleskom všetkým čo sa podieľali na príprave tohto Kráľovského maratónu.
Pozdravujem všetkých z CYKLOCAMPU v Poráčskej doline....ktorých som stretol a postrehol aj s rodinkami...
A na záver len toľko. Srdce mi piští už po maratóne č.3. A ešte raz vrelá vďaka .