Priatelia, na základe množstva Vašich podnetov a sťažností sa budú tento rok striktne dodržiavať propozície: "Povolené MTB bicykle 26 a 27,5 alebo 29 palcov a taktiež trekingové 28 palcov." Cestné ani gravel biky nebudú povolené. Ďakujem za pochopenie.
Priatelia ako hlavný chod na skoro jubilejnom 15-tom ročníku bude servírovaný fazuľový gulášik (strašne veľa mäsa a fazule). Skúsme sa teda zaregistrovať a zaplatiť čo najskôr (za 6€ do 10. 10. 2019 na účte) aby bola predstava koľko ho navariť. Môže sa pochopiteľne aj stať, že pre prihlásených a zaplatených až v deň preteku budeme hľadať alternatívne stravovanie... Ďakujem za pozornosť.
Hmm, mňa by zaujimala definícia cestných a gravel bikov. Že majú barany? Napr. 8,5 kilový "horský" 29" bike je ok, ale 10 kilový gravel nie?
To len tak rýpem, aj tak mám iba ťažký full..ale v dnešnej dobe sa mi zdá takéto škatulkovanie nepresné. ?
kolko tam bude ludi na 8,5kg horaku? ak traja tak moc a mozno ziadny. aj lahky MTB 29" ma okolo 9,5 resp do 10 kil. netreba spekulovat je to jasne dane co moze a co nie
Podľa toho čo mi píšete, je problém aj s váhou bikov aj so šírkou plášťa. Váhu asi neovplyvním (tak ako píšeš aj horák môže mať 8,5kg), takže sme tento rok stopli gravel-biky aj cesťáky vzhľadom na šírku plášťa. Trekingové bicykle sú vypísané už 15 rokov. Pre bližšie upresnenie treking má šírku plášťa od 37 (37/40/42-622) vyššie. Takže všetko čo bude pod je mimo... Tým mi samozrejme vzniká problém ak si niekto obuje na 26-tku plášť zo šírkou 1,25 (asi 32-559)... Zase sa bude niekto sťažovať...
Šprintpolom je vypísaný niekoľko mesiacov dopredu, už 15 rokov v rovnakom čase na rovnakom kopci, tzn. všetci vedia po čom sa jazdí, každý má rovnaký čas sa pripraviť a obuť si na bike plášte aké uzná za vhodné...
Hlavne že vyhrá šport... tešíme sa na Vás.... počasie opäť vybavené...
Priatelia ako hlavný chod na skoro jubilejnom 15-tom ročníku bude servírovaný fazuľový gulášik (strašne veľa mäsa a fazule). Skúsme sa teda zaregistrovať a zaplatiť čo najskôr (za 6€ do 10. 10. 2019 na účte) aby bola predstava koľko ho navariť. Môže sa pochopiteľne aj stať, že pre prihlásených a zaplatených až v deň preteku budeme hľadať alternatívne stravovanie... Ďakujem za pozornosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To len tak rýpem, aj tak mám iba ťažký full..ale v dnešnej dobe sa mi zdá takéto škatulkovanie nepresné. ?
Šprintpolom je vypísaný niekoľko mesiacov dopredu, už 15 rokov v rovnakom čase na rovnakom kopci, tzn. všetci vedia po čom sa jazdí, každý má rovnaký čas sa pripraviť a obuť si na bike plášte aké uzná za vhodné...
Hlavne že vyhrá šport... tešíme sa na Vás.... počasie opäť vybavené...
Zaplatene...uz len kvoli tomu gulasu sa to oplati