A teraz k veci
Isiel som dlhu, ved kto by odolal takej peknej trase, aj profil aj
mapa vyzerali dobre, a este aj sa vedelo ze to kopiruje casti AM:EN pojazdenicka, co slubovalo nevsedne zazitky

.
A veruze nevsedne boli - tak dobity som uz davno nebol.
Ku trase poviem len tolko ze bola velmi pekna, skutocne narocna - proste ozajstny horsky maraton. Na takejto trase na zavodenie nemam, nastastie som to vcas pochopil a isiel som opatrne, lebo som mal zle tusenie ze ku konci by mi mohlo "dojst". Prvych 50 km som isiel v skupine s JaNO!m a tusim Vladom a bola to parada, islo sa v pohode a mali sme cas rozoberat prave prejdene useky trate ... napr. skvely zjazdik v lese v zlabe, ktory koncil uplne nekomercnym dropom, nastastie sa to dalo obist cez klopenku

Alebo zjazd dole lukou "tzv. diretissima" kde aj napriek snahe to velmi nepustit som isiel takmer 80km/h a dole som mal plne ruky prace "uhamať"
V hlave mi viri kaleidoskop zazitkov z trate, pohladov, vyhladov, pocitov, tazko to popisat. Proste to bolo fajn
Trocha mi chybala pitna obcerstovacka pred Slubicou, my z dlhej sme tam mali takmer 28km bez pitia, aj boli mezitym aj najake tie kopce, takze to bolo trocha na hrane.
Na prekvapenie bola Slubica najlahsi kopec z vsetkych na dlhej, kedze ma jazdivy uvod a strme su iba zaverecne metre.
Co sa tyka zjazdu zo Slubice, tak som bol presvedceny ze ma uz nic neprekvapi, ale tou singlacovou mordou ma organizatori dostali. Chce to gule dat takyto zjazd na trat kde jazdia vseliaky ludia, obcas aj zaciatocnici, ale za mna mozem povedat ze to bolo uzasne, aj ked unava mi branila to poriadne pustit a isiel som tzv. "istotu".
Prijazd k cielu som si patricne uzil, dakoval som vsetkym bohom ze mam full a ze som uvod nehrotil, lebo tych cca 3000m vyskovych a kopec jazdenia po lukach ma proste totalne vystavili.
Pivo a gulas v cieli mi velmi, velmi, velmi chutili, aj ked potom mi finalne doslo a vyhlasovanie vysledkov a tombolu som prezil v polospanku
Tesim sa na 3. rocnik tohto ozaj Kráľovského maratónu.