Stazilo by to byrokraciu organizatorovi. Ale ak tak by som dal jednu kategoriu bez rozdielu veku a teda nech to maju ked chcu. Nebolo ich tam tolko aby sa dali v dostatocnych mnozstvach delit podla veku. Ale v celkovom poradi by nemohli figurovat lebo by tam zas bol rozpor.
Oceňujem organizátora, že našiel 300€ pre premožiteľa rekordu, avšak pravidlá musia byť jasné a jednoznačné, keďže uvedený čas nie je možné porovnávať na trati tohto ročníka. Prosím organizátora o určenie, akým spôsobom bude vyhodnocovať časy pretekárov vo vzťahu k rekordnému času na tohtoročnej trati. Vopred ďakujem za vysvetlenie.
Milan
Stazilo by to byrokraciu organizatorovi. Ale ak tak by som dal jednu kategoriu bez rozdielu veku a teda nech to maju ked chcu.
Trochu sa štatistike výsledkov Šprintpolomu venujem, tak by som len doplnil že ak by sa aj do budúcna taká kategória urobila, nebola by to žiadna horúca novinka, len návrat 10 rokov naspäť ...
Podľa vlastných údajov z Polaru mám na stránke výpočty priemernej rýchlosti pre jednotlivé ročníky a tiež by ma zaujímala metodika pre porovnanie rekordu. Ale rovnako by ma zaujímalo aj či sa dá ísť ešte raz rovnako rýchlo, aj keď sa borec na štarte vycvakne z SPD
Tak to áno. Narážal som ale skôr na úškrny okolostojacich typu „však chalan sa nevie bicyklovať“ v kombinácii s výsledkom, ktorý hovorí že to zvláda viac ako dobre ...
Su niekde prosim vas vysledky online?Hlavne absolutne poradie by ma zaujimalo,kedze vyvesene som videl len po kategoriach.Inak skvela akcia,krasne pocasie,vsetko na jednotku👍
Priatelia výsledky budú tu zajtra v priebehu dňa... Dnes večer bilancujeme, vyhodnocujeme... Ďakujeme, že ste opäť s nami strávili tento krásny, športový deň a vidíme sa opäť o rok znova. Ešte raz ďakujeme...
To áno, len ja som nechal gravela doma a išiel som na celopere, aby som dodržal pravidlá a mohol som štartovať, tak preto som ostal prekvapený, keď som to videl.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Milan
Trochu sa štatistike výsledkov Šprintpolomu venujem, tak by som len doplnil že ak by sa aj do budúcna taká kategória urobila, nebola by to žiadna horúca novinka, len návrat 10 rokov naspäť ...
Podľa vlastných údajov z Polaru mám na stránke výpočty priemernej rýchlosti pre jednotlivé ročníky a tiež by ma zaujímala metodika pre porovnanie rekordu. Ale rovnako by ma zaujímalo aj či sa dá ísť ešte raz rovnako rýchlo, aj keď sa borec na štarte vycvakne z SPD
Kazdopadne jeho casom by moc vody nenamutil tak ci tak