Pozeram, ze soudruzi z NDR nekde udelali chybu

... na internetovych forach kadetade po svete sa objavuju rovnake problemy s UST plastami Schwalbe. Esteze mi tie co mam chvilu vydrzia (su z roku tusim 2005,2006).
Inak ale to, ze sa Schwalbe
plast na prvykrat skoro neda na
rafik nasadit (ja som ohol ocelove montpaky, ale zas pravda, rafik je z tych uzkych), a po nejakom case jazdenia uz to nie je take zle (zrejme trosku povoli to vlakno na boku, alebo co), ale pravda, nikdy som na nich nenajazdil nejak extremne vela. Ovsem ak streli a uz nedrzi, tak to vyzera , ze asi presunuli vyrobu do Ciny a miesto kevlaroveho vlakna na bok tam davaju ryzovke vlakno alebo co

Takisto aj ta vybulenina .. des. Mna osobne Schwalbe UST stvali s tym, ze stale pustali vzduch. Az som to ponoril do vody a zistil, ze to bublinkovalo pri kazdom stupli

.. tak som tam dal nejaku tekutinu na bezdusaky a bol pokoj.
Inak bezdusaky by som na ZTR rafky fakt nedaval. [edit] .. teda je to len moj pocit vzhladom na extra lahke ZTR rafky (je ich sice viac druhov), a konstrukcia. Ale je fakt, ze vyrobca bezdusaky doporucuje vsetky. Jedine co nedoporucuje je nepouzivat na NoTubes system
plaste od vyrobcov Intense,IRC,Hutchinson. Mozno, ze za chvilu pribudne aj Schwalbe